O härliga jul

Snart är den här! Conny bar upp låda efter låda med julsaker från källaren i går. Funderar på vart allt ska få plats. Vi hände upp julgardiner i v-rummet och satte upp ljusstakarna och hängde upp en och en annan stjärna. Och jag får sån julkänsla! Härligt härligt!
Sakta men säkert ska jag placera ut alla små tomtisar i övriga länenheten oxå. Love it!



I dag rednar det som skjutton! Fatta om det hade snöat i stället då hade det vart mycke mycke snö. Tror inte att de blir någon vit jul i år....för varmt här.

I dag blir det tvättsortering i högsta grad. Vi hade tvättstuga i går och C slet som ett djur, så jag ska ta hand om det rena. Härligt att ha lite kläder att välja på! I morgon ska jag till arb.förmedlingen på jobbgarantin.....bara jag får mina pengar är jag nöjd. Och på onsdag ska vi på 18mån kontroll med Kevin och om jag inte minns fel ska han få spruta då (nej inte Svinskiten!) och av den kan han få feber och utslag två veckor efter. Så vi får hållatummarna att det INTE blir så. För övrigt hostar den lille stackaren, samma som jag. Fast jag har mer rethosta och han har slem. Tycker så synd om honom när det blir så, men han är ju pigg i övrigt så han är på dagis iaf.

Min bejb mår inte så bra, jobbar för mycket. Blir orolig för honom. Så alla som vill skänka en liten varm tanke till Conny kan ju skicka ett sms. Då kanske han blir lite gladare iaf....

Hej där...

...det var länge sen! Typ en  vecka. Ojoj vilken vecka.

Förra helgen var underbar, sova i Sthlm tycker jag om,mycket om.  Älskar mina vänner, så är det bara. Även fast vi inte ses så ofta är vi alltid vi, och kommer alltid att vara. Jag tyckte just att jag såg en Cassie skriva något liknande :) Helgen var fullspäckad av det jag behövde! Jag vart väl människa någon gång framåt tisdagen.

På tisdagskvällen låg vi alla i sängen och pratade med farmor på högtalaren (som vi alltid gör) och Kevin hade mycket att berätta. Mest vad han önskade sig i julklapp. Och farmor fick säga godnatt till sitt kära lilla barnbarn. När jag och C satte oss i soffan för att spana in Hd så frös jag skitmycket. Va tusan nu då? Under natten drog jag på mig influensa. Hemskt hemskt!!! På morgonen kunde jag inte gå upp så jag låg kvar tills Kevin väkte mig. Släpade mig upp och gav han välling och gick till dagis. Var länge sen jag mådde så dåligt! Jag sov resten av dagen. Inte förrän i dag känner jag mig någorlunda ok. Hade rethosta hela natten så jag kunde inte sova men febern har nog lagt sig. Superförkyld och massa ont i halsen är inte kul, dessutom en jäkla huvudvärk som aaaallldrig släpper!
Ni kan ju fatta hur det ser ut här hemma. Vi har inte diskat på en vecka, inte tvättat eller städat i övrigt. Jag vickade upp persiennen (?) för första gången i vårat rum på flera dar.

Nu är en maskin tvätt laddad iaf. Plockat undan Kevins leksaker och nu måste jag nog äta frukost innan jag svimmar.

Fredag!!!!!!!!!!!

Äntligen är den här! Kärakära fredagen som jag längtat till hur länge som helst! En hel helg hos älskade Nisse väntar, och en Cassie förstås.


Saknar Kevin löjligt mycket redan. Jag har inte vart ifrån honom så länge som jag kommer vara (själv), sist var jag ju med C på kryssning. Men nu blir det inte samma sak. När vi var på kryssning kunde vi ju iaf hjälpa varandra med saknaden, le åt stunder vi minns varenda sekund. Det kändes så bra i morses innan vi gick till dagis, Kev var så snäll (som om han visste att jag skulle åka bort). Han satt hos mig och mös en lång stund (och vi tittade själklart på Glömligheter bara för hans skull). Jag älskar honom så mycket, fy..känns som om att det kommer bli en och en annan tår i helgen.
Och Conny, vilken karl. Egentligen, att han står ut med mig. Känns som om kärleken inte kan ta slut, det är lixom meningen ATT. Bara så.


Har skrivit en lista på vad som ska med. Vin strök jag under (Tänk om jag skulle glömma vinet lixom!)
Dags för mig att duscha och packa! Trevlig helg!

Mucklor...

..vill jag ha.

I dag står städning högst upp på listan (under dricka kaffe förståss). Golven ska göras rena och disken ska diskas. Tvätt ska plockas undan oh tvättas. Måste ju röja upp här innan jag åker min väg. Så att killarna kan ha kul ist för att städa hela helgen.

Reklam som jag gillar att se:

* Eniro reklamen. Diggar gubben oerhört och sitter Conny bredvid mig börjar vi alltid gapskratta. Du kan sms:a eller riiinga! Messa eller riiing, du kan fråga....

* Triss reklamen. (vas drömmer du om?) Since you been gone since you been gone!!! Den sjunger jag högt å glatt till varje gång, och så hänger den kan och man kanske kör den när man står och lagar mat. Bra när man är deppig!

Hm...sen kommer jag nog inte på någon mer. Och stava engelska kan jag inte heller, hur många stavfel finner du? Och viklen är din favvo reklam? Vilken hatar du mest av alla?


Barnprogramm är bra för deppiga människor. Jag tittar alltid på bollibompa med Kev varje dag och Pettson o Findus förståss. Man glömmer verkligen alla bekymmer! Bra terapi kan man säga...

Inte min vecka...

nej det är det verkligen inte!I går kom syster hit och vi var trötta som vanligt. Kevin röjde runt som tusan och det enda vi sa va -nej kevin! nej Kevin inte där! ....kändes det som iaf. Jag tog tag i diskberget och sen lagade jag mat. Kl.20 var det dags för träning i gen. Men träningsvärk släpade jag oss dit. Och när vi kom fram så fick jag skitont i benet så jag kunde inte göra så mycket! Skit oxå...pratade med en ledare och hon sa att jag hade fel skor och att jag måste vila för att det ska gå över...vila?! Jag har inte tid att vila!

I dag mår jag influensa-dåligt. Fats det kan ju vara värre MEN endå. Har sprängande huvudvärk och är slö/har ont i hela kroppen. Ska gå och lägga mig om en stund. Jag måste bli bättre tills på fredag för då ska jag åka tåg!

Då ska vi se...

..vad denna dag har att erbjuda.
Just nu sitter jag i telefonkö hos familjeläkarna. Har plats 12, högtalaren är på så att jag har min arm kvar i kväll. Jag ska även ringa Fk och verner andersson. Det blir nog en dyr historia det här.

Ställde mig på vågen i morse, skulle jag inte ha gjort. Jag är så besviken på mig själv, VARFÖR kan jag inte klara av det här???!

Fick ett mail från jobbet och de sa att torsdagens jobb var inställt! Där rök dom pengarna...

Conny jobbar över i dag, jag hatar verkligen när det är så här! Jag blir tokig, jag får aldrig träffa min karl och dessutom kommer han väl dö i förtid av nån jäkla hjärtattack eller liknande. Sönderstressad 29åring....Och Kevin som går runt och sjunger Paaappa paappa hela dagarna. Han är i en väldigt jobbig period nu, han gör saker han vet han inte får och så skrattar han bara när jag säger nej. Så otroligt jobbigt när jag är själv med honom hela tiden oxå, för då kan inte någon med "ny enerig" komma och ta över.Och då blir jag bara ledsen och får skuldkänslor för att jag skäller på Kev så mycket. Guuud va trött jag är på det här!! Jag vill inte vara arb.lös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Friskiss!

Hemma sitter jag nu svettig och mätt i soffan. Tänkte berätta lite om folket på friskiss.
På en medelpass en måndag finns det alltid

*unga tjejer som är vältränade (och det är allas mål att se ut som dem)
*pantertanter (som har med sig dynor för att sitta på när vi stretchar. Och de har grön eyeliner och rosa läppstift)
*supersvettiga medelåldersmän (som alltid har med sig handdukar att torka sig på)
*tjocka medelålderskvinnor (med t-shirts där det står "tjejmilen" el. blodomloppet")
*minst en gravid (som hittar på egna rörelser som de kan göra)
*otränade människor som inte orkar göra precis alla rörelser (jag)

Det bästa med friskiss:

*ingen dömer någon
*det är kul
*bra ledare
*finns många pass att välja på.

Måndag morgon...

...när vi vaknar....det ljusnar...måndag morgon.




Jorå, i går kväll ville varken jag eller C att det skulle bli måndag. Vet inte varför men vi ville väl inte lämmna helgen bakom oss. För en gångs skull fick vi en fredag! Jag och Kev åkte och hämtade C på jobbet och sen åkte vi till La Pizza och mös. Det var trevligt med en liten familjestund. Kevin åt sig mätt på smörpaket (ni vet dom där små man får till brödet) och pizzasallad. Han är så snäll och lugn (vi var på restaurang två gånger i helgen och det är aldrig nå problem!) Sen på kvällen blev det ännu mer mys i soffan men choklad! Vad mer kan man önska sig?
Lördagen började hyfsat tidigt (Kevin tar aldrig sovmorgon till halv 12 längre) och vi var iväg för en shoppingrunda.
På söndag morgon sa C att han hade ne plan. Vi skulle på utflykt. Okej. När det gäller C så tänkte jag -vi kan hamna vart som helst i Sverige! Men så himmla långt bort hamnade vi inte, fast det kändes som vääldigt öde. Morgongåva var vårt mål. Conny pratade om att det var så billigt och jääätttestor med mycket skor (som jag och K behöver) och det lät ju bra. Mini Ullared alltså. Men när vi kom in blev vi minst sagt besvikna, dom hade ju stängt av mer än halva byggnaden! Och det fanns ju inte mycket man ville ha, och priserna var dyrare än här. Suck. Conny hittade en äggklocka för tio kr, men när vi kom till kassan lämnade han tillbaka den. Det vi köpte var en ramlösa och snören. Misslyckat men ändå lyckat, det blir vad man gör det till. Vi åkte in till Sala och käkade på en grekisk restaurang. Och Kevin fick springa lös på vägen till bilen för gatorna var helt tomma så det var fritt fram för lillen. Och var kul han hade, ropade högt och sprang fortfort! Det var ren lycka.
På vägen hem fick vi alla prata med farmor med högtalare, hon och Kevin diskuterade vad han önskade sig i julklapp och vad farmor skulle lära honom för bus.

I dag är det stenhård träning som gäller, jag är motiverad till max!!!!!

Men burr!

Det är nog ännu kallare i dag än i går. Sviiin kallt är det, jag satte på mig huvan till dagis och Kevin såg så konstigt på mig och log. :)


I dag vet jag inte riktigt vad som händer.Skulle behöva handla, skulle behöva träna. Men jag har ingen bil så jag kan ju inte storhandla (och våran ica är så dyr), och jag har ingen lust med att cykla i denna kyla. Kan ju ta bussen till Maxi, men då får jag ju stå å vänta på bussen....aahh! Jag vill bara gå å lägga mig igen! I morse vaknade Kevin innan Conny hade åkt. Och somnade inte om. Suck. Men jag tog in honom i våran säng och han bara skrattade till lite sen låg han å mös tills klockan ringde! Jag har en riktig mys-bebbe.

Jag har idetorka vad det gäller middag oxå....

Kallt kallt kallt!

Burr va kallt det var ute i dag! Fy tusan! Det är så himmla svårt å veta vad jag ska klä på Kev för nåt. I dag fick han fejkpolon iaf. Jag är så orolig att han ska frysa, men han gör nog inte det. Han blir ju varm när han leker. Och han har ju bra kläder på sig...


Snart är det nästa helg, åh va jag längtar! Äntligen ska jag få en hel helg med mina vänner!


I dag blir det nog att tvätta lite, jag damsög och tvättade golven i går och det blev riktigt fint (tom. Conny märkte nåt!) Vattna blommorna måste jag oxå göra. Gud vilken träningsvärk jag har! Passet i går var riktigt jobbigt (eftersom jag hade träningsvärk från i måndags)  men jag kämpade på!

I dag kommer far och hälsar på. Han ska få sitt fina fars-dag kort!

Dagis lycka

I går när jag hämtade Kevin på dagis så mötte jag en liten glad kille. Han va så lycklig efter en dag med sina kompisar. Och det värmer ju i hjärtat att han verkligen trivs där.


I morse fick jag vakna av väckarklockan. Och znooza! Ojoj...men när jag smög ut på toa härde jag en ljus röst som sjöng. :)   (han sjunger jämt!)  Han åt en brakfrukost och sen hamnade han i soffan och satt där ovanligt länge, jag kunde springa runt å klä på mig och fixa! Annars brukar han springa efter mig.
och så var han utan blöja i 3sek och då kissade han på golvet. hmf.

I dag har jag träningsvärk. Fy tusan vilket pass jag var på i går! Helt galet. Men det måste vart nyttigt.(att jag satt och vräkte i mig godis i min ensamhet på kvällen behöver ju ingen veta.)
Snart ska jag ta min cykel och rulla ner på stan och göra lite ärenden, ska bli skönt å komma ut lite.

Sjuka veckan

I går fick jag skäll av Kevins farmor för att jag inte skirvit så mycket denna vecka, så det är bäst jag skriver lite nu då.

Kevin har vart sjuk hela veckan, slö och febrig har han varit. Och jag skulle bara gå runt och bära på honom och söva honom i famnen. Jag kan ju säga att vi såg Pettson och Findus Glömligheter ett antal gånger. Men han har frisknat till nu och i morgon bär det av till dagis.

I dag är det Fars-dag. Grattis grattis FAR! Och grattis grattis till bejb som är Far till min son. Jag har minnsan planerat lite överraskingar till honom i dag. Han fick en bilsports tidning vid lunch. Och i kväll ska jag laga mat till honom. Tänkte mig avokado med gräddfil och räkor till förrät, kyckling med bandspagetti i sås till varmrätt och sedan citronfluff till efterrätt. Lite mumms till kvällen blev chokladkaka och blomkål o dipp, massa lösgodis!



Jag är en person som:

* går på toa varje gång jag ska gå ut (även om jag inte behöver)

* hatar att diska

* älskar att överraska människor jag tycker om

* tar mig tid och njuter av att titta på en och samma film hundra gånger på en vecka med min son

* längtar fruktansvärt till julen!!!(och den som kommer med tåget)

Jag

Jag är en person som:

...Går förbi skolan (på vägen till bilen) och undrar varför det är släckt. Stolarna är på borden och ingen syns till. Några timmar senare slår det mig att det är v.44 och lov.

....äger för många IKEA lampor, och ändå handlar hem fler.

...kan skifta humör på en halv sekund utan andledning.



.....funderar mycket på annorlunda saker.


....noterar att Maxi är den arb.plats där det finns mest lappar för personalen att läsa (särskilt på toan).


...vet att på en arb.plats är det precis som i skolan. I lunchrummet finns det "populära bordet" där alla vill sitta.

...handlar på Maxi för ett stort belopp och ändå behöver handla mer.



....har lambihushållspapper i köket (fast ibland skiftar det till toapapper och tvärtom)



....är hemma och lyssnar på tystnaden när min son ligger och sover i sin säng med feber.

RSS 2.0