En liten...

dipp! Fötterna tar livet av mig! Inte för att dom smärtar fruktansvärt mycket just för tillfället. Men jag är endå ganska trött på att gå å ha ont hela tiden. Inte kunna träna, inga höga klackar, jobba mycket= fruktansvärd smärta. Trött trött trött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag blir så begrensad, hatar att inte kunna göra det jag vill.
I dag ringde min läkare upp (efter att jag ptatat med vårdcentralen) och hon sa att det var ledvärk. Jojo, men vad beror det på då? Äh, då skickar hon in på för blodprovtagning för borrelia! Vafan? Gå på akupungtur sa hon. Och börja med giktmedecinen igen (det var ju inte gikt!!!!!)och så lite diklofenak på de (det var ju ingen inflammation!!!!) och ingen av dom medecinerna har hjälpt mig de minsta. Men nu ska jag äta dom iaf, vet ens inte hur länge. Och sen sa hon att vi inte kunde göra så mycket mer...nehe? Så jag ska ha det så här resten av mitt liv? SLÄÄÄNGGG  DIIIIIGGGGGGGGGGGGG IIII VÄÄÄGGGEEENNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Efter att ha pratat med Conny så sa han att jag måste ju ringa vårdcentralen och be om en ny läkare och att vi får börja om från början. Och komma fram till vad som orsakar smärtan. Så nu väntar jag på att dom ska ringa tillbaka. Jag har inte så höga försväntningar på det är om man säger så...

RSS 2.0