Underbara människor!

I går hade vi besöka av Linnéa, Stefan och söta Nova! Så kul att vi äntligen kunde ses. Maten var så god men efterrätten var nog ännu godare. Jag och älsklingen hade köpt Italiensk glass på stan! Gottgott!

I dag har jag varit dukitg! Och klockan är inte så mycket! Hah. Jag vandrade iväg till Maxi INNAN frukost! Men det var skönt att komma ut. Var länge sen jag gick ut med vagnen. Trodde Kevin skulle sommna jättefort men ack va fel jag hade. Han satt å spanade hela vägen till Maxi, när jag handlade, och så somnade han när vi nästan var hemma.
Nu sover han i vagnen på altanen. Har dörren lite öppen så att jag hör om han vaknar.
Stackarn fick spruta i går. Ded va minsann inge kul. Nä. Han fick feber på kvällen (39 grader) så vi gav honom en alvedon. Tyckte så synd om honom, samtidigt är han ju förkyld så vi måste spruta in koksalt i näsan på honom. Och de är ju inte heller så kul. Hoppas han blir frisk snart.

Jaha, Fredag. När Conny kommer hem så ska vi åka till systemet (varför heter det systemet!?) och köpa vin till i kväll. Är så glad att killarna för en egen kväll tillsammans. Och att jag får slappna av lite. Fick ett erbjudande att följa med till Oliver Twist i kväll men jag tror jag stannar hemma och njuter av mina älsklingar ist. Björn Rosenström sjunger nämligen på Oliver i kväll. OH, nostalgi det. Hoho. Hoppas tjejjorna får kul endå, jag får hänga på en annan gång!

Nu är ljusstakarna uppe. Och dom frostade stjärnorna hänger i köket. Det blir genast mycket mysigare! Tände ljus i hela huset i går och det kändes jul-igt!
När vi skulle lägga oss i går så sa Conny att han trodde att de brann hos grannarna. Jaha? Tror? Vad gör man? Fast han kom fram till att dom hade tänt ljus. Men dom brukar ju inte vara uppe så sent sa vi. Konstigt hur mycket man vet om sina grannar. Fast vi vet ju ens inte va dom heter!

Spännande dag

Det börjar kännas bättre och bättre för varje dag som går nu.
Vi närmar oss helgen och därmed Trollhättan.

I dag kommer pappa hem till oss med lunch. Kinamat står på menyn! Gottgott.
De va ett tag sen han träffade Kevin nu så han är så glad att vi ska ses. Kevin verkar oxå uppspelt av att få träffa sin morfar, hoppar i sin hoppgunga och sjunger med ljuslujs röst.

I kväll blir det fest. Björkmans har VIP kväll  och det kommer kändisar och sjunger. Dom bjuder på mat osv. Vi ska även se till att vi står längst fram när det är godisregn i helgen! :)
Conny beställde 2 st SAAB bodysar till Kevin för ett tag sedan. Tänkte att i kväll är det ju perfekta tillfället att andvända en av dom! Tänkte oxå ta med selen, så vi kan ju strosa runt där och göra lite marknadsföring. Ser fram emot att spendera en kväll med Båda mina älskligar!

Måste ju se den na skräckisen Twilight! Den verkar ju superbra. När man nu ska få tid med det. Har tänkt att jag ska fixa manikyr och färga mitt hår innan jul. Eh, får väl se hur det går.

Ska oxå skriva att det gick bra i går på fotograferingen! Kevin var väl inte så intresserad (mest hungrig tror jag) så det vart väl inte överdrivet med glada biler. Vi måste ju sett så roliga ut, jag,mamma och Sara. Vi stog bakom hon som tog kort och flummade oss för att Kevn skulle le. Han låg mest där och såg fundersam ut.
Efterråt var vi helt slut alltihoppa! Kevin sommnade i vagnen på en sekund!
Åt gjorde vi på george i skrapan.
När vi hade ätit fördigt så kikade vi in på Lagerhus en sväng. Och sen försvann Kevins napp spårlöst!!
Och jag hade ingen extra med mig såklart! Vi fick panik. Så morsan sprang in på ica och köpte nya. HuaHua.

Foto i dag

Jag har ju funderat så mycket på vad Kevin ska ha på sig när har blir fotograferad. Nu har jag kommit fram till att de blir miffy bodyn! Den är ju himmla söt, pluss att den kommer nog bli jäkligt bra på bild eftersom den är så färgglad.

I dag ska jag få se dh med min kopp kaffe! Vette 7:tton vare va för fel på tv:n i går. Men i dag funkar den!

Lillasyster och morsan ska följa med till fotografen och hjälpa mig. Så glad att dom ställer upp. Hoppas vi kan käka nå gott på stan efteråt!

Det är ju alldelles underbart väder! Strålande sol och lagom med snö.

Conny pratade med sin mor i går kväll. Hon skulle julpynta lite så att de är mysigt när vi kommer. Så härligt! Längtar så jag spricker!!Vi har pratat om att slappa så mycket som möjligt och passa på och bara njuta. Men de blir ju en hel del shopping eftersom vi ska till Ullared oxå. Ska bli en upplevelse. Hoppas vi orkar med Liseberg oxå. Det är så himmla magiskt att strosa runt där med en äkta varm choklad i handen.
Vi var där för 2 år sen (tror ja de va?) och då hade vi riktigt trevligt. Conny vann en gigantisk champanjeflaska med massa godis i. Och så letade vi desperat efter knäck, men något sådant fanns det ej!
Jag gjorde till slut engen hemma. Den vart jättegod! Precis perfekt! Fast jag ändvände en plastsked när jag rörde (för er som inte vet så rör man hela tiden, väldigt lång tid) och de va ju inte så lyckat. Den smälte ju! Så de kan jag inte rekomendera.

Nu sover lillskrutten. Hoppas nu att han sover länge! Då borde han va ganska pigg när det är dags för kort.

Kan själv!

Kevin ligger i sin vagn och äter. Själv. Mycket smidigt tycker jag. Varför kan han inte de kl. 5 på morgonen för?
Mycket man funderar över, tex varför mickron alltid är skitig även fast man gör rent den jätteofta?
Eller varför de godiset i botten av godispåsen skriker -ät mig!  och så gör man de även fast man håller på att spy.


Nu är det kväll och tv:n funkar fortfarande inte. Inte har jag fått nå kaffe heller. Däremot har jag hunnit pyssla med en julklapp! Känner mig  så dukitg. Mindre duktig är jag eftersom jag inte har plockat ur diskmaskinen än. Men de är ju en helt annan sak. Hänga tvätt skulle man kanske göra. Och så blir det ett till besök hos skötbordet!

Snart kommer Conny hem! Hoppas jag.

Snö snö mera snö

Nu har det kommit mer snö! Så fint när det snöar och allt blir vitt. Hoppas vi får en vit jul med mycket snö!

I dag fick jag sova till 11.30! Herregud. Vilken lyx. Jorå.




Tv:n fungerar inte! Ahh, jag blir tokig! Jag som vill se Dh. Suck. Då spricker ju min rutin (kaffe och dh). Vad gör man? I dag blir det inte lika sent för Conny. Skönt de. Så jag har tagit fram lax! Mumms.
I morgon blire Porträttstudion. Kl:16 ska vi vara där. Jag är så nervös! Tänk om Kevin är jättetröttt och grinig? Vad ska jag ha med mig för kläder? Många frågor snurrar i huvet.

På fredag ska jag och mamma på spa. Ska bli så himmla skönt att koppla av! Bra start på helgen. Ska ta med oss vin och lite gott. Har alltid velat gå på spa, få behandlingar och grejor. Nu har vi bara bokat relax och bastu. Men nästa gång får de blir lite massage oxå tycker jag.
På lördag ska vi nog vara på Connys jobb en hel del. Är jippo där då. Han tyckte att jag skulle ta med babysittern men Så länge tänker jag inte vara där! Nä, vagnen duger finfint! Särskilt nu när jag bytt till sittdelen. Superbra när han vill sitta å leka eller spana.

Hm. Nu kom det en lite mindre trelig doft från Kevin. Dags att besöka skötbordet!

Kväll med tända ljus

Nu är det söndagkväll och vi myser med tända ljus. Helgen har varit mindre kul. Conny har jobbat hela helgen och Kevin har varit väldigt skrikig.
Tack å lov åker vi snart till Trollhättan. Där ska vi bara slöa och ta hand om varandra. Vilket vi inte gjort på väldigt lång tid. Vi är mitt i kaoset just nu. Känns som om det inte kan bli mycket värre (eller jo, det kan de nog). Många saker på en gång.

Tur att jag har min lilla Kevin. Varje gång han ler så blir jag varm i hjärtat!


Måste tilläga att jag älskar min Conny så jättemycket! Tack för att  du finns!

RSS 2.0