Vilken dag...

det vart i dag! Skulle vart ledig hela dagen men blev inringd så jag ställde upp. Är supersuperförkyld oxå, hostar som en tok. Inge vidare!

I kväll har vi tvättstugan och den där förbaskade torktumlaren är sönder!!!Sist vi tvättade var en av maskinerna trasiga. Jag bli tokig! Fast just nu sitter jag här å mummsar goda jordgubbar, så det känns åtminstonde bra!! Köpte en annanas nu när vi va å handlade oxå, frukt är så himmla gott just nu! Och det är ju lätt å äta när man inte är sugen på varm mat.


Öh...jag är så trött. Min kropp känns mördbultad...men det är ju inte så konstigt.

Den här veckan...

är det lite grejjor på g. Ser fram emot det med tanke på att jag har varit hemma med Kevin hur länge som helst! Inge kul å VABBA! Förhoppningsvis kan han gå till dagis i morgon, för det är sista pencelindagen i dag.
Jag har ju några dagar kvar på min (jag har oxå öroninflamation)

ahh, har precis lagt kotten men jag vette tusan om han kommer somna. Så jobbigt när han är trött men inte somnar. Jag blir tokig! Nog för att jag inte är lika trött längre! Men att vara gravid och sjuk samtidigt är ingen hitt!
I dag vaknade jag med vääärsta halsbrännan oxå, hm. Får nog köpa hem samarin.

I veckan är det tvättstugan som gäller! Vi är i stort behov av den! Nu när vi ska bort i helgen oxå. Packa måste jag göra någon dag, städa upp här. Ska försöka ta mig ner på stan någon dag, vore ju trevligt om Kevin fick nya kläder till sin fest! Och så är det lite annat krafs jag behöver.
I kväll blir det träning, byter till bas nu för det är inte så skönt å hoppa runt och springa! Känns bra att hålla i gång iaf.

Hur man är gravid...

(först och främst så måste jag skärpa mig med bloggandet, ja jag VET!)


* Ät något litet ofta (då mår du förhoppningsvis inte illa)
* Gå på toa innan du börjar skriva i bloggen
* Acceptera att du kommer gå upp i vikt, dom går att hoppa bort efteråt (tro mig, jag klarade det!)
* Påminn din älskling hur mycket denna betyder för dig, det är en "svår" tid för honom oxå.
* Ha alltid vatten och något du kan stoppa i dig när du är ute och far.
* Skippa de taita jeansen, bär bekväma kläder!!!
* Njut för tusan! Det är bara en kort tid av livet du är gravid! Och när du inte är gravid längre kommer du önska att du var det!




I går besökte vi läkaren, vi hämtade upp pappan för jag skulle inte klarat det själv. Tog hur lång tid som helst!!! Efter en undersäkning pch lite prover visade det att Kev har högersidigöroninflamation. Så nu måste jag vara hemma i 5 dagar med skrutten som ska ta medecin 3ggr om dagen. Kul å berätta på jobbet att jag ska vara borta på måndag oxå. Och så har jag en tid hos bm på fredag. Men jag hoppas dom ger mig chansen!

I helgen jobbar Conny (på lördag) så jag vet inte riktigt vad jag och Kev ska hitta på. Om han kryar på sig vilket han verkar göra så kanske man kan ta en sväng till vallby museum. Fast då vill jag ha med mor....orkar inte kuta omkring själv. Märker redan nu att det är jobbigare att bära honom, får ont i magen och så måste han sitta på sidan...vilket är lite krångligt...
Illamåendet verkar försvinna, så skönt! Mycket lättare att äta och då mår jag mycket bättre. Tröttheten har väl lättat en aning...oxå skönt!

För dom som inte redan vet....

så är jag gravid! Gick in i v 12 i dag. Plussade helt oväntat i v9 redan och sedan dess har jag vart supertrött och mått illa. Inge sugen på mat heller. Precis som det var med Kev.

På tal om Kev...i dag hade han 40 i feber! Conny har varit hemma med honom i dag och i morgon tar vi halva dagen var. Stackars snutte som ska vara sjuk. Han hostar och är rosslig i halsen och supersnorig oxå. Mitt lilla hjärta.

Min snygging till karl är nu på ballisen och planterar blommor som stått där ett tag, bättre sent än aldrig! Gör ju så himmla mycket med ett par blommor.


Min trötthet ger mig dåligt samvete. Orkar ingenting! Vi skulle haft en städhelg men jag orkade inte göra så mycket, sover ca 2h på dagen varje dag för att jag är så trött.Hoppas det går över fort!!Och illamåendet! Med Kevin fick jag tillbaka matlusten i v14. Längtar dit!
Min mage är verkligen svullen, blir nog dags för ett magkort snart. Känner mig lite småfet, fast det är ju bara på magen. Och jag tycker att det kan stanna där!!!

Hur härligt väder som helst i dag, hoppas det håller i sig!

Min älskling...

..kom hem vid lunch i går. Han hade jätteont i huvudet och gick å la sig. Han gick väl upp vid 18.30 ungifär! Han spydde oxå så det lär ju vart migrän. Inte alls kul å se honom så, när man inte kan göra nåt! Sara var här och han fick en tablett av henne som hon fick av sin läkare. Dom hjälpte nog lite iaf...


Kevin är superhungrig på mornarna. Kutar till matstolen på en gång och vill ha frulle. Äter alltid minst två skålar med yohgurt! Och en maka. Och i dag vill han ha lite russin oxå. Han är väldigt hungrig till middag oxå. Fast i går åt han inget, blodbudding var nog ingen hitt. Tur! För då får jag allt själv!


Hm, undra vad jag ska laga i dag då. Kanske korvstroganoff? Eller fiskpinnar? Har ju en kycklinggryta som ska göras men det blir nog i morgon. Längtar! Ska bli himmla gott! Men nudlar...Ah!

Jag har segdag i dag med, mjukisbyxor på! Sara hjälpte mig å diska i går så det slipper jag i dag! Hon är guld värd den där kvinnan!
Vi har pratat och jag har faktiskt tänkt å bjuda henne på fin restaurang. Ska bli väldans trevligt!

Helgen...

...har vart bra men vi har mest segat.

Det firades valborg i fredags, vi satt på balkongen och åt grillat. Jättemysigt! Sen såg vi talang och gick å la oss direkt efter! Snacka om trötta!
På lördagen åkte vi ut för att kika på en cykel till mig men det gick inge vidare alls, var jättesega allihoppa. Så vi gav upp och åkte och shoppade 3st DVD filmer ist. Hem å laga mat (kycklingenchiladas) och sen gick jag och Kev en snabbis till mamma där min moster med man väntade. Kevin vart jätteblyg och ville inte alls hälsa på dom, och så var han jättetrött eftersom det var läggdags. Så vi gick hem och la honom. Conny som känt sig febrig hela dagen mådde nu inte bättre om man siger så. Vi degade i soffan och kikade lite på extarmaterialet på nya filmen (new moon)  och jag kokade kaffe. Eftersom brudarna och Kalle skulle komma så tänkte jag att det vore treligt om jag kunde vara vaken medans dom var här. Så jag drack en hel kanna och var ganska speedad när dom kom.
Det var toppen mysigt att ha dom här! Jag vart astrött på slutet men dom förstod! En superjobbig vecka med vattkoppeunge....Vi snackade lite skit och gamla minnen, drack vin och martini. Kunde inte blitt bättre!

Älsklingen la sig tidigare och hade så hög feber...hade ingen ork alls och låg i soffan hela kvällen. Lite bättre på söndagen iaf. Då åkte vi ut till vallby och kikade på djuren. Med våran tur var det marknad där! Mycket trevligt. Fast vi köpte inget. Kevin hade jättekul (det hade vi ju alla) och pekade på alla djur. Det som var mest spännande var nog när de klippte ett får, där stod han som fastfrusen hur länge som helst! Sen fick Conny slita bort honom!

Sen vart det storhandling på Maxi (vi handlade asmycket på fredagen men det försvann fortare än kvickt!) det blev en hel del mat. Så förhoppningsvis finns det för hela veckan. Hatar att behöva åka mitt i veckan å storhandla.

Jäklar, nu har du fått läst! Minsann. Jaja...passar väl bra att sluta nu då kanske!

RSS 2.0