Ägare

är jag till en ny mobil. Den är rosa.






I dag får vi besök så jag ska hadla hem lite mat tänkte jag. Syster följer med.
Känns inte som om att jag har så mycket att skriva i dag, tänker desto mer.



Love takes over.

Min helg

Fredag: Svinigt trött kom jag hem till mor efter jobbet, Kevin stod och flinade i hallen. Lyckan av att han var vaken va stor. Min snutte. Han hade minsann ätit en halv burk pizzasallad och två mummsmumms. Somnade i systers säng även om kl inte alls va mycket....

Lördag: Vaknade upp efter en natt med väldigt lite sömn. Kevin stod och fnissade åt mig i sin resesäng.
Efter frukost och lite dusch så åkte vi hem, till en skitig lägenhet. Där vi nästan inte hade vart på två dagar. Det luktade INTE gott i diskmaskinen. Ingen bra dag för övrigt, åt ingen mat. Åkte och handlade lite tapas med en vän och sen fick vi båda väldans ont i magen (stark mat på tom mage är inget att rekomendera!!) Jag gjorde en äppelpaj och tvingade i mig lite...Sååå pinsamt trött var jag den kvällen.

Söndag: Lungn härlig morgon med Kevin. Vi bara mös. Tvättade lite, plockade, dammsög, CitilBANGADE badrummet, skurade golv. Vi handlade lite med mor (som kom till undersättning) glömde det mesta jag skulle ha...Jag fick kämpa med att håla Kev vaken från kl.17, han var så otroligt trött. Han fick gå runt med nappen hela tiden. Mot kvällen så låg han platt på mig och tittade på tv, sa inte ett ord eller rörde en fena på hur länge som helst. När kl blev 18.30 va det bara i med välling och borsta tänderna och i säng. Han blundade så fort jag la han i sängen. Stakarn, han har nog haft de lite jobbigt...han känner väl av lite att jag och C är inte på topp heller. Honom har jag förresten inte sett många timmar denna helg. Han kom hem sent i går när jag såg min älskade Benjamin Buttons, han hade mio kebab med sig.

En jobbig helg...så denna vecka ska jag ta det så lungt de går. Måste komma iväg på träning men det mår man ju bara bättre av. Sen är det jobb tors,fre denna vecka med.

Sjuk?

Hm. Min mage började att inte må bra i förrgår. Och den mår fortfarande inte bra, inte mitt huvud heller. Jag fryser och är trött. Får se om man kommer i väg till jobbet i morgon (eftersom jag jobbar med livsmedel) men jag hoppas verkligen det. För en gångs skull ska jag ju vara i våran butik så det blir nära och bra.
Ska dema bla. en lufttorkad skinka som är gjord av en speciell svart gris som va uppvuxen på ekollon. Så de vill jag ju inte missa :)  Sen är det massa god salami och chorizo oxå, så jag slapp surkålen och går vidare med ett spanskt tema.

Kevins mage verkade inte må så bra i morse.. hoppas inte han mår dåligt oxå!

Dimma!

I morse när jag och Kev drog upp persiennerna (hur man nu stavar de..) så pekade han ut mot parken och såg lite förvirrad ut. Det var tät dimma så man såg ju inget! Annars brukar han börja vinka till lekplatsen...men i dag såg man den inte. Han måste ju undra va det var för konstigt....

I dag mår min magen inge bra alls. Det gjorde den inte i går heller men det är ännu värre i dag. Och här sitter jag och dricker kaffe, hur bra är det då?! Jag ska iaf ta mig ner på stan och klippa mig, det va evigheter sen.

Det är så lustigt när man träffar folk som inte vet att man har en lite knodd. Som man inte har sett på lääänge. Och när dom fattar att jag är Kevins mamma ser de så lustiga ut!Haha...


Denna vecka är det Hälla som gäller. Undra va jag ska dema, börjar bli lite trött på salami och surkål.

Höst.

Nu låter kaffekokaren som aldrig förr.


jobb och slit i torsdags och fredags. Grymt mycket folk var det! Sara hämtade Kevin på dagis i torsdags och det hade gått ba.Hon var helt slut när de kom hem men Kevin hade skött sig. Och när jag kom hem fårn jobbet låg mamma på soffan. Hah! 
I fredags var maten färdig när jag kom hem, och Kevin var vaken! Vilken lycka att få krama och pussa påhonom innan han ska sova! Jag var så himmla trött så jag såg inte färdigt på idol ens. Vi tog det lungt i helgen, bara lite handling och besök på återbruket blev det. Bakade en äppelpaj och åt så jag fick skitont i magen. Men dte var de värt...


Måndag i gen. Den här veckan har jag två föräldramöten inbokade, ska gå på rekryteringsmässa och jobba tors,fre. Måste måste träna denna vecka! Kanske det finns ett pass på lunchen?

Onsdag

I dag började jag dagen med GI. Undrar om man får dricka kaffe? Jomen det borde man få, jag har ju druckit en kopp!

Hela morgonen ropade Kev på - PAPPA! Helahela tiden....han saknar nog sin far.


Av morfar fick vi ett roligt mms med han på i full jaktmundering, en hälsning från skogen.

Tisdag

Ändrade planer. Ska jobba på Maxi tors,fred denna vecka. Så syster kanske ska hämta Kev på dagis på tors...har dock inte frågat än!
I dag blir det slapp hemma (lite damsugning och tvätt får duga) och sen kör vi hårt med jympan i kväll. I morgon kanske det blir shopping med faster!

Kevin var jätteledsen när jag klädde på honom ytterkläderna i morse. :(  Inte kul alls när det blir så. Men alla har du dåliga dagar. Han blev glad på dagis iaf. Fröker säger att han hänger med på allt men gör inte väsen av sig. Han studerar ALLT med ögonen och tittar noga på allt. Han fick beröm för sitt nya uteställ, dom tyckte de var jättefint. Och då berättade jag historien om den shoppande mormorn. HAHA!
I går kom hon hit, men ett par skor till Kev. Hon får visst aldrig nog, och jag måste ju erkänna att det finns inge roligare än att shoppa kläder till honom! Så hoppas hon fortsätter! En guldstjärna till mormor.

En annan som ska få en guldstjärna är Kevins farmor. För att hon alltid finns där.


Har kommit in lite fler jobb på demo-fronten och det känns skitbra. Det är verkligen ett kul jobb. Och så tjänar man pengar, kan de bli bättre? Skulle ju inte vara fel med heltid men jag får nöja mig så länge..


I dag jobbar C sent. Jag hade tänkt å ställa till med ett våffelparty men så stötte jag på lite problem. Vi har ca 3dl mjölk, våffeljärnet är döende och mjölet är slut. Det blir inte många våfflor på den smeten!Hm....undrar om vi ska gå till mormor och äta?

Måndag

Sitter här med kaffekoppen, är seg.

Helgen har gått förbi smärtfritt, vi hade en väldigt bra helg måste jag säga. Kom hem till mamma efter jobbet sen på fredag kväll. Lyx att slippa laga mat! Hon hade gjort en god lax med halloumi, väldigt mummsigt! Kevin låg och snarkade i resesängen. Morsan hade hämtat på dagis. Kevin var så duktig och hämtade sina skor och visade mamma var allt va. Allt gick bra.
I lördags steg vi upp tidigt allihoppa. En fin dag! Jag och mamma shoppade på stan medans Kev och Conny lekte på djäckneberget. Kevin fick en jacka (svart), termobraller (svart), vantar (bruna) och en fejkpolo i blått. Vi hittade inga vinterskor men vi ska leta mer i veckan. Tur att Kev har en sån snäll mormor! Det var kul å komma iväg med henne sälv. När jag kom hem luktade det mysko i köket. Conny stod och lagade mat för fullt. Men inte de vi skulle ha utan en förrätt som han hade sett i min mamma-tidning. Det vart en jättegod soppa som var as het! Sen gjorde vi kotlett med ungsbakade rotfrukter och kantarellsås. Mor kom över och delade en flaska rött och några martinis.

I går var vi iväg till IKEA. Inte för att köpa något utan för att komma iväg. Kevin lekte på barnavdelningen och sprang runt i gångarna. Conny hittade en bokhylla till k i fyndhörnan. Där det var halva priset på allt. Så vi kom ut med en babyblå bokhylla! Ganska stor och klumpig, men den kostade bara 250kr! Så det var ett riktigt kap! Självklart åt vi korv och så delade vi på en bulle. Kevin verkade nöjd. Morfar ringde för att säga hejdå. Han var på väg till älgjakt (och där finns ingen mottagning) så jag passade på att skicka ett mms till han och farmor med korv-kevin på. Det var uppskattat.

I veckan är det lite planerade grejor som ska göras. I dag var jag på arb.förmedlingen (helt värdelöst). I morgon blir det jympa med syster, ska försöka hinna med shopping med faster, leta skor till kev, jympa på torsdag, jobba i sala på fredag. Det är väl lite grejor vi har å göra....bland annat.

Livets stora gåta

Om tio minuter börjar Kevin dagis. Och han ligger i sängen och snarkar. Jag har inte hjärta att väcka honom. (och nu tänker ni -varför inte då?har hon blivit knäpp?!) Nej det har jag inte. Han sov oroligt i natt och drömde mardrömmar. Därför får han sova. Hoppas det inte är förkylningen som blir värre bara. Han började hosta i går.


I går kväll va ingen trevlig kväll. Jag och Conny pratade om svårigheter. Jag somnade på en blöt kudde.

Sol vind och vatten

Fy tusan va kallt de va i morse! I morgon är det termobraller som gäller för Kev. Han ska inte behöva frysa.


I dag är jag allmänt seg. Ont i huvet (som de flesta dagar) trött, omotiverad, rastlös. Pank.

Skickar några sms och vips så blir allt bättre (förutom huvet då). Lunch med faster inbokad. IDAG! Ska bli jättekul å träffa henne, var alldeles för länge sen sist! *lycka*
Hon skulle först till tandläkaren och polera tänderna. Haha.

Så nu får jag sätta i gång och sätta på mig ett ansikte och kanske lite kläder. Nej, inte kanske...jag Ska sätta på mig kläder.

Conny den tursamme mannen får gå på bio i kväll så jag och Kev ska till morsan och käka. (det blir ju lätt så när det är tomt i frysen och i plånkan)

Fuck, faster å jag pratade så länge så nu är mitt kaffe kallt!

forts...

Glömde ju skriva att jag gjorde tapas för 20 pers i lördags! Conny var ju en ängel i fredagskväll och gick till ica och pizzerian (när jag låg död i soffan efter jobbet) och kom hem med mat. Så jag tänkte att jag oxå kunde vara en ängel. Dukade upp fint och tände massa ljus. Det serverades öl oxå, myspysigt!


Nu är jag så mätt så jag vet inte vad. Det är Linneas fel. När jag var där fick jag en fruktsallad. Och den var så god så jag kan inte sluta göra den!

Fruktsallad:
Äpple (idag 2 sorter)
Banan
Melon (hade ingen i dag)
Russin
Nötter
Keso
Kanel

En toppengod frukost som man blir jättemätt på!!!

Och så var helgen över....

I fredags hade jag jättekul på jobbet. Så skönt å komma hemmifrån och träffa massa folk.

I lördags fick jag en riktig sovmorgon *tack bejb* och dagen bara försvann! Kevin somnade innan lunch och sov i över 2 h. Vi var ute och åkte lite i regnet på em. Lite handling på Maxi(ja jag vet att man inte ska handla där på lördagar!) med ganska sura miner. Vi gjorde ett desperat försök att bli glada och tog en fika, men det hjälpte nog inte.

I går röjde vi hemma. Mest i gästrummet. Så nu ser man golvet. Haha! Det ska bort ännu mer skit så att det blir riktigt fint där. Alla tavlor som inte passar i lägenheten åker upp där, allt som vi inte vet vart det ska stå står där. Och skit som ska slängas (som låg i gästrummet) ligger nu i hallen ist. Hm.
Vi firade Kanelbullensdag hos mor. Vi hämtade upp Sara och köpte bullar. Conny ringde mor när vi var på väg så att hon kunde sätta på kaffe.
Vi satt där och mummsade. Bulle är gott, tycker Kev.
På vägen hem hade vi ingen aning om vad vi skulle äta på kvällen. Så vi gick in på ICA och kikade. Det blev potatisbollar, grillad kyckling med BERNÄ och en sallad med fetaost i. Det vart supergott. Och så lite vitt vin till. Toppen toppen!

När Kevin somnat satte vi på "Män som hatar kvinnor".Äntligen har vi oxå sätt den. Typ dom sista människorna på hela jorden som inte hade sätt den kändes det som. Den var bra! Och i morgon ska Conny se 2:an med jobbet på bio. Får se om jag slinker med. Hoppas!

Den här veckan tänkte jag
* klippa mig
* vattna okrideérna
* damsuga bort sandlådan i hallen
* äta upp min Ben&Jerry glass
* titta på Dh som börjar i morgon!
* fira min farmor som fyller 79 år
* träna som en galning
* jobba på fredag
och förmodligen lite mer....

Full fart!

I går var Fia och barnen här. Vi åt ett mummsigt mellanmål (min favvo: fruktsallad med keso,kanel, russin och nötter)
Sedan ville barnen gunga och leka i parken så vi klädde på alla och gick ut. Fysan va kallt det är! Blev inte ute allt för länge för det var toadags för den äldsta. Bara att gå in. Då var det dags att börja laga mat, tacos! Som tur va kom pappan till kidsen så vi mammor kunde laga mat ifred.
Eftersom Kev vägrade att sova efter dagis så var han jättetrött men han lekte på bra endå. Det var nog kul å ha lite kompisar hemma, visa alla leksaker. Det var fullfart hela tiden.
Vi var så många så vi fick fälla ut bordet så vi kunde få plats. Vi bar ut det i vardagsrummet och åt där. Tacos är verkligen en favvo hos alla. Kevin satt och åt lääänge.
Tiden gick ju så fort så det var ju dags att göra iordning Kev för natten. Och när jag la han på skötbordet märkte jag att jag had glömt att byta på honom sen dagis! Herreguuuud! Då fick jag verkligen dåligt samvete! Hade ju haft fullt upp och det var barn överallt. Stackars lille snutte...Inte nog med det, när dom stod i dörren och skulle gå hem så vältes ett bord och en vas gick sönder med ett dån! Kevin var jätterädd och grät. Men ingen gjorde illa sig iaf!

Jag måste ju säga att det var toppen att ha alla här, men jag landade sååå skönt i soffan sen. Ojoj, jag tog guccan som blev över och dippade lite. Sen blev det fruktsalladsrester. Och lite kakor på det. :)  Men så får man göra när det är Grey´s! Äntligen har denna underbara serie börjat igen. Så himmla bra!

I dag blir nog en betydligt nyttigare dag. Ska träna med Fia och en kompis på lunchen. Toppen att slippa komma dit så sent! Och Conny kom hem vid 21 i går så man vill ju hinna se honom oxå. Jag känner mig glad i dag. Det blir nog en bra dag. Det ska bli jättekul att jobba i morgon. Jag ska dema tysk salami, ölkorv och surkål.

RSS 2.0