En tanke...

...för mycket. Har väl tänlt lite för mycket den senastetiden. Du vet, så som det kan bli ibland.

Tittar just nu på "Viktorias liv" och det är en dokumentär om en flicka som hade ett medfött hjärtfel. Gråten sitter i halsen och jag får genast dåligt samvete för att jag blir så arg på Kevin ibland. Han är ju frisk, en frisk unge med 3-års trots. Det ärju nu han behövermig som mest, en trygg och förstående mamma. Trygg kanske jag är men jag har väldigt svårt att "förstå" när han får sina utbrott.
Man kanske skulle ta ett djupt andetag varje gång han frispelar och tänka en tanke extra? Om du förstår va jag mena

Tänkte berätta...

..om MIN dag. En fredag, en dag då vi brukar hitta på något kul hela familjen, eftersom far i huset är pappaledig då. Men icke i dag. Han skulle åka och jobba 12-18 för att förbereda saker inför i morgon.

Dagen började så här:

Någon viskar mjukt i mitt öra - Frukosten är färdig och KAFFET ÄR KLART! Om det är något man vill vakna av är det dom ljuva orden!
Vi åt frukost tillsammans och sedan åkte storgrabbarna och storhandlade (haha).

När dom kom hem igen hade dom med sig en till. Syster yster till undersättning!Åh du älskade Sara! Sedan när jag packade upp varorna så märkte jag att de va himmla mycket som han hade handlat som inte stod på listan (vanligtvis brukar det vara tvärt om -fattas grejor) och de va goa grejor! Då blir man glad :)

Jag och syrran spånade på vad vi skulle kunna hitta på. Kan ju inte sitta inne när det är sånt fint väder, och Kevin är inte kul att tass med när han börjat klättra på väggarna. Så det blev vallby museum! GUD så härligt väder! Och jag känner mig lycklig, så där "jag älskar min familj så mycket så jaggårsönder-lycklig". Isaak sover gott i vagnen och dom har GRATIS påtår på kaffet. Kevin vet numera att brännnässlor bränns och att mamma är ganska kul endå. Man får sitta på hennes axlar, klättra på stora stenar, jaga fåglar och gå lite som man själv vill. Jag hade tänkt att skriva att han fick leka i några trappor oxå men jag tror att Kevins farmor skulle bli lite arg på mig då.

Sedan åkte vi och lämnade moster och åkte vidare till Connys jobb.På 3 sek somnade min storprins, snacka om deckad! Medans "mammabilen" fick nya däck och fälgar charmade Isaak några brudar, la en spya på en axel så där sött som bara en liten Zackis kan göra. Bilen fick sig en rejäl och välbehöv dusch medans jag och lillkorv gick till Ö&B för att köpa allt som innehöll choklad. Fortfarande kände jag mig så där jagsprickersnart-lycklig.

Åkte hem, fixade fram maten framför tv:n innan storpojkarna kom hem. Öpnnade balkongen för att andas in det sista av dagens solsken. För er som inte vet så har jag haft en riktigt jobbig vecka.  Skitjobbigt har det varit på många plan. Och jag trodde att denna dag inte skulle bli något undantag MEN även fast de inte hänt nåt sådär jättespeciellt så har det varit en jättebra dag. Jag älskar min Conny Jag älskar min Kevin Jag älskar min Isaak. Så är det bara. I vått och torrt.

Kanske var det vädret och frisk luft som fick mig att må bra. Kanske kände jag att det finns någon där ute som skänkte en god tanke till mig? Jag kanske kände jag att det är någon som bryr sig om hur jag mår? Till den personen vill jag säga TACK, jag behövde verkligen den här dagen. MIN dag. Och jag vill säga att jag bryr migom dig oxå.


Tack .

RSS 2.0