coco pops

Det har min frukost vart i typ 2 veckor. Snart är paketet tomt! Vad göra?


Jag blir galen på dessa gräsklippare! Här i området (särksilt mittemot våran balkong) är det tydligen extremt viktigt att klippa gräset (typ varannan dag!). Då är det ju inte så fridfullt å sitta med dörren öppen. Just nu sover Kev och då ska dom ju säljvklart börja gasa runt på de där sakerna. Morr!

Helgen bjöd på lite av varje. I lördags fick vi sovmorgon till 10.30 (vi har en trött bebis) och shopping på tuna park. Men det blev inga köp, bara mat. Vidare in till stan för att fira Nova 1år. Hon satt lycklig i sin stol och åt tårta när vi kom. Kevin röjde runt bland rosa nappar, barbie balong och diverse leksaker. När han tröttnat på den rosa nappen åkte en lila in.
För första gången badade Novis och Kev tillsammans i badkaret. Självklart blev det en hel del kort! Så roligt att se dem växa upp tillsammans.
På kvällen landade vi i deras soffa och mammorna fick vin! Å så trevligt vi hade. Vi babblade och babblade (nu stänger jag f*n dörren för nu kom trimmern fram!) om saker vi oftast brukar prata om. Hemligstämplat än så länge. Vi kom hem mitt i nussan. Länge sen man va uppe så sent! Tack fina vänner för en underbar kväll! (trots att jag fick klyftpotatis ist för bulgur!)


I går var vi på framnäs och gassade i solen. Kevin fick prova på att bada lite men tyckte de va för kallt så de kom några tårar. Mycket roligare var det att leka på filten. När jag inte ser så går han några steg. Men jag har allt sett, och då gäller det att hålla tyst. För jag blir så glad så jag vill bara skrika men då distraherar jag bara Kev. Han är så duktig som balanserar hit och dit. Jag älskar honom såå mycket!


En dag i solen

I dag har jag och mina älsklingar varit på framnäs.


Heh, nu tog C fram gucca, chips och ballerinakakor. Så, vi höres en annan gång!

Rubrik?

I dag va det en seg dag. Fast jag fick mycket gjort.



Jag misstänker vad Kevin och hans farmor gjorde i lördags. Har märkt nu att han är helt besatt av att trycka på lampknappar! Och när vi går ner för trapporna ska han slänga sig mot ringknappen.  De blir jobbiggt i längden! Så farmor, inge mer tryckande! Hah...

I morgon ska jag på RIX FM och kika. Trevlans. Fast just nu längtar jag mest till fredag, för då är Conny med oss. Blir förmodligen att vi går ner på cityfestivalen. Käkar langos,våffla och köper brändamandlar (väldigt dumt namn!). De är ju inte så bra bantningsmat direkt, men de skiter jag i. Jag får väl leva på vatten en månad efter så jämnar de ut sig.
På lördgadgkvällen åker vi mot eskilstuna.Våra kära vänner har flyttat dit och deras dotter fyller 1år så de blir kalas. Ska bli väldigt kul!

Nu landade min älskling i soffan efter att han diskat. Så nu blir det Transformers (som vi köpte när vi hyrde film).

Soliga dagar!

I går gick jag,mamma och Kevin till framfäs! Jätteskönt å komma ut i solen! Kevin tyckte de va kul å krypa runt på filten men de tog inte långt tid innan han somnade (och låg och snarkade i sin vagn till vi skulle gå hem!)

I dag har jag inga planer, skulle vara kul å gå dit i gen så jag ska höra va Sara hsr för sig. Måste gå till affären oxå för nu har vi bara två blöjor kvar.

Dags att sola!

Tillbaka till verkligheten

Vi hade en underbar midsommar i Trollhättan. 2 dagar spenderade vi i Connys pappas stuga. Där åt vi jättegod mat, spelade spel med härliga människor och drack öl! Det kunde inte blivit bättre.På midsommarafton  sa Kev Mamma för första gången! Så härligt att höra honom säga det. Hela vägen hem sa han -mamma o pappa. Haha!
På lördagen var det dags för ett besök hos Kevins farmor.
Där åt vi lunch och lämnade vår son för att åka vidare till C:s pappas lägenhet. Där gjorde vi oss i ordning för crusing! I Lysekil var det strålande sol (vilket det inte va inne i Trollis) och vi var alla på glatt humör. Kul att träffa älsklingens kompisar oxå.

Den natten sov vi utan våran bebis. Gud va vi längtade efter honom! Man känner sig som man har ett ben kortare! Men vi visste att han hade det bra. Kändes tryggt. Så då passade vi på att ta sovmorgon. Kl.11 vaknade vi! Jätteskönt!
Vi åkte vidare och hämtade upp farmor och Kev och åkte till morfar. Där fick vi oxå jättegod mat och trevligt sällskap.
Därifrån åkte vi hemmåt.

Nu är det jättehärligt väder, jag blir allt lite sugen på att bada. Så jag ska höra med mor om hon vill gå med oss till framnäs. Och visst skulle jag kunna ta på mig bikinin. Har gått ner 22kilo (gick upp ett kilo under helgen) och de är banne mig mycket! Nog för att jag ska ner mer men...

Solen skiner!

Härligt med lite sol i dag. Fast jag kommer nog inte ut i dag. Hm, kanske en tur net till parken så Kevin får gunga lite. Ja så får de bli. Annnars är det tvätt som ska tvättas,vikas och läggas på sin plats. Skriver en lista på vad som ska med till Trollis.

I går kändes det som om vi var en riktig familj! (inte för att det inte gör det annars, men de va lite extra i går!) Vi satt hela familjen och åt samma mat! Så kul å se Kevin äta våran mat. Han älskar ju verkligen grönsaker. Så när jag la på avokadon (vet inte om det är en grönsak? Det är ju en grön sak iaf!) så åt han upp den först. Han har blivit bättre på att dricka vatten oxå. Håller flaskan själv oxå.

I kväll är det medelpass kl 19.45, tänkte messa mor och fråga om hon vågar följa med. Hon har ju aldrig vart på ett jympa pass. Jag skippade nämligen passet i går och solade i stället. Dumt jag vet! Men jag var ju så himmla trött! Så nu känner jag lite press (inför midsommar) så jag vill verkligen komma iväg i dag. Och om mor föjler med kan jag inte banga.

Har ringt dagiset nu och jag ska gå dit å kika på måndag! Spännande! Hoppas dom är bra..

Nu har min älskling tagit sina första steg!

I fredags kväll hände det, Kevin gick! Så häftigt och ett jättejättestort steg (vitsigt va!?) i hans/våra liv! Jag är stoltare än stoltast! Han är ju så fruktansvärt söt oxå, man ser på honom hur glad han blir när han märker att han kan gå.

I dag var vi och valde kort på Kevin. Svårt! Men det blev bra till slut. Ska bli spännande å se dem när de är klara. Sara var med mig (tack å lov) så efter gick vi och kollade på ett par skor hon ska köpa. Dom är sååå snygga och as hög klack! Hon har kikat på dom en längre tid och snart han hon äntligen råd att köpa dom. Så glad för hennes skull! Sen vart vi så himmla trötta och bara jäspade. Så vi kom fram till att kaffe va ett bra alternativ för oss. Och en chokladboll. Kevin vart helt tokig och bara pekade mot den hela tiden. Han fick smaka en pyttepytte bit och han lät som om det var det godaste han någonsinn hade ätit. Hah!

Jag är så trött när det är sånt här väder. Ingen lust till att göra någonting heller. Nu i dagarna har jag fullt upp med tvätt,pakning och.....eh, ja de räcker väl?! Funderar på va jag ska ha på mig på midsommar. Förmodligen blir det en vit klänning (modell finare) som jag aldrig har använt. Nu har jag ju gått ner en hel del så den borde passa.

Min Måste Ha På Midsommar lista:
Conny o Kev
Färskpotatis
Gräddfil med gräslök
Någon form av alkohol
Jordgubbar

Nu vill jag ha sol, Trollhättan och midsommar!

Då va de gjort

Sprutan gick bra. Kevin märkte ingenting. Skönt! Han fick lite feber på kvällen men inte alls mycket.

Nu gnäller min sötis, dags för lunch!

Malin -the vakt

Snart är det dags. Fast jag vet inte riktigt vad som ska göras, så vilt till kan väl inte en avslutningsmiddag i 9:an bli? Två föräldrar från varje klass ska vara där. Och jag. Hm.

Nu är naglarna kirrade iaf. Skönt!

Jag blir så glad när det löser sig!

I dag ska jag fixa naglarna och Kev skulle va hos morsan (på jobbet!) och jag tyckte inte riktigt de va rätt. Men va tusan skulle han vara? Som tur va skulle Sara vara hemma i dag så hon kommer hit och passar honom. Tack å lov!!!

I går strulade vi med fk. Alltid lika trevligt! Not ! Det visade sig att jag och onny hade tagit ut samma dagar, och det får man inte. Så nu måste vi betala tillbaka! Skit oxå. Och dagarna börjar ta slut så jag måste söka jobb som en tok. Vi kommer vara allmänt fattiga i sommar eftersom både jag och Conny måste betala tillbaka på skatten oxå. Just nu vet jag inte hur de ska gå ihop. Särskilt denna månad!

I går va de dags för jympa. Fy tusan va jobbigt de va. Svett svett! Hoppas jag kan fixa barnvakt i morgon för jag måste jympa järnet nu! Alla är så snälla som berömmer mig och komenterar min viktminskning. De från Trollhättan frågade - du har gått ner lite i vikt va? Och ja,jo. Kul när folk märker!  Man får ork och lust att fortsätta då. För lite är det kvar...


I morgon ska Kev få sin spruta och jag är så orolig! Inte kul alls när de ska göras...hoppas de går bra.

Ny vecka

Helgen har varit full med besök. Härligt att träffa alla. Kevin har fått många fina presenter!

Fredag: Bakade jag som en galning och Conny städade som en tok. På kvällen kom släkt från Trollis. Vi åt grillfood på Falkenbergiska. Gott värre. Kevin åt väldigt mycket broccoli och jag åt väldigt mycket av allt!

Lördag: Duscha, baka mer, vid 13.04 började folk komma. Kevin var på bra humör hela dagen (nästan) och alla var nyfikna på vad som va i alla paketen, förutom Kev. Så han fick hjälp att öppna dom och det var ju bra! För när grejjorna va framme lekte han med dom. Så många bra och fina presenter fick han. Massa böcker, kläder och leksaker.
Kvällen bestod av grillning på kampingen där Trollismänniskorna bodde. Jättefint var det! Och vilken god mat! Årets första färskpotatis och jordgubbe fanns där, och de va sååå gott! Vidare in i derars husvagn vart det öl. Väldigt trevligt hade vi! Kevin petade på varenda liten detalj och hade väldans skojj! Han roade sig även med en kall öl väldigt länge.

Söndag: Frukost med Connys morbror och kusin (kul att dom kikade förbi) och sen kom våra kära vänner och det blev (återigen) fika. Men vem tröttnar på fika?! Jag och Linnea gav killarna en "paus" och åkte och handlade, det blir annars att dom alltid handlar så nu va det våran tur. Väl hemma i gen så blev det god mat. Åh så gott de va. Jag åt så mycket denna helg så nu är det hårdträning som gäller!

Den här veckan består av lite av varje. Men jag måste verkligen satsa på träningen! Kevin ska på ettårskontroll på onsdag och då blir det spruta!!! Conny ska till Findland då så han kan inte vara med, vilket jag tycker är asjobbigt! Men jag måste klara det...

Jag vill ha sol!

Är så trött på detta regn!! Vart är solen???

I dag va vi på porträttstudion, svettig historia. Men de va det värt för de blev många bra bilder. Kevin hade roligt med alla leksaker, mycket att pilla på. Känns som vi har varit på stan hela dagen. Conny kom och hämtade oss efter en fika med mamma och Sara. Kevin somnade i bilen så vi tog en sväng till björnön. Mysigt! Sen var det dags för shopping på Maxi. De va handlingen inför helgen men jag känner på mig att de blir minst en sväng till. Alltid glömmer man nåt.

I morgon har vi massor att göra. Baka,bära ner lådor i källaren, städa, fixa mat för kvällen (då Connys släktingar anländer) åka till min gammla skola och fixa marsipan till Kevins tårta. Tanken va att vi skulle hinna med att köpa blommor till ballen oxå men vi får se hur de blir...

När vi kom hem efter handlingen la jag mig i solariet. Så underbart när man är dyngsur och har burit massa kassar. Ett bad med Kevin fick avsluta kvällen för att landa här i soffan. Nu ska jag krypa ner i sängen, kanske läsa några rader....

I dag blir min lilla kille stor!

Kevin fyller 1 år i dag. Jag sjöng för honom i morse och han vaknade med ett strålande humör. Dagen till äta har vi lekt med filten på golvet. Han tycker det är så roligt när jag säger - Natti natti. Då lågger han sig ner och låssas sova! Och sen upp i gen och väntar på att jag ska säga det igen. Så har vi gjort en koja mellan bordet och soffan, fast det var roligare att riva sönder den än att krypa under.
Han har mycket bus för sig. Nåt som han verkligen tycker är kul är när man kryper efter honom och jagar han lite. Och i går va vi i sängen å lekte så länge att tills slut VILLE han ner. Och det händer aldrig, för han älskar att ligga och gosa. En hit är att ställa sig upp (och hålla balansen ett tag) och sen landa på rumpan.

I går stog det k-sås med spagetti på menyn. Kevin åt upp allt själv! Så kul att han äter våran mat oxå! Nu vaknade han så det är dags att avsluta här!

Svett svett!

Åter hemma efter ett tufft pass på friskiss. Fy va jobbigt de va! Hinner inte med nå mer träning denna vecka så jag körde extra hårt, och de känns. I dag har de varit strålande sol och varmt. Helt underbart. Jag har fått gjort en massa här hemma, en tur med vagnen hans oxå med. Kevin måste ju få gunga lite!
Vi börjar få lite ordning hemma men det står fortfarande massor med kartonger i Agnetas rum. De ska ner till källaren. Så ska vi bära in bokhyllan dit. Så man kan ju inte packa upp några böker eller nåt som ska upp i den. Hmf.

Kevin åt ute på ballisen i dag. Så härligt att kunna sitta ute och äta! Han fick smaka fisk med äggsås som vi åt. Tänkte att man skulle börja ge honom mat som vi äter lite grann bara.Så att magen vänjer sig. Han kan ju inte leva på burkmat hela livet! Han börjar bli så stor nu, i dag klättrade han upp i sängen helt själv. Till min stora förvåning! Den är nämligen ganska hög. Men det är två madrasser på varandra så han fick in foten mellan springan. Jag är glad att jag såg det för annars hade han fått ont (låångt ner till golvet!)

På onsdag är det dagen D. Mest känner jag för att lägga mig på golvet och storgråta, men det är ju ett stort steg för Kevin. Och för mig. Jag fattar inte va hans första år tog vägen. Tyckte inte det va så länge sen jag inte var gravid. Alltså. Ja ni fattar. Denna vecka blir stressig. Men jag hoppas att den blir bra. I morgon blir det regn så då får man inte dåligt samvete för att man inte går ut. Och då får man ju massa gjort här inne. Måste ju va fint tills i helgen då vi får finbesök.

Ha en bra kväll allesammans!

RSS 2.0