Nu får det väl endå...

rääääcka!!!!!!!!!!!!!!!
Vabbat med Isaak sen fredags. Han har spytt varje natt sen torsdag. Haft diaré hela tiden. Magsjuka? Nja, ingen annan har blivit smittad så det borde inte vara det. Jag spyr ju så fort jag hör att nån spyr.
 
I natt klarade vi oss från spyan iaf och ingen b-blöja än. Kanske vänder nu? Kevin är på dagis i dag ialla fall. Jag och I åkte och handlade efter lämning av storebror och det blev allt jag kan komma å tänka på som kan hjälpa lilla magen. Bananer, päron, majsvälling, potatis och nån klämtubsgrej med blåbär. Samt majsbröd. Nu kokas det potatis som han ska få med rivna morötter å smör.
I går hade jag Kevin hemma (för att vara säker på att det inte smittar) och det var lite svårt att få honom att förstå att man måste ta det lungt när Isaak är sjuk. Dom höll på å busa precis som vanligt. Märks mer på I i dag att han är sjuk för nu är han lugn och sitter mest å kikar film/sover.
Ringde 1177 för rådgivning och vi kom fram till att jag skulle prata med bvc så hon kopplade mig. Till fel bvc. Men det var inte telefontid så det var ingen som svarade endå. Bra där...
Får ringa rätt bvc i morgon i stället. Under telefontid.
 
 
 

Ännu mer...

....VAB-bloggning. Är hemma med Isaak var mage tycker han ska bajsa var å varannan minut! Nästan iaf....
 
 
 
Jaha....det har varit en ensamvecka kan man säga. C har haft massa saker att göra efter jobbet så jag har haft grabbarna själv nästan varje dag. Det har gått bra (blir ju inte så mycket fix då dom lägger sig kl18), vi äter ju bara mat sen landar dom i fatboysen framför bompa. Sen är det dags för sängen. Det som är tråkigt är ju när man sitter själv i soffan. Jag är inte så bra på att vara själv, så det är inte så att jag "passar på" att göra saker när karln är borta. Typ....målar naglarna, bakar,bloggar..eh. A nu kom jag ju inte på nå vettigt för det. Men jag sitter bara framför tv:n å det går inte ett enda vettigt program. Iof blir det Nat Geo Wild och DET tycker inte C om. Så det är väl det jag "passar på" att göra.
 
I kväll är det min tur att fara iväg. Enda till E-tuna. Ett födelsedagsbarn ska firas och det blir restaurangbesök! Och för att det inte blir nå fredagsmys med familjen i kväll hade vi det i Onsdags :) Sånna är vi!
 
Ungarna trivs här ute på deras "nya" dagis. Kevin kan namnen på sina kompisar (på förra nämnde han bara dom som slog honom :( ) och han verkar ha hittat sin plats i gruppen.Jag måste ju säga att det är härliga barn som han går med, igår när jag hämtade honom så ropade dom till mig - Du är en spökmamma! Och jag lät bli å fundilera ut va det innebar....de lät på dom som om det var något bra så jag antar att det var menat så. Och Isaak-trollet då. Jo han är nog solskensbarnet (fast det finns nog fler för även där är det härliga barn!) fröknarna berättar att så fort ett barn blir lesdsen såspringer I och hämtar dess napp och snutte (för han vet exakt vilket som hör till vem) och så klappar han dem! Han följer gärna med och hämtar frukostvagnen och hjälper till att duka. Han får oxå mycket beröm för sitt fina hår :D
 
Förra vecka skulle farmor fyllt 82 år, hoppas hon är farfar firade där uppe. Hoppas dom mår bra och får vara tillsammans. Det går inte en dag utan att jag tänker på dom.
 

RSS 2.0