Solbränd

Jorå, lite färg har man allt fått. När man numera går ner till stan så tenderar solen att skina på en. Så underbart att värmen är kommen. Jag älskar verkligen sommaren.

På vädret i dag sa dom att de skulle bli jättefint i helgen. Toppen för oss som ska på party! Har sån ångest över vad jag ska ha på mig, och vilka skor ska jag ha???

Va på jympa i dag. Shit va svettig man blev! Kändes superbra att komma iväg iaf. Förkylningen är lite bättre nu så inge fusk med träningen! Får ge gärnet inför beachen 2009!


Tvättdag.

I dag har vi tvättstugan för första gången. Vi måste sett ut som luffare när vi bar ner allt.  Och Kevin satt på min höft. Ska bli skönt å få tvättat allt så man kan stoppa in de i garderoberna.

Så skönt att ha älsklingen hemma några dagar. När vi tvättat klart ska vi ta en sväng på stan. Inte stressa utan bara ta de lungt! I går va jag och syster på stan själva. Va trevligt de va! Och jag klippte mig (de behövdes VERKLIGEN!)  och de vart inte mycket kvar. Hon tunnade ur det en del. Så i går kände jag mig fin för en stund.

Nästa helg ska jag och Conny till storstaden. Det bjuds på amerikansmat och dricka. Och så blir det crusing. Vi har bokat hotell och allt! Jag har ingen aning vad jag ska ha på mig! Men de ska bli fruktansvärt roligt! Kevin ska vara hos mamma så jag vet att han kommer ha de bra.

På söndag ska vi till våra kära vänner i strängnäs. Åh va vi saknar dom! Ska bli kul å ses!

Nu börjar det kurra i magen, undra va de blir till lunch?

Vi bor på Viksäng!

Yes, nu är det över! Äntligen äntligen! Även fast det står lådor lite här å var är jag så himmla lycklig! Jag äslakr att bo här.


Man är så himmla trött på kvällarna för man har röjt hela dagen. Man får ju jaga Kevin oxå för det är inte riktigt barnsäkert än. Längtar till helgen, då ska vi gå på barnfestival. Blir kul å se va Kevin tycker om allt stohejj.


Nu är det dags för sängen! Nattinatti!

När man har mycket att tänka på...

som jag hade i går så är det väldigt lätt att glömma saker. Jag hade väldigt trevligt på stan med Kev. Vi åt lunch och flörtade med servitriser, Kevin var lycklig och sjöng hela dagen. Allt flöt på bra, jag bytte linnet och hämtade Matss tårat. När jag kom hem till mamma kom jag på att jag glömde att åka till Vernar Andersson för att välja tapet till köket! Typiskt! Jag som tordde att allt hade gått så bra. Så efter Kev har fått gröt i dag ska vi åka dit och välja.
Sen måste jag göra lite ordning här hemma.
Solen skiner och det regnar inte!! Så skönt

Nu är det nära!

Dagarna går fort och snart är det lördag!


I dag ska jag och Kev åka ner på stan. Jag tänkte äta en god lunch och sen byta ett linne. Sedan ska jag välja tapeter till nya köket. Vidare till Coop för att hämta Matts tårta för han fyller 60 år!

I går åt vi tillsammans med Sara på La pizza och kikade lite på lägenheten. Målaren hade börjat riva tapeter och täcka golven så det såg väldigt stökigt ut. Men det var endå kul, vi såg att balkongen är mycket större än va vi trott. Väldigt kul! Conny skjussade oss sen till träningen där vi svettades som aldrig förr! Men de va bra, för det har fuskats med det. Bara 4kg kvar nu så jag ger inte upp!

Livet i en kartong!

Det går ju ganska bra. Såå synd att man måste äta ute....not. I helgen pakade vi det mesta och det jobbigaste, köket. Pappa var här och passade Kev så vi kunde konsentrera oss.
I kväll hoppas jag verkligen att det blir träning. Det pass som vi kan gå på är puls/medel, det innebär en jädra massa spring antar jag. Men det behövs, mycket fusk har pågått de senaste dagarna!

I dag har jag köpt svindyrt smink. Jag är så trött på smink man köper bara för att det är billligt och så är man inte alls nöjd med det. Så då bestämde jag mig för att köpa äkta! Hittade oxå en jättegullig pyamas till Kev, så nöjd! Men gud va stora kläder man måste köpa till honom nu!! Man tror att det kommer vara för stort men inte då! Min lille snutte växer fort. Han är den mest underbaraste som finns!

Conny (som oxå är underbar) hämtade nycklarna till våran lägenhet i dag!!!!!!!!!! Jag är så nyfiken! Det finns fjärilar i magen hela tiden och det är så himmla skönt att det händer nåt nytt. Lite förändring i vardagen. Härligt härligt!

RSS 2.0