Töväder?!

Javisst är de det! Hoho! När vi gick till dagis så märkte jag att de va allmänt blött, och de typ regnade...det hade snöat i natt men kanske kommer skiten töa bort nu?


Nu är Kevin tillbaka på dagis efter några dagar hemma. På dagis sa dom att han har magsjuka. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men nu är han där igen iaf. Vi har vart å shoppat lite de dagar han vart hemma. Jag har inte märkt att han vart sjuk precis...


I dag är det städning som gäller. Just nu är det inte så stökigt för jag har plockat och fixat i veckan oxå. Men golven ska tvättas och toaletterna rengöras. I morgon får vi besök av Robban och Ellinor, förhoppningsvis hinner ingen bli sjuk innan! Kanske blir lite jobb på dagen oxå, flyttstäd. Har bokat in lite i slutet av Mars oxå, vart dött på den fronten ju!

Upp och ner...

I dag är jag hemma med Kevin. Han spydde på dagis i går. Så vi blir hemma i morgon oxå. Han är ju inte dålig direkt, har spytt nån gång på natten och är lös i magen. Så på fm så åkte vi till Hälla shopping, gick runt å tittade och provade lite grejjor. Lunchade med Conny som sedan skjussade hem oss.

Nu när jag har gett upp att gå ner i vikt utan drastiska åtgärder (självsvält) så har min far lyckats övertala mig att käka Herbalife. Jag provad vad som helst, bara jag går ner i vikt!


På lördag får vi besök (förhoppningsvis!) dom skulle kommit förra lördagen men då var jag magsjuk. Så vi provar igen...ska bli jätteroligt då vi inte ses så ofta!

Åh tusan!

Fy va hemsk man känner sig när man måste gå från sin gråtande bebis. Kevin hade ingen bra morgon, och när vi kom till dagis kom alla ungar (typ 4st, resten hemma med kräksjuka!) ut. Så jag sa "hejdå" till honom där och han stod först helt still men sen slängde han sig mot staketet och störtgrina. Och jag gick därifrån så fort som möjligt för att det inte skulle bli värre. Om det inte hade vart så fruktansvärt kallt ute hade jag tjurat som Kevin. Men jag antar att mina tårar frös till is innan dom han nå mina kinder. Nu kommer jag spendera min dag åt att ha dåligt samvete.



Helgen har varit en mix av allt. I fredags gick jag och la mig kl.20.20. Så himmla trött så jag kunde inte hålla mig vaken. Lördagen var lugn fram tills vi åkte till Maxi och storhandlade. Och alla hjärtans dag-kvällen var jättemysig med levande ljus i hela lägenheten (som de flesta kvällar) och tapas! Så mycket mat!!

I min mama tidning läste jag om "konsten att säga nej", det är ju verkligen ett problem. I dagsläget säger jag "nej" till Kev ca miljarder gånger om dagen, men förmodligen på fel sätt. Han är ju så söt så jag kan inte hålla "den kalla minen" alla gånger. Det ända "posetiva" med texten var väl att  "vänta bara till ditt barn fyller 16 och kräver att du ska köpa ut". HM.

Kräksjukedagis

I morse ringde dom från dagis och sa att alla barn hade börjat spy (och annat otrevligt). Och att jag fick välja själv om Kevin skulle vara hemma eller komma ändå. Så självklart är jag hemma med honom i dag och i morgon för säkerhetsskull! Han verkar inte va sjuk iaf, äter och leker som vanligt. Men man vet ju aldrig,snälla gud låt oss vara friska! Om det är någonting jag verkligen inte inte vill ha (eller att Kev ska ha) så är det kräksjuka. Fyfyfy!


Så min dag blev lite annorlunda än vad jag tänkt. Vi gick till affären för att köpa lite lunch och annat krafs så Kevin inte ska svälta. Slank in på apoteket och köpte handsprit (lite nervös) och lite hudkräm till Kev. Nu ligger snutten och sover och jag tänkte att vi ska ta det lungt hela dagen och i morgon. Vore ju inte så kul om vi åker ner på stan och så börjar han/jag kräka ner affärer...Så det är bäst att stanna hemma och mysa. Överdosera blåbärssoppa och mosa i oss massa c-vitamin....
Men i kväll ska jag i väg på träning iaf, var i väg i tisdags oxå så nu jäklar! Vågen har faktiskt visat några kilo minder oxå så jag är väldigt motiverad att fortsätta! Hm, jag mår lite illa faktiskt....men jag inbillar mig säkert. Typiskt mig!


Var nu snäll och be några böner för mig och Kev så vi inte blir sjuka!

Åh snart är det fredag igen!

Eh, lite sant är det väl?


Solig måndag i dag, men kallt som tusan! Kev fick åka pulka (även fast det var sandat) till dagis i morse så han var lycklig. Han har tvingat mig att dansa hela morgonen....här får man inte sitta! Men det var roligt, han har hamnat i "härma" stadiet. Man får ju verkligen se hur man ser ut i hans ögon.Det roligaste han härmar är när han pratar i mobil. Han går runt med mobilen till örat och pratar och pratar samtiditg tittar han ner i golvet och iblan lutar han sig mot en vägg. Han ställer hela tiden frågor och ser lite underlig ut.
I går kom jag på hur mycket jag kommer glömma av det här, den roliga vardagen med Kev. Det var väl egentligen därför jag startade bloggen bla. För att komma ihåg. Minnas.

Han har så mycket skojj för sig. Varje gång han hör musik eller när det ringer så börjar han digga med huvet. När man säger till honom att han ska borsta tänderna så springer han till badrummet och drar fram sin pall och ställer sig på den. Så ger jag honom tandborsten med tandkräm och så början han borsta (läs suga) och så tar han lite vatten. Han ÄLSKAR att borsta tänderna. Om jag inte minns fel så var det hans farmor som lärde honom...


Han är 1år och 7månader, våran lilla älskling. Fy va tiden går fort.

Plogar på fritiden...

Jepp, jag och Kev agerar plog (eller var det skotte?) på fritiden. I morse tyckte jag att han kunde få åka pulka till dagis efter som det kommit ännu mer snö och det var inte plogat. Det gick trögt att dra den för de fastnade lite under pulkan. och när vi gick igemon våran lilla skog så tog Kev ner båda armarna och skyfflade upp all snö på mig själv. När vi kom ut ur den så fick jag ställa honom upp och skaka av all snö. Lustig syn måste jag säga.
När jag gick hem igen såg jag hur vägen var plogad, ränder (efter pulkan) och små spår på sidorna (Kevins händer) så det var lite lättare att ta sig igemom skogen. Hah, fritidsplogning....


Inge jobb i dag och inge i morrn heller. Suck.

I tisdagsnatt sov ingen i denna familj särskilt bra. Jag och Conny vaknade och flög upp ur sängen när vi hörde hur Kev hostade och grinade. Vi flög in i han rum och såg att han spydde. Min lilla söta snutte, han skakade i hela kroppen och darrade på läppen. Conny tog honom till badrummet och jag bäddade om i sängen. Sen la vi honom i gen när han slutat grina och försökte somna om. Men det gick ju inte så bra för man låg ju och lyssnade på vart enda ljud Kevin gjorde. Och efter en stund så började han gnälla och hosta, spy. Vi sprang dit och tvättade va honom i duschen denna gång. Jag bytte lakan, igen. Och så la vi oss. Lyssnade. Gnäll,hosta, spy. Nu stog han upp och lutade sig över spjälorna och spydde i Connys händer. Han visste vad som väntade. När han var klar gav han mig två nappar och sa: Ta ta högt och tydligt. Som alla andra gånger gick jag och spolade rent dom med iskallt vatten. Han ville varken ha välling eller vatten så de va gott och suga på den blöta och kalla nappen. Jag bytte lakan i gen (nu började badkaret bli fullt med nerspydda saker) lade även heffisarna och björne där för de var lite kladdiga. Sen somnade han om. Tack och lov. Men jag låg hela natten och lyssnade, skitorolig. Min lilla bebbe kanske var sjuk! Vinterkräksjukan? På morgonen ringde klockan tidigt och jag var helt slut. Detta skulle inte bli en bra dag. Men Kevin sov. Och det verkade inte som om han var sjuk...var bara den där förbaskade mandarinen han hade fått på dagis som vill upp.

Mera snö mera snö

Tittar ut genom fönstret och helt plötsligt är det skitstora snöflingor som faller från himmlen. Ännu mer snö alltså...


Helgen har vart bra, har inte gjort nå speciellt. Eftersom jag storstädade här i fredags så var allt klart.

I går hade jag fruktansvärt ont i huvet hela dagen. Tog tre ipren men det hjälpte inte....nu inser jag att det är min dumma visdomstand (dumt namn!) som växer mot min käke. Min moster (hon är min tandläkare oxå) sa att jag bör ringa henne så fort jag märkte att den växer åt det håller för det kunde bli så. Och om den fortsätter växa kommer jag inte kunna öppna munnen. Suck! Och den gör så att jag får skitont i huvet och det väker i tandköttet. Jäkla skittand!

Måste tyvär meddela att det inte kommer komma så många inlägg numera, jobbar mer o mer och har mycket att stå i. Försöker skriva ett i veckan iaf. Så nu behöver ni inte undra vad som är fel.


RSS 2.0