Älskade...

familj! I går åt vi en god middag på casablanca. Skönt å äta ute!Tanken var först att vi skulle äta rester, sen kom vi på vad det var för dag :)


Sjukdommarna börjar sakta lämna oss, nu är det jag och Isaak som hostar mest. Jag snorar en hel del med andvänder nässpray....vilket inte är bra alls eftersom jag gjort de så länge nu. Men en jag kan verkligen inte sova med täppt näsa!

Och som en liten present fick vi se våran förlossning går! Så häftigt! Tårarna sprutade kan jag säga! Mycket skratt blev det oxå. Haha! SÅ härftig att ha gjort :)

I morgon får vi besök. En mamma från Kevins dagis kommer hit. Trevligt att lära känna nya människor. Vi ska ses med storebrorsorna nån gång oxå, men vi börjar lite smått!

Har oxå blitt hudvårdskonsult! Hoho! Jobbar med Mary Kay ( jag ääälskar produkterna!) så vill du boka en härlig stund med dina vänner som vill veta mer är det bara att ringa mig!  :D 

Barnakuten!

I går vart vi tvugna att besöka barnakuten, jag och Isaak. Han blev förkyld i lördags och hostar mycket. Stackarn började andas jättetungt i går och då blir man ju orolig! Men det var ingen fara, bara han inte blir värre och får feber! Nu ligger han här på soffan och grymtar....tar en amningspaus...


Min lilla älskling, Isaak må vara sjuk men han är iaf glad! Ligger å flinar då och då  :)

Härligt med sol i dag, tar nog en tur med vagnen efter dagis om Kev är på humör.


En kort

sekund! Yes, äntligen har lillkorven somnat så jag kan skriva lite blogg! Blir så sällan jag sitter framför datorn numera så det är trevligt när det väl blir av. Finns ju mycket annat man ska hinna göra först och tiden flyger ju verkligen iväg!

Så....vad händer i mitt spännande liv då? Det är fullt upp hela tiden, på gott å ont. Är i dag frisk från någon konstig magsjuka, fy så hemskt man kan må! Skönt å känna sig mänsklig igen iaf. Har i dag ringt lite ärenden som jag egentligen skulle gjort för länge sen, och har fk kvar! Tråkigt tråkigt!

Lite rutiner börjar forma Isaak. Han sover nästan hela natten (äter nån gång per natt) och på kvällarna är han väldigt skrikig (förmodligen övertrött) och snuttig. Han är väldigt duktig när vi hämtar/lämnar Kevin på dagis, somnar alltid i vagnen!Så där är det aldrig några problems.

Åh, syster ringde precis! Hon kommer hit efter skolan! Då blir Kevin glad! :)  Han är ju mer ett yrväder här hemma, men sätter man på en film så blir han (oftast) en lugn filbunke. Det har räddat mig varje eftermiddag efter dagis! Då har vi myspys i soffan!

Det får räcka för denna gång!

RSS 2.0