Valborg

i dag! Solen  skiner (och jag som trodde det skulle regna!)


I dag vaknade Kevin runt 6 tror jag. Conny tog upp honom och la han bredvid mig. Men han ville inte somna om, så han fick titta på "bompa". Efter ett tag så kom han in till mig och ville ha frukost, så det var bara all pallra sig upp. Ungen va skithungrig och mosade i sig frullen....
I dag har jag försökt å röjt upp här hemma eftersom vi ska få besök i kväll. Men Kev gör precis tvärtom. Nu ligger han och sover tack å lov, provade förut och han vägrade ligga i sängen. Men nu kunde jag bara lägga honom utan att han klagade det minsta. Han kände väl av att mamma minsann hade bestämt sig för att han skulle sova.

Conny slutar tidigare i dag och när han kommer ska vi åka direkt till hälla och storhandla. Kanske inte den bästa dagen att storhandla på. Men vi har haft en strulvecka så det kan inte hjäpas!
I går kom syster och mamma hit, vi åt matlådor och äppelpaj! Morsan fick skutta runt med en lycklig uge på ryggen hur länge som helst. Hah! Sen var det dags för träning, shit vilken drag. Jag skrattade mycket! Det är så härligt för jag var jättetrött och jäspade när jag kom dit och tänkte, det blir nog inte mycket gjort....men jag kom i gång bra och det kändes skitbra! Så jag var helt slut och jättesvettig!!!

Ha en trevlig valborg allihoppa!

vädret i dag...

stämmer överens med mitt humör. Grått och trist.


Ännu en "inte så bra dag"....Kevin vaknade kl.5 i morse och Conny tog honom till våran säng. Men han ville inte sova. Och när jag väl kom upp kom jag på att vi inte har någon mjölk hemma. Ingen shake o inge kaffe alltså. Så jag fick en enorm huvudvärk och var jättehungrig. Då är det ännu jobbigare att ta hand om en liten sjuk kotte.

Men min snälla far kom hit med mjölk så jag kunde äta frukost till slut. Han är så fin min pappa. Det har han alltid vart, men nu är han ju i form! Fick en "wow" upplevelse när han kom....länge sen man såg honom så  "smal". Är himmla glad för hans skull. Hoppas jag lyckas gå ner i vikt som han!!!

I dag ska vi åka till Connys jobb för att han ska ha bilen i kväll. Meckiskvällis. Och det blev inge besök i går utan dom kommer i dag, vattkoppor åt alla!
Sen blir det träning i kväll, om nu mor kan vara barnvakt men det brukar inte vara något problem.

I morgon är det valborg. Mina brudar kommer hit och vi ska grilla! (gillagilla)  dock kommer vi att sakna Cassie som inte kommer vara närvarande  :(       Nu börjar huvudvärken släppa lite, hällde i mig tre koppar kaffe så fort jag öppnade mjölkpaketet....



Funderar....Kevins koppor har inte börjat klia än....och han är ju inte jättevarm, om ens varm alls. Och prickarna skiftar väldigt i antal och färg. Är det verkligen vattkoppor? När ska dom börja klia egentligen? Snart en vecka sen han fick dom...

Michael Jackson

Hans låtar betyder otroligt mycket för mig. Fattar inte att folk bara snackade skit om honom! Hans låtar har ju verkligen en mening, betydelse. Nu har jag sagt det.



Snutte ligger och snarkar i sin säng. Vaknade kl.6 i morse!!!! Han måste ju förstå att Då är inte mamma vaken, för dagen har inte börjat än! Han är verkligen kinkig nu och gnällig Konstant! Superjobbigt är det. Och bara sitta inne får mig att klättra på väggarna. Så det är väl inte världens bästa stämmning här hemma. Har kommit i en period då jag inte kan komma på vad jag ska laga för mat, och orkar inte göra det heller. Är väl för att jag är hemma hela tiden och får ingen insperation. Alls.
SÅ trött på de här....



Var och tränande i går, svin hårt! Kändes hur bra som helst. Men inte syns det på vågen heller, förra veckan hade jag gått ner ett kilo och nu har jag gått upp det. Jag hatar det här!!!!!! Så nu har jag bestämt mig (eftersom jag har skrivit matschema en vecka har jag märkt att jag stoppar i mig lite allt möljigt på em) att sluta äta mellan måltiderna. Ja, jag vet att man ska äta mellis....men jag verkar ju inte få in i min hjärna vad det är man ska äta! Frukt är det ju soker i å skit....vad faaan ska man äta dååå???!


Depp depp depp.





!

I dag är det nog vår...

Yesyes....solen skiner och det är varmt ute.Härligt!


Kevin har haft en jobbig helg...varför vet jag inte. Allt blir bara fel. Och i söndags såg Conny massor med röda prickar över hela ungen så vi vart lite skraja. Men så läste vi få Kevins hostmedecin och det stod att en av biverkiningarna var just röda prickar. Så vi kunde andas ut...

I dag är det öppet hus på dagis så man får fika och gå runt å kika på alla konstverk. Sånt tycker jag är skitkul! Kan man ju passa på och prata med personalen och se om kotten sköter sig  :)


Skulle verkligen verkligen behöva dammsuga och tvätta golven här hemma! Men jag orkar verkligen inte....städat hos Mats på förmiddagen så jag är ganska slut!
I kväll blir det stenhård träning, jag "fuskade" i går för det är inge roligt pass på söndagar. Jag brukar ju gå endå men i går kändes det inte rätt. Conny tycker jag tränar för mycket....kanske har han rätt. Men det är ju så himmla kul!

Nu är det dags för lunch. Örtliv som vanligt  :)

Har jag legat i ide?

Allt är nu täkt med ett vitt täcke. Har jag sovit mig igenom våren och sommaren?



I går kom syster hit och höll mig sällskap. Det var mycket trevligt. När Kevin lagt sig så satte vi oss i soffan och läste varsin bok. Hah! Och sen blev det tv och B&J!!! Sen lite film. I morse till Kevins stora förvåning var "motte" kvar! Han busa som tusan och var med henne när hon sminkade sig. Så jag satt själv i soffan med mitt kaffe, Det händer aldrig! Men det var skönt å få lite omväxling.
I dag åker Conny tåg från Göteborg kl.16 och ska anlända kl.20. Jag hade ju tänkt å hinna med ett jympa pass, så om or min kan vara barnvakt så kan jag nog åka direkt efter träningen och hämta honom. Och vaddå, han får väl vänta! Jag måste ju få min "skönhetsträning"   :D



Kevin snuva verkar bli bättre (man vågar ju knappt säga det!) så skönt att det inte rinner precis hela tiden. Han har ju för guds skull sår under näsan! Men hostan vill inte ge sig....

Värk....

i hela kroppen. Aj.



Snutte var lite varm i går när jag hämtade från dagis. Hm. Men det var annars inget fel (hostar och snorar ju) han lekte i lekparken med Felicia och det gick super. I morse va han lite slö och ytterst lite varm....men inte tillräkligt för att ta tempen tyckte jag. Så nu är han på dagis. Hoppas nu att hostan inte blir värre.


Conny for till Göteborg kl.6 i morse. Syster kommer efter skolan och sover över här.


AAAHHH! Hade ju nästan glömt! Det var väga/mätar dag i dag! Jag har gått ner ett kilo!!! Eftersom jag fyllt år och ätit lite mer av de goda tänkte jag ju inte räkna med att gå ner direkt. Men så fel jag hade!!! Haha! Känns superbra och jag börjar känna mig lite smalare. Många cm har försvunnit runt midjan oxå! Hejja örtliv!!!!

Vårspring i benen...

....Kevin vill numera ut redan kl.9! Så vi leker i lekparken utanför innan det blir dags för dagge.



I dag blir ännu mera läsning hade jag tänkt. Kanske kan sitta på ballen tom, mycket varmt i solen i dag.
Efter dagis blir det lek ute med en kompis, mellis medtages. Känns ju nästan förbjudet att gå in när det är strålande sol.


Raggan i går var ju...intressant. Men jag gillar nog Afron bättre. Fast båda är ju roliga....måste gå fler gånger!



Måndag måndag...

Jepp, måndag igen. Helgen har vart full av god mat, friande och mys med familjen. Toppenhelg alltså.


I kväll ska jag svänga min rumpa i Ragga. Förra veckan var det afrodans och nu Ragga....kanske har jag fått en ålderskris?


Denna vecka har jag inte mycket på g. Det som står på schemat är väl att Conny far till Gbg på onsdag till tors.
Funderar på om jag och Kevin ska gå till Busborgen då. Så får han vara ledig från dagis. Men vi måste ju lura dit någon annan oxå för de är ju inge kul å gå själv....

På fredag händer det dock någonting. Inget jag kan skriva än....dock.

23år

Jopp....om en timme fyller jag 23år. Känns rätt najs ändå.


Vaknade upp och hörde att det regnade som tusan, kikade ut och såg att det snöade oxå!! Vilken bra början?
Men nu sitter jag har med världens godaste kaffe och kikar och ser att det är strålande sol. Saknar dig farfar, och tack för hjälpen!


Min dummer till far skickade detta sms (det var ett mms med en liten rosa hoppande söt sak)

"JAAAAA MÅ HON LEEEEEVA. Grattis på födelsedagen älskade unge! Om ca en timme för 23år sedan blev jag en stolt pappa och efter 23år är jag om möjligt ännu mer stolt över dig. Tack Malin för att du är den du är och ha en riktigt fin födelsedag. Kram från världens malligaste pappa/morfar"

....och nu undrar du varför han är en dummer.Jo för att jag Precis hade sminkat mig!!!Så jag fick göra om allt igen. Tur att jag gick upp i tid!


Följt av en underbar kväll i går drömde jag en så härlig dröm, synd att den inte var sann!

En snabbis då...

I går var vi och lekte med Nane och Rasmus, superkul hade ungarna och vi andra oxå för den delen.
Åt mumsiga köttbullar och mos tillsammans. Kul å träffa hela familjen!

I dag testar vi att hänga overallen i garderoben och tar på jacka och gallonisar+gummistövlar.


Tänkte Kevin skulle få leka i lekparken borta vid fotbollsplanen efter dagis (blir ju ganska ensamt i våran park). Hoppas han inte får ett utbrott när vi ska gå hem bara....det blir ju riktigt jobbit isf!


I går kom mor hem från utlandet. Vi planerade att vi skulle käka lite gott på söndags ist för fredag. Då vill jag bara mysa och dricka vin med min älskling (den älsta) i nattlinne.

Ska bli superkul å dema i veckan...kika gärna föri på Maxi hälla på tors el. fre  :D   "Är du snäller så kan du få, men är du stygger så får du gå!"

Dålig bloggare...

..är jag! Jag Vet! Det är ju lite som händer runt omkring.



Tänkte försöka på mig en lista för att få lite ordning....

Familj:
Kevin växer så det knakar, det bästa han vet är att sjunga och dansa "små grodorna". Conny jobbar mycket, men inte Jättejättemycket. Vi saknar Agneta som åkte hem förra veckan, det blir så himmla tomt här! Så tokiga som vi är drack vi vin tillsammans i lördags fast det är 31 mil emellan oss (inte gråta!)   :)

Mig:
Tränar så ofta jag får tillfälle, blir oftast Måndag, Tisdag, Torsdag och Söndag. Fast denna vecka blir det idag, i morgon och på ondsag. Och söndag.  Har gått ner 4kg och 4 cm i midjan på 5 veckor. Rocka "fett"!!!!!

Jobb:
Var på intervju förra veckan på Hemfrid. Hoppas på ett bra samtal från dom!!!! Ska dema tors, fre på Hälla denna vecka.


Veckan:
Ni har läst när jag ska träna, att jag ska jobba tors å fre. I dag hinner vi med ett besök hos Fia och kompisarna Nane och Rasmus. Länge sen vi var där! På fredag fyller jag 23år och det ska firas med tjejkväll på lördag!!!Ska bli kul å få se alla ansikten som ligger så nära mitt hjärta! Conny jobbar på lördag fm så då får Kevin hjälpa mig att städa...

Väder:
Härlig vårsol strålar från himmlen.....superskönt!

Nu är det väl vår?

Härlig sol ute i dag. Jag passade på att ta min första cykeltur och det var jätteskönt! Nu längtar jag jättemycket tills vi ska köpa en ny cykel till mig med en stol till Kev  :D


I dag ska jag hämta busfröt kl.13 så jag tänkte att han får leka lite i lekparken. Han har nog längtat efter det, men hela lekparken har ju varit igensnöad en lång tid.

I går fick vi ännu en helt underbar kväll tillsammans, jag och Conny. Vi åt trerättersmiddag på Ruffino där Conny velat äta hur länge som helst. Sara och Dennis var barnvakt åt busen medans vi var där. Så mysigt att komma iväg bara för några timmar. Det är fortfarande jättetomt här efter svärmor....så hemskt!


Nu ska jag snart kila iväg....Just ja! Kevin hade pyttelite feber igår och i morse var han lite snuttig. Men ingen feber i dag. Hoppas han inte håller på att bli sjuk.

April .

Nu är påsken över. Agneta for hem i går. Conny är på jobbet och Kev är på dagis. Allt är som det ska vara.

I dag har jag älskat Conny varje dag i fyra år!!
Så nu är det min tur att överraska honom. Förra veckan kidnappade han mig till Loka brunn och vi hade det helt fantastiskt bra där! Kärlekspaketet var beställt och det var superromantiskt!!!Behandlingar, bubbel på rummet och massa god mat i en superhärlig miljö. Det kommer jag minnas länge länge!!!



Denna vecka väntar en intervju, kanske lite jobb, träning, äventyrsbad m.m

RSS 2.0