Hatar hatar

verkligen HATAR Monsters INC!!!! Nu har har jag sett den fööööör mycket! Men det tycker tydligen inte Kevin då han ALLTID vill se den. Ingen annan film duger. Jag får snart gå i terapi tror jag....


Helgen har varit fullpackad med grejor. Cityfestivalen har vi besökt ett par gånger, köpt ny cykel till mig! I gårkväll var Sara och Dennis här så vi kunde åka ner till öltältet och träffa några arbetskamrater till C. Och i dag (när jag och Kevin hade sovit färdigt vid 15 tiden) så åkte vi till en cykelaffär för att få en ny cykel då min blev stulen. Gick väl sådär...tyckte jag kände mig sjuk redan innan vi åkte och blev snabbt värre när vi var där. Vi fick vänta en evighetstid så jag gick ut och satte mig på en pelare utanför.
När det var våran tur så ropade conny in mig. Stod lutad mot disken och kände mig väldigt dålig, kunde han inte jobba liiite långsammare lixom?! Sen när jag ställde mig upp så snurrade allt och jag såg dåligt, nu svimmar jag!!! Höll i Conny som tog en glass till mig och öppnade bilen som jag satt mig i! På med fläckten och så vart det lite bättre iaf. Vi kom hem med en ny cykel iaf. Och jag fick äta pizza hut!  :)
Man "glömmer" ju lätt bort att när man är gravid och när det är så här varmt Måste man ha en vattenflaska och något att äta i väskan. Alltid. Även om man ska åka och handla. Och det hade jag ju inte! Så det måste jag ha koll på från och med nu.


Är så himmla trött hela tiden, orkar ingenting! Får försöka ta det lugnt....lätt som en plätt  :/

RSS 2.0