Idag ska jag göra...

...så lite som möjligt! Har varit så trött på sista tiden och endå har jag bökat runt här hemma som tusan! Fast det behövdes ju men de va inge kul i gårkväll när jag hade ont i hela kroppen och var helt slut! Så i dag tar jag det lugnt! Heh, golvena blev så rena (hämtade en ny golvmopp på jobbet i förrgår) att dom är jättehalkiga! Skitbra mopp!

Så skönt det är när solen skiner, jag märker hur mycket mer energi jag får! Och så blir jag gladare. Och att det är ljust när man vaknar OCH när Conny kommer hem är ju bara guld! Jag ÄLSKAR solen!

Har en härlig lördag att se fram emot! Lunchen blir på Choy´s med morsan och Co´ för att fira bror. Och sen på kvällen är det öppethus hos Lena som fyller 50, ingen matlagning den dagen iaf! Ska bli kul å träffa allihopp!

Hm. Kanske ska sätta på en maskin tvätt iaf?

Ensammen...

...igen då! Älsklingen är i Sundsvall. Har haft syster och mor här och det har varit trevligt! Känns som om jag har lagat mat hela dagen! Förberedde en kolatårta på dagen och lite till kycklingpajen. Efter dagis vare oxå full fart vid spisen. Det verkade vara lyckat för morsan åt så mycket så hon knappt kunde röra på sig! Hehe! Och Sara mummsade i sig kolåtårta (som var hennes överraskning!) så alla var glada och nöjda. Tom Kevin åt av pajen! Men vette tusan om jag gör de nå mer gång, himmla mycket fix för å få ihop den. Vart lite panik där ett tag för jag märkte att jag inte hade tillräcklingt mycket mjöl. Och sen hittade jag ingen hönsbuljong (kokade ihop en egen) och smöret började ta slut. Men pajen vart mycket god iaf, så det var väl NÄSTAN värt allt slit!


Kevins trots blir fortfarande bättre. I dag har han vart riktigt duktig faktiskt. Sov till 8 i morses!! Och Isaak växersåå det knakar, min lilla bebbe. Han har nu strl.62 på kläder (det hade Kevin när han va myyyycket äldre!) och man får ständigt rensa i garderoben för han växer ur kläder. Tiden går läskigt fort!!

I lördags ville mamma gå med Kevin till Vallby museum. Skitkul! I hela 2h 30 min var han där  ;)  Men han tyckte nog de va kul å komma iväg lite. Och vi kunde handla lite och käka räkor framför tv:n!

På onsdag kommer förmodligen pappa och Laila (Laila har inte träffat Isaak än) så det ska bli kul! Får fundera ut något smaskigt att bjuda på. Kom på att det är många som inte har sett Isaak än. Hm. Vi har nu kommit fram till att vi ska ha kombinerat 3-års kalas och namngivelse iaf. Måste bli så för det finns ingen tid till något annat! Och den helgen Kev fyller så är det långhelg för man är ledig fredag och måndag (tror jag det var?) så då blir det nog lättare för alla Trollisar att komma upp!

Känner verkligen att jag vill komma ut och träffa lite folk. Tiden rullar ju bara på och man hinner inte göra det man egentligen vill ibland. Så det vore himmla kul....någon?

Sitter ensam...

här i soffan med choklad och cola. En bebis ligger bredvid och snarkar och en annan ligger å snarkar i sin säng. Karl är ute och gör stadshotellet osäkert, saknar honom faktiskt.

Känns helt underbart nunär alla sett våran förlossning! Fått så många fina sms/samtal! Tänk att de var så många som såg oss....det betyder mycket!

På bordet står en ihopsatt pump.Jag funderar på om den verkligen kommer att fungera....spännande. Känns nästan lite läskigt att prova. Får se om jag vågar i kväll! Ni som inte har en aning om vad jag skriver om så menar jag ju en bröstpump som ska pumpa fram bröstmjölk!

Så kan jag ju berätta att jag vart magsjuk i måndags. IGEN! Fan va trött jag blir på alla sjukdommar, och särskilt magsjuka! Det var hemskt! Satt på toa hela natten så jag var ju astrött i går. Men som tur va kunde Conny lämna Kevin på dagis och pappa hämtade honom på em! Jag tackar gudarna för det!



Går igenom en skitjobbig period med Kevin. Börjar så smått bli bättre men ibland är det otroligt jobbigt!Man vet ju inte vart man ska ta vägen när det är som svårast! Men älskar den där skitungen lika mycket för det( vi lärde han säga skitunge häromdan!)!!!!!!!!!!!!!  

Snart är det vi...

...som syns på allas tvapparater! Känns såå mäktigt.Vi har ju visats en hel del på reklamen oxå,heh! Det är så häftigt att ha sin förlossning på film. Och alla nära och kära kan få se den oxå. Gud va jag kommer att gråta, och jag vet att jag inte kommer vara ensam!

Här är jag igen...

..utan egentligen någon tid att skriva här. Fast jag vill. Därför skirver jag.

Vi är/har varit sjuka IGEN! Förkylda hela bunten men nu är det jag och Isaak som fortfarande inte är friska. Trött som tusan på de här. Man hinner ju med ännu mindre saker när man är sjuk. Isaak har vaknat på natten och käkat så lite sömnbrist på det oxå blir en fin gryta. Hm.

I kväll ska jag på Mary Kay möte. Tänkte att jag måste hålla igång lite eftersom jag inte haft några klasser än. Men det känns ju bra att jag kan lära mig mer om produkterna och så så att jag känner mig mer påläst.Har ju köpt världens snyggaste pumps som jag ska ha på mig när jag jobbar så jag måste ju jobba så att jag får andvända dom  :)

Nu har vi börjat skriva matlista för veckan. Och handlar allt på en gång. Gud så bra det funkar! Vi ska även sätta in matpengar på ICA-kortet. Tror vi kommer spara mycket pengar på det. Conny började med sin Herbalife-kur i dag och jag hoppas att det kommer att gå bra. Vi behöver verkligen jobba med vikten båda två.

Så är äntligen...

....våren på väg? Jättehärligt väder i dag! Frös inte ett dugg när jag var iväg med Kev till affären, och solen värmde lite :) Hoppas hoppas våren verkligen kommer nu, är så himla trött på snö å kallt!

Sitter med mys i soffan. Tjejkväll med Sara och Conny är på jobbet hela kvällen. Jag får lov att käka jordnötter med sked för att Sara är allergisk mot det. Heh, känns lite smålustigt!

I dag är det torsdag så Kevin har varit hemma. Vi har städat, tvättat och diskat och lagat mat tillsammans. Har gått bra faktiskt! Annars brukar ju torsdagar vara ganska kaotiska....men Sara kom ju på eftermiddagen så det underlättade ju! Så nu är det ganska fint här hemma! Känns skönt! Hinner inte mycket nuförtiden, dagarna och veckorna bara flyger förbi utan att jag hunnit något som jag vill/måste göra. Finns så mycket pyssel å skoj jag skulle vilja göra nu medans jag är mammaledig. Fixa ihop Kevins första allbum tex! Och grejja med grabbarnas rum så dom blir fina. Sen vill jag ju beställa kort (va jääääättelänge sen jag gjorde det!) och fixa ihop allbum där med. Och så ska man ju hinna med hemmet,öppna förskolan, Kevin, Träffa kompisar, få egentid, Egentid för mig och Conny, baka, Mary Kay, träffa familjen m.m   Något som jag evrkligen behövergöra är att skriva ner min förlossningsberättelse! Himmla mycket blir det å skriva eftersom den var så lång, och det är ju bra om man får ner allt på papper innan man glömmer saker!


Det får räcka för denna gången! Hej å håå!


RSS 2.0