Nu tillbaka till den vanliga bloggen...

Den här morgonen kunde ju börjat bättre. Vaknar av att Zaak tjhooar och C duschar. Suck. Eftersom C är hemma är det INTE dags att gå upp än. Zaak blir missnöjd och får välling, han luktar skumt. Byta blöja. Sen vill han ju inte somna om så jag sätter honom i det rummet C är i (duschat färdigt).
Lägger mig i sängen och försöker sommna om, sängen är extra skön. Men så hör jag hur Kevin kommer upp. Och C kommer in och säger "hejdå" så får jag en puss.
Huvudvärken fanns där redan när jag vaknade, jag hatar att gå upp tidigt!

Och så sätter jag igång i köket med min och Zaaks frukost. Öppnar skåpsdörren för att ta fram ett glad och ser i ögonvrån en jävla geting som sitter på dörren!!!Och det lever!!!Fy farao, vaknade till ordentligt!


Får se vart den här dagen blir av. Skulle vara jättetreligt å komma iväg å kika på erikslunds shopping lite närmare.Men jag vill ju inte åka dig med båda kidsen själv. Får se om jag kan hitta nån frivillig. Annars blir det nog öf. Eller en lekpark. Kanske båda två!

Min nya Friskiss-blogg...

så är det. Jag skulle kunna starta en blogg om Friskiss och svettis. Nu när jag har blivit en hurtbulle (kanske å ta i en smula?) så hänger jag på friskiss lite då och då. Och jag kan inte låta bli och lägga märke till saker och ting. Men handlar det om folk där, vilka som går dit och vad det är för människor som går på samma pass som jag. För tillfället är det Bas pass jag går på, en mjukstark.
På bas-pass går det mest tanter (jag vill inte skriva tanter för det är inte rätt ord men jag hittar inte rätt just nu!),sånna med "vältränade" kroppar, alltså dom det bra ut för deras ålder. Och dom har förmodlingen ingenting annat att lägga sin dyrbara tid på än att hänga där. Glor gör dom oxå.
MEN, jag tycker det är bra, för då blir jag lite förbannad (oxå fel ord egentligen) för då får jag lite jävlar amamma i mig och orkar liiite till på passet. För jag ska ju orka lika mycket som tanterna?!

Och så har vi ledaren. Hon eller han som står i mitten. Det kan variera lite vem det är men i går fick jag en sån där äldre dam som genast skulle visa en ställning som folk brukar göra fel på. Så alla fick ett litet pisk i rumpan innan vi ens börjat....hon sa annars inte så mycket under passet. I söndag när jag va iväg så var det en kvinna i 30-års åldern (möjligtvis i 28-29:års åldern) och hon märkte man på direkt hur hon skulle vara under passet. Sprudlande, tjhoande och spela för hög musik. Sånna gillar jag. Då blir jag peppad och glad. Och på henne märkte man att hon oxå tyckte att de va lite kämpingt ibland, man vill ju gärna att dom oxå ska vara mänskliga och svettas!

Åter till igår. Det var GU i går vilket innebär gratis ungdom (studerande måste man va tror jag) och då är det ett tjejjgäng på  ca fyra stycken. Och dom hänger inte riktigt med och orkar inte alls lika mycket som pantertanterna. Egentligen lite skrämmande. Ska inte dom orka mer eller åtminstonde lika mycket, fast det är ju därför dom är där iof. Nåja...sen så var det nån smal sticka där, troligen hade hon sillisar. Och man såg lixom varenda muskel på henne. Hm...borde inte hon passa bättre på ett medel-pass? Och så har vi givetvis minst en ungkarl som inte fattar ett enda steg och försöker hänga med genom att titta på alla andra (bäst är ju att titta på ledaren givetvis!!) men jag tror att dom är där bara för att det är enda sättet som dom kan träffa de motsatta könet!

Och då återstår ju bara jag! En överviktig tvåbarnsmamma som ska hoppa bort sina gravidkilon. Och har en märklig ovana att fundera vad folk egentligen gör på friskiss. Inget ontom dessa människor alltså, alla är vi duktiga som åker dit och svettas! Jag tycker bara det är roligt att skriva lite om folk som jympar där.  :)

Och jo, jag hinner visst träna något medans jag analyserar alla!

RSS 2.0