KLAGO-

blogg? Är det de enda jag gör här? Eller vad skriver jag om egentligen? Vad vill ni att jag ska skriva mer om, finns det något jag inte skriver om alls? Lite feedback vore trevligt! Kan ju bara bli bättre!


I helgen har vi fått en del gjort. Gästrummet är snart tomt och då ska de rengöras! Vi ska alltså flytta in Kev där och göra ett bebbe/gästrum i Kevins nuvarande rum. Så dumt att vi inte har tänkt på de tidigare! Men men. Nu är vi i gång iaf. Jag älskar ju verkligen att möblera om och göra om saker, ska bli spännande att se resultatet! Lär ju ta sin tid....

I lördags fick jag och bejb en kväll för oss själva. Det blev 3-rätters på 2 rum och kök och sedan bio (Resident Evil 3D) en lyckad kväll! Sara och Dennis vaktade sötnosen som låg och snarkade hemma  :D  Vad skulle vi göra utan dom två underbara människorna!? Det betyder ju så himmla mycket för en förälder att få komma iväg några timmar för egentid!!

I går åt vi lunch på Pizza Hut, gick hur bra som helst med Kevin. Han slörpade i sig soppa (som han älskar) och höll på att somna på kuppen. Han sjönk bara längre och längre ner i stolen :)  Men så duktig! Han satt och var tyst och åt sin mat, läste några böcker och fick glass. Sen åkte vi till Igor för att vandra bort lite av våra pizzamagar (min gick inte bort  :p  ) Kevin somnade i bilen i typ 2min och sen vägrade han somna om i vagnen men det gick hur bra som helst endå! Vi hittade ett par jeans (andra paret den veckan) till Kev och 4 par sockor till lillebror. Conny fann en t-shirt på jack å jonas. Oh jag hittade en mycket trevlig juice-bar....ska försöka hålla mig till den i vinter å inte sitta för mycket uppe på B&J!!

för lite...

tid. Den räcker ju inte till! I dag ska jag hinna göra mycket på nästan ingen tid alls. Huha...


Är nu sjukskriven, väntar bara på beslut från fk. Endå har jag fullt upp jämt känns det som. Fast det är ju bra för det är inge kul å bara gå hemma å slöa! Tråkigt blir det i längden. Får väl vara "tacksam" att jag har min farmor att ta hand om. Att ha Kevin hjälper ju oxå för då får man aldrig tråkigt, nu råkar ju jag vara helt slut när jag hämtar honom på dagis så det blir väl inge drag direkt men endå.

Nu är jag i v.27 och Kotten där inne börjar bli stor! Väger runt ett kilo nu! Om du inte visste så är det en pojke som är där inne! Det var så häftigt att få se honom och han är superlik sin pappa och bror. Jag längtar så tills han kommer ut! Mendans jag väntar på det träffar jag några andra gravida! Härliga tider.
Nu börjar det doc bli tungt och magen spänner hela tiden. Ryggvärken blir INTE bättre! Ska till sjukgymnasten i dag iaf.

Tiden går ju så himmla snabbt och man ska hinna göra en massa saker. Bebis rummet har vi inte gjort nåt åt alls, men jag är sugen som tusan! Hoppas vi kommer igång snart. Nästa helg ska vi till Trollis och det ska bli så skönt att komma bort! Längtar mycket! Känns ju lite konstigt för det är ju sista gången vi åker dit och är 3 i familjen!

Nya tag!

Ny vecka nya tag. Känns som om denna vecka kommer bli bättre än förra.


I går var jag på IKEA för brunch med teres och hennes tjejjor+hennes kompis, mycket trevligt! Hoppas jag kan följa med nästa måndag med! Vore trevligt att göra det till en rutin.
Sedan handlade jag på Maxi åt farmor (det tyckte inte min rygg om) och åkte sedan dit och såg till att hon duschade och så städade jag lite. Huvudvärken som dök upp på IKEA blev bara värre och vägrade försvinna så jag vilade lite på hennes soffa. Vidare till sjukgymnasten där jag såg mig i spegeln i profil. Shit vilken mage jag har fått! När blev den så stor? Tiden rinner ju iväg.
När jag väl kom hem så var det dags att hämta Kevin på dagis och sen laga mat. Men jag hade tur, eftesom Conny skulle jobba över kom Sara och räddade mig (som vanligt!).

I dag var jag och Conny på barnmorksebesök. Först käkade vi lunch tillsammans på stan (mys!). Och vi fick höra hjärtljud på Kotten! Heeeelt underbart!!!!!!!!!!Det var lägre än Kevins va och jag tyckte de lät lite sakta. Låg runt 140 tror jag och Kev låg alltid på 150. Mitt blodtryck visade lite högt men det är ju inte så konstigt, lite stressigt nuförtiden ju! Sockret var bra iaf!Känns bra att ha vart där! Hon sa även att jag måste prata med min fam.läkare och kräva ett intyg så jag kan bli sjukskriven. Ska ringa i morgon bitti!

I morgon är det ingen speciellt som händer, kanske ska ta det lite lungt medans jag kan. På torsdag blir det full rulle igen med farmor (få henne och duscha, städa och handla) och så ska hon få fotvård. Tänkte att vi kunde käka lunch ute tillsammans oxå. Sen på em är det Sthlm som gäller för mig och Conny, kika på Kotten!! Kevin ska få ha kul med mormor här hemma. Som även hämtar honom på dagis.


Nu får det vara...

slut på detta elände!!!!I dag blev jag hemskickade av en kund för att hon tyckte inte att jag skulle jobba när jag hade så ont. Hon brydde sig verkligen! Men samtidigt kändes det så dumt, är det verkligen så illa nu? JA Malin det är DET! Så jag ska jobba den här veckan ut, försöka iaf. Sen prata med min bm på tisdag hur jag kan gå vidare. Man kan ju inte bli sjukskriven??Någon? Och det finns ingen omplasering på mitt jobb nu. Måste jag ta tjänstledigt eller vad? Det enda jag vet är att jag inte kan jobba längre.


Älskar min lilla familj, så så mycket. I går hade jag ingen bra dag alls....och då känns det bra att veta att jag har familjen iaf. Min älskade son som alltid får mig att le, min sambo som masserar mig varje kväll, dom betyder allt.

Mina tjejjor!

Härliga härliga människor! I går for jag i väg till storstaden för tjejkväll. Med mig i bilen var Mija och Bettan. En toppenresa!Vi snackade massor,skrattade massor, (jag) nös i massor och sedan åt vi i massor! Tacos! Och sen åt vi massor med godis! Så himmla kul att få komma iväg och prata lite skit! Det var värt varendra nysnig (för er som inte vet är jag allergisk mot pälsdjur och det bor en hund där) och den svåra andningen. Känns verkligen som man har "laddat batterierna" som mamma och sambo. Så förhoppningsvis har jag mer energi för mina killar!

När jag kom hem så var ingen hemma, dom hade farit till Sthlm (dom med) och kikar på några bilar. Och när jag vaknade från min vila så var dom fortfarnade inte hemma! Så nu saknar jag dom jjjjjjjjääääätttttttttteeeeeemycket!Jättejobbigt ju! Och hungrig var jag, det ändå jag hade käkat var ju tacos till frukost. Så nu ligger det en skvätt havregrynsgröt i min mage, fast jag blev inte riktigt mätt. Men jag antar att vi ska äta litenär dom kommer hem.

Kevin vart sjuk i går natt så vi hade det asjobbigt! Fick knappt sova något och han bara skrek när vi skulle ge han medecin och nässpray. Men nu verkar han blitt bättre säger Conny så vi får se om han är redo för dagis i morgon. Förhoppningsvis! För jag har en kaotisk vecka framför mig! Från och med måndag ska jag ta hand om min farmor. Och så har jag fått in ganska mycke jobb+personalmöte, sjukgymnasten som vanligt och på fredag ska jag tvätta hela dagen åt farmor. Och jag måste se till att hon har allt hon behöver (för det vet hon inte själv) se till att hon duschar och så ska jag städa upp där. Hoppas jag orkar, nu känns det nästan som om jag ska bryta ihop för jag känner att jag har så stort ansvar för farmor. För det är ju ingen annan som kan ta hand om henne och hemtjänsten funkade inte alls....

Nej nu vill jag ha lite kväll här...

Sorry!

Här blir det inte mycket skrivet! Haft lite å göra i veckan....nämligen.

Jag har vart hos sjukgymnasten (ajaaaj) och hos tandläkaren, i morgon är det fam.läkaren som gäller.. massa aj!


Käkade lunch med Conny och han blev lite stressad när jag sa:
På måndag är jag i v25 och då är det bara 5 v kvar till v 30..och då kan bebisen komma om 8v (då Kevin föddes).
Så nu är det verkligen inte långt kvar!

Bebis väger nu lite mer än ett halft kilo och har ganska goda chanser att överleva om den föds redan nu. Känns skönt att kommit hit! Men kan alltid slappna av lite mer när man vet att den har goda chanser fast endå blir jag nervös för den får ju inte komma än! Vi är ju inte färdiga här hemma!

Min moster (som är min tandläkare) sa att vi är bjudna på släckträff/50-års kalas 11:dec och det vill jag gärna gå på. Så ingen bebis före det! Bra att veta för dig då farmor (så att du inte bara packar "andas värkar med Malin" kläder).

Fick mitt schema i dag för nästa vecka, ser ut som en till vecka med mycket att göra. Äntligen rullar det in lite jobb! Så har jag ju sjukgymnasten som vanligt och på fredag ska jag hjälpa farmor att tvätta. Hoppas jag överlever! Veckan efter det händer det lite bebisgrejjor iaf, bm på tisdagen och 2D3D4D ul på torsdasgen! Jag längtar så!!!

RSS 2.0