Bra början..

...på veckan! I går när jag lämnat Kevin på dagis så gick jag in i sovrummet för att dra upp persiennerna (stavas?) men jag slängde mig i sängen i stället för den såg så skön ut. Så därl åg jag, med kläder å allt. Vaknade kl 13!!!Shit!Det var väldigt skönt att få sova, nätterna springer jag mest på toa. Så i går fick jag inget gjort alls förutom då att ge mig själv lite sinnesfrid.

I dag hade jag tänkt å gå å lägga mig igen, men inte riktigt än. Vi får väl se. Det kan ju va skönt å få lite gjort oxå. Kevin ska fottas på dagis så det var lite lätt styling här i morse! Gissa om fröknarna svimma när vi kom dit! Haha, dom började ta kort med sin egna kamera för dom tyckte han var så fin! Kan man vara mer stolt mamma än jag?!

I går blödde jag näsblod för första gången i mitt liv, blev livrädd så klart! Och det bara forsade som bara den! Över hela mitt nattlinne och badrumsmattan! Fick lite panik. Undra då hur jag kommer reagera när bebisen vill ut! Fast det är väl lite annat kanske...MEN, så började jag blöda i dag igen! Hur ska detta sluta!? Har för mig att jag läst att man har lättare att blöda näsblod i slutet av gravven.Toppen!


Effektiv..

kör vi på i dag. Innan kl va 10 så hade jag lämnat kevin på dagis, hämtat min mobil och min TENS! Det är mycket för mig!

Nu har jag plockat och torkat lite här och var, ser ut som ett slagfält endå. Men nu behöver jag ju inte skämmas jättemycket iaf. Man kan ju inte skrämma iväg sina nya vänner...

I dag blir det lunch med Conny (även fast vi sa i går att det inte skulle bli så) och senblir det lite mer plock (om inte ryggen har gått av då) sen hämta kotten på dagis. Skulle behöva gå till affären och handa lite till tacosen i kväll. Så andländer min gravida gäst! Ska bli så himmla kul å få prata lite om förlossning och annat som bara vi gravida är intresserade av (därmed får Sara rast!).


I morgon blir det en tur till E-tuna, våra fina vänner Linnea,Nova och Stefan! Sen ska det tvättas hela kvällen! Vi har inga kläder nån av oss!

Soooolen

skiner! Härligt! Det har ju regnat och vart allmänt höst-väder hela veckan, SÅ skönt med lite sol!


Denna lilla kille som bor i min mage tror minsann att han är mindre än va han är, han hållerofta på att vända sig så att han ligger tvärs över hela magen (och sparkar då på sidorna) och så vänder han sig från upp till ner och tvärt om. Det är inge kul alls, gör ont och känns bara jobbigt! Helskum känsla!
Bara han slutar vända sig när det är dags (om 5 veckor!).

I dag har jag bara farmor på schemat, måste ju åka dit och se hur hon har det. Sen måste jag nog diska oxå, jag har väldigt ont i ryggen i dag men VAD GÖR MAN!?
Skulle kunna hämta min TENS oxå, och min mobil som är klar.


Sover så  dåligt på nätterna. Har någotsom känns som mensvärk och så springer jag på toa hela tiden (kommer bara 3 droppar även fast jag är jätte kissnödig!) Så nätterna är inge roliga alls, hade helst hoppat över dom.

Måndag...

trodde jag att det vari går. Mendet va det ju inte! Så knäppt det kan bli.

Veckan började bra, åt lunch med bejb på Pizza Hut! Tycker om våra luncher. Det blev pannkaka till middag och det kommer det nog inte bli på väldigt länge! Fick så himmla ont i ryggen!!!!Och vi som skulle handla på kvällen. Suck. Men Kevin var så lycklig och sprang runt med sina plättar  :) 

Att handla var riktigt jobbigt, skulle låtit bli. För när vi kom hem var jag helt slut och la mig på golvet. Kunde verkligen inte packa upp (eller något annat) och allt bara snurrade. Fy så man kan må. Efter ett tag kom jag i badet iaf och det var sååå skönt! Ville inte gå ur. Men jag skulle ju orka duscha oxå, vilken är asjobbigt nuförtiden! Jag är smidig som ett kylskåp.
Jag landade skönt i soffan och sen kunde jag inte röra mig! Nu hjälper inte värmekudde och massage så länge längre, så jag hoppas att TENS:en har kommit!

Har sovit så dåligt hela natten oxå,  haft så ont i magen (och ryggen). Man funderar ju vad som är på g men det är väl kroppen som säger ifrån. Får ta de lungt och inse att jag får sprida ut saker istället för att ta allt på en gång.  För nu är det bara 5 veckor kvar tills vi får reda på om vi får kejsarsnitt eller föda normalt!

I dag har jag ringt lite "ärenden"och kl.11 ska jag till sjukgymnasten (vilket jag hade glömt) sen hoppas jag att jag ska få lite lunch någonstan med någon. På em efter jag hämtat Kevin ska vi åka och hämta lite tavlor.

Py pan...vi har nu världens största diskberg! Och i maskinen är det smutsigt. Min rygg klarar verkligen inte av någon disk i dag!

Kolsyran...

är slut!!!!PANIK!!!!

Nu är det ny vecka och det känns riktigt bra! Första veckan jag inte behöver hjälpa farmor! Så himmlaskönt att slippa tänka på det och ha den pressenpå sig! Så i dag tänkte jag bara lata mig.


Helgen har varit underbar! I lördags flyttade vi in Kevins saker i gästrummet (och gästrummet till vardagsrummet) och gjorde en utflykt till Björnön. Hur härligt väder som helst men asklallt! Vi fick lite brakort iaf. På kväller lagade vi mat tillsammans (händer väääldigt sällan) ett recept som Conny spanat in i en tidning. Och det blev gott! Vi gör nog några ändringar nästa gång men det var helt ok!
Söndagen åkte vi och köpte en ny dator till mig, ville ju ha en som jag kan ha med på BB! Och Conny hittade en rosa mini dator med matchande mus till! Så nu sitter jag och skriver med den...hur söt som helst, och liten. Har inte vant mig med tangentbordet än så det blir nog mer stavfel än vanligt.
Sen var det dags för lillebror att få ett rum oxå! Så vi baxade möbler hit och dit och nu har han väl ett rum. Fast nu ser det mer ut som ett gästrum än ett barnrum, men det ska ordnas!
Viktigast var ju att gästsängen är på plats tills famor kommer för bebben kommer ju sova inne hos oss i början iaf!

Denns vecka ser ganska lugn ut, bara sjukgymnasten som är inbokad. Ska få TENS av henne förresten! Eller hon har beställt en så jag ska hämta den. Hoppas den kan hjälpa mig! Sen ska jag hämta lite antika tavlor, hälsa på farmor ( fika, inte städa!) och kanske hinna med en gravidfika på stan! Röja här hemma behövs ju alltid....och boka tvättstuga borde jag ju verkligen göra. Vi har massa god mat planerad för veckan så det ser jag verkligen framemot. Och Conny ska nog inte jobba över denna vecka så det blir myys! Har ju saknat honom när han jobbat så mycket!

När kroppen...

...säger ifrån. I går va ingen bra dag alls. När jag var hos min farmor på fm som vanligt så insåg jag att jag inte kommer orka åka dit nå mer. Mina krafter är slut. Och när jag åt lunch med Conny så hade jag så himmla ont i fogarna...bara en massa blä. SÅ när jag hämtat Kevin från dagis landade jag i sängen och kände att "det här funkar inte längre". Efter många om och men så fick jag tag på mamma som skjussade hit syster. När hon kom så somnade jag på en sekund och fick sova en stund.
Helt slut i hela kroppen och ryggen hade väl gått av eller nåt. När det var dags för mat komma mamma och Mats, som skjussade hem Sara. Mamma lagade mat och vi åt.

Åh va jag svammlar..blev det ens läsbart?

Tackar gudarna för att det är fredag i dag. Har sovit på fm och snart ska jag göra lunch. Sen duscha och hämta Kevin. Får äta middag med bejb i kväll oxå!Det händer ju inte varje dag precis! Nu ska jag lyssna mer på min kropp och inte göra tunga saker, för i går sa min kropp verkligen ifrån. Så nu handlar det om att vara rädd om sig själv (och bebben).

V.30

är jag i nu. Shit. Nu är det verkligen inte långt kvar. Fast det beror lite på hur man ser det. Att ha ont i 10 veckor är ju jättejobbigt men att vara gravid i 10 veckor (i jämförelse med hela ditt liv) är ju inte så lång tid. Och att vi kommer vara tre i familjen i 10 veckor till och inte fyra...som efter. Hoho..vi ska få en bebbe!


I dag har jag städat hela lägenheten (AJ!) så nu luktar det ljuvligt! Skulle behöva städa ännu mer men nu är det undanplockat och golven är rena iaf! Så duktig jag är....nu har jag asont i ryggen. Py pan. Men jag kan ju inte ligga på soffan hela dagarna (som jag borde) för då får jag panik. Är så trött på att gå runt i skiten och se allt som ligger på golvet. Man får ju ångest! Men som höggravid ska man ju ta de lungt...*håller för öronen*

I helgen fick vi inte gjort ett piss. Hah, vi som skulle grejja och dona i gästrummet och försöka kånka ut lite möbler så vi kan byta rum någon gång. Men icke. Vi sov med Kevin på lördagen, ganska länge oxå. Sen va det bara att göra sig i ordning för middag i e-tuna. Jag hade inte så trevliga förvärkar på vägen dit, HELA vägen. Skitjobbigt och ont gjorde de!
På söndagen ringde min mor och ville ha med mig på en snabb-shoppingtur i Igor, och det tackar man ju inte nej till. Så vi var där och morsan röjde i affärerna, sen lunch bjöd hon på oxå. Det var himmla trevligt att träffa henne själv för en gångs skull! På söndag ska vi dit på middag, för det var oxå länge sen. Alla (vi oxå) verkar ha fullt upp nuförtiden.

Min vecka är väl ganska lugn, än så länge. I dag var jag hos farmor en snabbis, i morgon ska jag till barnmorskan, på onsdag är det sjukgymnasten och på torsdag ska jag till farmor igen. Fredag blir det förmodligen gravidfika på stan (som jag har längtat!!!)

Men oj va klockan är mycket!!!! Nu måste jag börja laga mat!

Så himmla

gravid!!! I går hände något men jag vet inte vad. Jag fick jätteont i svanken och superont i magen på em. Kändes som en sammandragning som aldrig släppte. Och nu har jag fortfarande ont! Kunde ju inte laga mat så Kevin fick en macka och så kom Conny hem med mat. Natten var inge rolig, hade panik och ont. Har oxå skitont i blygdfogen och de är inge vidare när man ligger ner så jag höll på med kuddar å grejjor. Ska jag klara 11 veckor till med detta?
Kevin kom in till oss oxå, vet inte när men han hade väl drömt nåt. Så jag la tillbaka honom i sin säng (jag sover ju ännu sämre om han ska ligga där) och han verkade somna om. Sen kom han in i gen tidigt på morgonen.Mitt huvud känns helt tomt i dag, som gjort för en migrän-dag. Och jag som måste ha huvet på skaft i dag!!! Äh nu är jag bara så himmla trött på det här.....och så ena sekunden är det hur härligt som helst. Men jag kommer nog inte tycka det i dag, men kanske i morgon!

I morgon fyller min lilla farmor 80 år. Då ska jag dit och fixa till henne lite (måla naglar, på med finkläder, fixa håret osv.) för på kvällen kommer pappa, Sara, Conny och Kev. Jag ska fixa smörgåstårta, tårta och dricka så vi får fira henne.


Jahapp....i dag har jag lite å göra ja.
Först ska jag ner till kontoret så chefen får fylla i min "föräldraskapspenningslapp" och sen vidare till bäckby och köpa en jacka till Kevin. Äta lunch och sen hämta Sara på skolan och åka till farmor och städa.
Prata med handläggaren hemma hos farmor (beroende på hur lång tid det tar så ska jag hämta Kevin direkt efter eller så får Sara göra det). Sen ska jag äntligen få ögonbrynen färgade/plockade och sen är det dags för middag! Fick jag med allt nu? Känns som om jag kommer glömma minst två saker, så blir det när jag har mycket på schemat nämligen! Hur ska detta gå med magen och ryggen, det undrar jag!

Piss-

-måndag! Hitills har det INTE vart en bra dag.


Men först lite om helgen:

I fredags morse åkte vi mot Trollhättan. Jag körde hela vägen för jag tänkte att det skulle vara bra för då kan jag inte tänka på hur ont jag har i ryggen, och det funkade. Kevin är så otroligt duktig på att åka bil (även då vi åker långt) han läste lite bok, sov och studerade alla bilar. Conny va himmla duktig oxå för han va min fartkameravarnare.
Vi hämtade farmor (snyggast på SAAB) på jobbet och åkte hem för en fika. Jag duschade av mig lite bil och framåt kvällen åt vi mummsig mat! Somliga hade säkert svimmat av så mycket vitlök med inte vi inte! Så himmla gott! Sen va det mys för hela slanten!!
Lördagen blev en riktigt lyckad dag den oxå, på fm så shoppade vi loss i en stor galleria. Jag fick en rosa (himmelsk) morgonrock, nattlinne och byxor till, kofta,skor. Kevin fick en tjocktröja, strumpor, overall. Kotten fick en overall (sååå söt!!) ett set med tröja och byxor, en I love mummy body,jeans. Har säkert glömt hälften!! Men grejor hittade vi iaf!
När det var färdigshoppat åkte vi och åt hos gammelmorfar. Kevin fick en sockerchok efter gammelmorfar tvingat i honom för mycket kaka så de va ju inte så kul. Jag fick asont i ryggen (resultatet av bilåkningen dagen innan och shoppingen) och ville bara hem och lägga mig i ett varmt bad. Så de va bara hem å bada!
Sen vart det återigen mys! Kevin var ju inte svårsövd kan jag ju tillägga.

Söndagen spenderade vi med Kevin farfar! Så trevligt å sitta i deras soffa och dricka lite kaffe och käka paj. Vi tog lite kort och Kevin röjde bland alla leksaker. Sen kurrade det i min magen så värlidens bästa bästaste sambo gick till Subway och köpte lunch till mig! Tänk vilken tur jag har som har honom! Älskar honom gränslöst!
Vi åt sen en lätt middag hos farmor innan vi for hemmåt. SÅÅÅÅÅ sorgligt att behöva säga adjö!


Shit va mycke det blev! Får räcka för i dag!

RSS 2.0