Jag är så...

patetisk!!! Börjar inse att om jag ska kunna ha bikini i sommar så måste jag gå ner ganska många kilon (inget nytt). Eftersom jag inte kan träna för tillfället så är det kosten jag måste satsa på. Men jag kan inte riktigt släppa det, börjar nästan grina för att jag vill ha våfflorna i kylskåpet!!! Men jag måste ju göra rätt val, börja göra rätt val NU. Inte i morgon, eller på måndag.
Det går inte att fuska sig igenom en viktnedgång. Visst kanske det går men det tar längre tid att gå ner. Hela den här "kan inte träna"-grejjen sabbar ju allt! När jag tränar tänker jag -nej jag kan inte äta den här, då är ju hela träningspasset förstört.

Motivation motivation, går jag ner ett kilo i veckan så kan jag gå ner 12kg till Kevins 4års-dag. Det är bra. Ska gå ner mer men det duger ju för tillfället. Dessutom är det lättare att sätta upp små mål på vägen till det stora målet.

Det som är mitt problem för tillfället är mellanmålen. Och ibland middagen. När jag jobbar kan jag inte ta med mig vad som helst....och när jag är hemma blir det att man småäter mycket. Men jag ska styra blicken mot keso,ägg,nötter,äpplen...lite sånt. Minska på kaffet oxå.
Middagarna blir ju ofta typisk småbarnsfamiljskäk. Pyttipanna, köttbullar m. makisar, pankaka, pyttipanna igen...ju snabbare desto bättre. Och båda kidsen äter det. Måste forska på annat käk....snabbt å nyttigt (och godkänt av kidsen). Jag bara vägrar att laga flera rätter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


I morrn är planen (om jag inte jobbar) att hämta Sara direkt efter lämning på dagis. Röjja här, göra rent. Med Sara som hjälp. Mormor hämtar K på dagis nån gång före lunch skulle jag tro. De drar ut på äventyr. På kväller blir det moster-mys för hela slanten!
Möjligtvis att vi klämmer in en dejt med Aron på em oxå!

Sötaste idolerna...

ever!! grabbarna är inne i en "sjung" period nu. Kevin går ständigt och nynnar på "en elefant balanserade", ekorre ekorre viftar på sin svans" och Isaak sjunger ut naaannaannaa, daaadaadaaaaaa. Mina söta små idoler!


I går gick Kevins overall sönder och jag kände mig smått uppgiven. Måste jag behöva köpa en ny nu?! Det ska ju bli vår snart! Som tur är har vi jacka och termobrallor hemma som han fick ha i dag. Och en snäll kompis lånar ut en overall! Termobrallorna har nämligen inget band som man kan dra under skon, och då blir hela byxan blöt. Dom som en aning försmå ut oxå...

Jagär så slö just nu! Skulle vlija gå och lägga mig!Men...ingen repris av i går tack! Vaknade kvart i 14 och skulle vara på dagis 14. Då hinner man inte äta och dricka kaffe! Hann få i mig en shake iaf men höll på att svimma av kaffebrist! I dag blir det att åka runt å fixa lite ärenden iat. Hämnta overall, lämmna burkar och bricka, till Connys jobb så han kan kolla på bromsljusen (som slutade funka när jag körde i går!), hämta ett paket från ica...


Trött på mitt fläsk. Nu är det ju bevisat att det inte försvinner av sig själft (värt å testa iaf). Måste skärpa till mig. Med kosten. Det skulle nog göra mycket. Kommer ju inte så långt på träningsfronten så länge jag har ont i fötterna. Snart är det sommar....snart är det sommar.



Tid över...

har jag haft i två dagar. Jag blev inringd av dagispersonalen i torsdags efter att ha jobbat i två timmar. Isaak var sjuk. Bara att avsluta hos kunden och åka till kontoret och lämmna nycklar och kundkort!
Isaak sken upp som en sol (som alltid när jag hämtar honom) och började vinka och vinka och vinka till personalen. Jaja, okej vi SKA gå hem! :)
När vi kommer hem blir det ny blöja och välling. Sen sov han i tre timmar! Och jag som ojjat mig över hur stökitg vi har det hemma (hinner ju aldrig städa när jag jobbat hela dagen) så jag gjorde värsta rycket och satte igång både diskmaskin och tvättmaskin och röjjde här och var. Det kändes såååå bra å få bort all skit! Vab is the shit!
Jag var hemma i går oxå och då åkte vi direkt till Maxi efter dagislämning. Gick runt där med hela västmalands grånackar. Alla skulle givetvis på Zaak. Suck. När vi handlat färdigt så somnade han direkt när jag startade bilen. Så det var bara å kånka upp overallpacktet och lägga han i sängen. Tog bara av mössa och skor, öppnade overallen. Även då så sova han i tre timmar!
Jag tog tillfället i akt och började förbereda middagen. Skalade och skivade potaisen (som vi skulle ha till potatisgrätängen) och la de i en burk med vatten...ut på ballen. O va jag kände mig duktig!

Testade oxå en ny produkt från Cilit Bang. Nåt skum som man kan spraya i duschen. Det var ju "kul" att det var skum men om resultatet blev bättre än shower power vet jag inte...det glänste iaf. Och jag tänker att Cilit fräter bort en del skit...det var ju ganska läskigt att läsa på flaskan. Varningar hit och dit, och den är EXTREMT brandfarlig. Och efter alla "gör inte så" texter var det ju inte mycket kvar man kunde göra med den. Tror inte vi köper en till efter den tagig slut, var inte så trevligt att andas in "ångorna" när man skummat ner hela badrummet, och det stog ju att man skulle undvika det. Men jag måste ju förbövelen stå i samma rum som jag ska göra rent??Och andas samtidigt?? Testade en ny produkt ur Hemfrids egna sortiment hos en kund i veckan. DEN måste jag bara ha! Det är en pasta som man gör rent med. Den är vattenavvisande och är suuuperbra på duschkabiner och handfat,diskbänk oav. Där man har vatten helt enkelt. Skiiitbra produkt!


I dag ska morsan låna Kevin. Det var hon själv som ringde här om dan och frågade. Superkul! Och Kevin blev jätteglad! Det blir förmodligen Vallby museum och kika på djuren och åka pulka! När vi var hos mor och Mats senast så ville Kevin stanna kvar. Och sova över! Han blev lite smått deprimerad när vi sa att det inte var så. Men nu får han ju vara där en stund iaf! Lycka! Får se vad vi ska hitta på här hemma. Vi hade ju tänkt å städa eftersom jag inte skulle hinna det i veckan men nu blev det ju som det blev. Så...nu har vi ingen plan. Kanske skulle ta å åka till farmor å plocka lite. Kontraktet är skrivet och det är i april dom ska flytta in. Så det är ju bra om man åker dit flera gånger och tar lite i taget.

Hm. Både Isaak och Conny sover. Trötta grabbar!

Och så var...

lyckan gjort! Nästan....


Vi har nu 1:a plats för hyrning av vårat drömhus!!!Nackdelen är att det är en som visat intresse för köp av huset  :/  Men hon skulle höra av sig så fort hon får reda på nåt ochdet blir nog i slutet av veckan. Nu känns det nära! Jag är SÅ glad att dom valde oss! Gav vi verkligen ett sånt bra intryck? Jag sprang runt och jagade barn (i inte alls så fina kläder) och Kevin var nerfläckad till tusen. Men, vi verkar gått hem! :)Jag tror verkligen att vi kan ge ungarna det bästa av det bästa genom att bo där.
En bra uppväxt!

Åh, I can´t whait! Jag vill få svar nu!!!!! Inflyttning kommer då ske i April el Maj troligtvis. Dom som äger huset håller på att renovera sitt andra hus så man vet inte riktigt. Så spännande. Tänk att få flytta dit till våren/sommaren! Underbart! Känns som att det är det enda jag kan tänka på just nu...

I morse gick vi hela familjen till dagis! Väldigt trevligt! C lämnade Kevin och jag lämnade Totte. Skönt att "få hjälp" på morgonen när allt krånglar!

Arbetar...

Malin! Yeehaa, här jobbas det för fulla muggar. Åh va härligt det är att vara tillbaka! Dra in lite stålar för en gångs skull.


Har inte allt så ont i kroppen som jag trodde att jag skulle få. Det är ju MYCKET lättare att jobba när man inte är gravid. Jag är verkligen taggad för det här! Nu skulle det ju inte skada med ett heltidsjobb men allt har sin tid!

Min hjärna är lite lätt bortkopplad nuförtiden, mycket nytt att tänka på.


Vi var "ute på landet" och kikade på ett superfint hus. Att hyra. Tänk, tänk, tänk om dom väljer oss! Då kan jag säga att vi hoppar!!! Hoppar in i något nytt och det kommer bli ett äventyr i sig. En utmaning! Det vore så härligt!

Veckorna lixom flyger fram, i går var jag helt säker på att det var tisdag. Och närC sa att det vaar onsdag så blev det helt fel. Men det var ju tur att han nämde det! Så jag är fortfarande lite dagvild...är det Verkligen fredag i morgon?!


Nähe, dags att knalla till dagis och hämta Totte och Olle.

RSS 2.0