Nu börjas det...igen!

I går var jag och Kev hos mor för att Conny skulle jobba sent. När jag väl fick han i säng (21.00!!) så slumrade han till någon minut sen hörde jag gnäll och han började hosta lite. Så jag sprang dit för jag hörde på honom att nu händer det nåt. Och visst gjorde de det. Jag han precis ta honom och luta han framåt så spydde han.
Conny ringde efter ett tag och sa att han var på g, så jag började klä på Kevin och stod redo i hallen. Precis efter att morsan sa "hoppas det inte kommer nå mer nu..." så spydde han några gånger till.

Jag är väldigt tacksam för han sov hela natten och det har inte blitt nå mer spyor sen i går. Men nu ligger han i sängen för han är såå trött. Och så är han dålig i magen, våtservetterna tog givetvis slut oxå. Men Conny ska komma med fler och lite blåbärssoppa. Nu börjar jag må illa oxå, jag vill verkligen inte bli sjuk!!! Ingen hitt att ta hand om ett sjukt barn och vara sjuk själv! Jag som måste iväg på träningen i kväll oxå....


Inge kul de här med sjukdommar, men det är väl bara att vänja sig.

Härliga vårsol!

I fredags vart det jobb för mig, superkul å komma iväg och göra någonting!


Våran helg har vart helt fantastisk. Lagat massa god mat, utflykt till Björnön och kikat på gammla kort. Och jag har räknat lite och kommit fram till att det bara är 15 dagar kvar tills farmor kommer hit! Jag och Conny pratade och kom fram till att vi ska hitta på lite grejs när hon kommer hit så (farmor kan nu skriva ner föjlande)
jag tänkte skriva en lista.

* Bada,  antingen drar vi till gustavsvik eller så blir det löga.

* En utflykt till vallby museum, beror dock på vad det blir för väder

....eh...ooo vilken lång lista! Haha! Har bara smakat lite på dagens kaffe så hjärnan har inte kommit igång än.

Helgen bjöd oxå på en del överraskningar. Jag får på mig ett par jeans som jag köpte för ett tag sen men inte kunde ha då. Ringen som jag fick av min bror en jul sitter nu på mitt finger, där har den inte vart på flera år!
Så jag är ganska lycklig. Så lycklig att jag faktiskt tränade i går kväll. Ett stenhårt pass som jag tvingade med syrran på. Hoppas hon förlåter mig :D    Känns helt underbart att gå ner i vikt!!
På onsdag är det dags för vägning och mätning (haha, låter som när jag gick med Kev  till bvc!) men jag vet inte riktigt vad jag har att vänta. Är det möjligt att jag har gått ner ännu mer? Eller har jag gått upp? Om det inte är någon skillnad blir jag nog lite deprimerad...men vi får väl se.


Nu är det väl bäst att jag lägger ut det här inlägget innan det försvinner!

Ps! Har lagt ut härliga bilder på oss från Björnön i Bdb!

Skitdator!

Jag hade skrivit värsta inlägget så stänger datorna av sig! Allt försvann....


MORR!

Duktiga Malin

I går när jaghade lämnat Kevin på dagis gick jag in till tvättstugan och kollade om det fanns en bra tid. Men det fanns ingen i helgen eller på kvällen, så jag tog en tid till i dag kl.10 . Så nu är jag snart färdig, ska bara ner en gång till å hämta resten. Känns skönt då vi inte haft tvätttid på aslänge! Och jag som tvättade tre tvättar här hemma i går oxå (klappar mig själv på huvet). 
Fattar inte hur det kan bli så mycket tvätt! Nu var det mycket lakan och handdukar oxå...


I kväll jobbar älsklingen sent så mamma och syster kommer och gör oss sällis. Tänkte laga kyckling och nån smarrig örtsås med massa sallad. Fy så gott! Just nu är jag skitmätt eftersom jag drack min shake för en och en halv timme sen. Funkar än så länge jättebra. I morse skippade jag kaffet (!) för jag var inte alls sugen. Och så visste jag ju att jag inte skulle orka dricka upp det för man blir himmla mätt på shaken! I går hällde jag kaffet i en termos å drack de lite senare....just för att jag inte orkade dricka upp allt. Man blir ju pigg av shaken men jag känner av huvet när jag inte dricker kaffe. Så jag ska ta å fixa lite när vi käkar mellis.

Lille bus-Kevin va ett monster i morse. Slogs, rev och kastade på mig hela tiden. Så nu har jag värsta märket på halsen! Han fick vara i sängen en stund för han tar inte in "nej", och han måste ju lära sig att Så gör man Inte!

Blir träning i kväll. Ska bli superkul! Måste försöka och hinna med det oftare!

Paus i vardagen...

I torsdags packade vi våra väskor och gasade mot Trollhättan.En minisemester hade vi att vänta oss. Vi åkte på kvällen så Kevin skulle sova på vägen. Resan ner gick jättebra, vi stannade bara när jag behövde kissa :) Så vi var nere efter 4 timmar. Som vanligt sov vi hos farmor och när vi kom dit var det levande ljus i hela lägenheten! Myspys!  Kevin la vi i sängen direkt och sen landade vi skönt i soffan.
På fredagen var ett besök hos Connys morfar inbokat. Där blev det köttfärspaj (inte för min del eftersom jag började med Herbalife på torsdagen) och paket till Kevin. Han var väldigt blyg i början men på slutet släppte det.
Efter det så stod farfar på tur, där satte Kevin sig på sin kusins bil och ville absolut inte lämna den på hela tiden vi va där. Finsk korvsoppa till Kev och kaffe till oss bjöds det på. Och vi blev även inbjudna på barnkalas dagen efter!
Vi lyckades tajma in mat-tiderna jättebra så jag tog min shake innan vi åkte varje dag. Toppen tycker jag!

På lördagen blev det barnkalas hos kusinerna. Smörgåstårta och massa kakor och tårta till pojkarna! Några olyckor och sockerchokar blev det, men småkillara (och dom äldre för den delen) hade väldigt kul! Middagen den kvällen var kebab som Conny beställt. Sent på kvällen åkte vi till Connys kusiner och hade lördagsmys.


På söndagen tog vi det lugnt och kikade lite film. Kevin åt upp ett paket vindruvor och sen var vi på väg hem igen. Det var en väldigt intensiv men trevlig helg. Nu räknar vi ner dagarna tills farmor kommer upp och firar Påsk med oss!

RSS 2.0