Ont i kroppen

Vi var på jympa i går, fy va varmt de var i lokalen!! Nu har jag asont i kroppen, mest i magen. Träningsvärk. Det måste ju betyda att jag faktiskt har magmuskler?

Det blev ingen vagn i går. Vi kollade ens inte på den. Men det va ingen bra, så de gör inget. Jag har napp på en annan som vi kanske ska titta på i morgon i stället. Vi får se hur det bli.

I kväll jobbar Conny över, Kev och jag åker nog till mamma. Nästa tisdag firar vi, och jag har nog en plan om presenten. Hohoo.

Vagnjakten!

Jag gav mig ut på blocket och hittade 2st vagnar. En av dom ska vi kika på i kväll.  Den har svängbara framhjul som är små. Det är ju inte så bra men vi ska kolla på den iaf. Spännande.

Blir stressigt i kväll. Träningen börjar 17.15 och håller på en timme. Sen ska vi kika på vagnen kl19. Blir mat sent i kväll! Nu vaknade skrutten, han ska få mellis!

Knas!

I går ställde vi om klockorna. Men inte mitt huvud. Så det blev lite en-timme-förtidig situationer.
Kevin verkar inte störas av klockan iaf, för jag fick sovmorgon i dag! Härligt.

Vi har under helgen letat intensift efter en vagn. Men det finns ingen vi vill ha! Det fanns en på Nisses som vi funderade på ett tag, men den var alldeless för trög att svänga med. Morr! Ska det vara så svårt? Ge mig en vagn jag vill ha!!

I fredags såg jag Kevin sätta sig upp för första gången. Jag har ju funderat länge på när han skulle göra det. Han var vid DVD hyllan och plockade med fodralen, korvade och grejjade omkring. Sen kom ett ben fram och ett ben bak. Och så satt han! Han ser ju fruktansvärt rolig ut! Väldigt obekvämt måste det vara oxå, men alla har ju sina sätt.


Redan fredag?!

Gud va veckan har gått fort! Inte klokt...

Lillen ligger å snarkar i sängen. Stakarn är fortfarande förkyld. Men han somnade duktigt i min famn (ingen kamp alltså) . I dag skulle jag vilja åka ner på stan och kika lite. Men jag är ju inte så sugen på att andvända vagnen!! Conny sa att vi ska kika runt i morgon å se om vi hittar en. Snälla gud, låt oss hitta en vagn!
Annars ska vi vara hemma hela helgen, inte mig emot. Eftersom vi ska packa. Jag vill bara ha det gjort så vi kan flytta! Det pirran ändå lite i magen, april kommer gå så himmla fort. Vi har någonting att göra varje dag nämligen.

Det jag kommer på just nu:
1:a Vi ska till BVC
2:a Bror och faster fyller år
3: Kev 10 mån
4: Mamma och Matts ska till rom, Sara ska vara här.
7:Vi firar 3 år, pappa ska vara barnvakt. Mamma och Matts kommer hem.
8: Agneta kommer kl 16.
9: påskhandla
11: Påsklunch med mamma o Matts. Påskmiddag med farmor o pappa. Samtidigt ska vi fira mig.
15. Agneta åker hem
16: jag fyller år, moster fyller år
18: packapacka
19:packapacka
25: jippo på björkmans
26: jippo på björkmans

Dom datumen som inte står med då ska vi oxå packa!


Trött men rastlös.

God torsdag. Solen skiner även i dag.

I går blev det våfflor hos mamma. Jag fick ganska ont i magen på vägen hem. Men visst är det gott med våfflor!

Nu var det jättelänge sen jag var ute med vagnen. Det är dåligt med luft i alla hjul och jag är bara sååå trött på den. Men i dag blir det nog en sväng iaf. Det är öppna nämligen.
Funderar på en del agn. Kev. Det tar så lång tid innan han somnar på dagarna. Och att jag måste söva honom är ju lite jobbigt. Skulle vilja lägga honom i sängen direkt, men det går inte. I går övade jag lite med att lägga honom där när han va trött. Men han bara skriker. Så han somnar inte själv. Om jag skulle låta honom vara där tills han somnar så skulle han inte göra det förrän det är dags att äta. Och då blir allt fel....

Det börjar kännas lite att Conny jobbar över. Det var länge sen jag gjorde någonting själv. Förutom att jympa då men det räknas inte! Jag skulle behöva träffa mina vänner. Vara Malin en stund. Inte mamma. Jag börjar lixom sakna den där Malin.

En bra dag att gå ner i vikt på!

Välkommen våffeldagen!!!! Vägde mig i morse och till min stora förvåning har jag gått ner 2kg!! Haha! Toppen toppen!

Sol sol sol. Mycket sol. Fast jag tror inte att det är någe varmt direkt. Jag längtar till värmen! I går hämtade jag min älskling på jobbet! Hade längtat och var så glad att han var hemma igen. En till som blev glad var Kev, han flinade och flinade. Och så visade han sin nya tand för pappa.

I går var det dh. Underbara serie!! Fast jag var jättetrött!! Det tar på krafterna att ta hand om en liten 9månaders själv. Så det släppte lite när Conny var hemma.
Nu du Agneta, nu är det bara 2 veckor kvar!!!!!!!!Hoppas tiden går lika fort för dig som för oss!

I dag ska jag städa lite. I går tog jag tag i toan här nere. Va fint de vart! Så jag blev lite peppad att städa. Och ja, när solen lyser han man en tendens att se ALL skit överallt. Lika bra att jag städar i veckan så vi kan konsentrera oss på packningen i helgen. Oh vad jag vill packa! Vi har många vänner som har anmält sig att hjälpa till när vi flyttar, så snällt att dom ställer upp! Det är guld värt.


Dagen då vi firar 3 år närmar sig. Vi ska äta på restaurang och pappa ska vara hemma med Kev. Han kikade förbi i går och sa att dom skulle titta på film och äta pizza. Cola skulle dom dricka oxå. Tänk va glad man kan vara att Kevin har en så snäll morfar!
Pappa har börjat släktforska, vilket jag tycker är jättespännande! 

Sol och snöstorm!

Vad är detta? Solen skiner och snön störtar ner från himmelen.


I går va jag och Kev iväg och kikade på vagn. Hittade en som jag skulle kunna tänka mig, men den var ändå inte klockren.Jag blir tokig! Vill ha en ny vagn nu!!!!!

Vi hämtade Sara hos mamma och åkte i väg och handlade. Vi hämtade oxå canvastavlorna! Dom vart jättebra!! Jättenöjd! Längtar tills vi kan sätta upp dom i nya lägenheten!  Kevin var snäll hela dagen, bytte måånga blöjor (med inte så trevligt innehåll) under hela dagen. Stackars Kevins mage. Måste vara tanden. Som tänkt gjorde vi kycklingsallad och den blev lika god som vi tänkt! Mumms! Vi gjorde även chokladmosse till efterrät, asgott!
Kevin fick vara uppe lite längre än vanligt och sommna i min famn. Myspys!

Kevin attackerar nu datorn så jag skriver mer sen!

Hoohoo!

Nu har jag en tre-tandad bebis! Såg ett litet riskorn i överkäken för en stund sedan! Förmodligen därför han gnäller så mycket. Skönt att veta varför. Nu sussar han (igen).

I kväll ska jag och Sara göra sallad! Kyckling och massor av gott ska de vara i. Och en smarrig sås....kan inte bli bättre.

Pigg bebis, trött mamma!

Nu när Kev är sjuk vill han upp vid 7 på morgonen. Det blir jobbigt på helgen! Vi turas om att gå upp med honom vilket är skönt. Fast när han vaknade i dag var jag inte jättejättetrött. Hoppas han går tillbaka till sin tidigare rutin när han blir frisk!!

Äntligen har vi köpt soffan! Ah! Nu vill jag flytta!! Så nyfiken på hur det kommer bli...


Conny far till lokabrun i dag. Så Sara kommer och hjälper mig. Vi börjar bli riktigt duktiga, för vi var i väg på jympa i går!!!! Hör och häpna!!! Inte nog med att det var Söndag, vi var förkylda och krassliga oxå. Det kändes jäkligt bra måste jag säga! *klappa på axeln*  När vi kom hem luktade det pannbiff vid dörren. Mumms! Mamma och Matts var bjudna på middag och cheescake. Jättegott var det! Trevligt att bjuda på mat, och att ha lite folk här.

Vädret är ju mindre kul i dag. Vinter igen! Jag har bilen i dag så jag och Kev ska ta en sväng hade jag tänkt. Babyproffsen vill jag till för att kika på vagn. Vi var i väg i helgen men jag hittade ingen jag tyckte om. Jag vill att det ska klicka när jag ser den! Så trött på dåliga vagnar...

Jobbig morgon

Kevin vaknade tidigt i morse. Han fick välling men vägrade att somna om. Suck! Jag jag gick ner med honom och kikade på barnprogram. Då blev han nöjd. Nu ligger han och snarkar. Hör att Conny börjar vakna till liv där uppe, stackarn jobbade till 12 i natt!
I går var en intressant kväll. Det var inte mycket till kväll....jag drack två glad vin till maten. Det skulle jag inte gjort. För vi åkte och handlade på maxi. Då vart jag vinig. Hm. När vi kom hem var jag jättetrött och somnade innan Kevin!! Det var den fredagskvällen!

I dag ska vi köpa soffa! Som jag har tjatat om de här. Men äntligen händer det!


Funderar på att gå på jympan i morgon. För nu är det MINDRE än 3 veckor tills svärmor kommer med mina byxor!

Sjuk!

Åh va det är synd om mig och Kev. I går fick jag ont i halsen. Efter ett svettigt pass på friskiss kom vi hem och åt. Mamma är oxå lite krasslig i halsen. Och Kevin hostar och hostar. Lille prinsen. Men i dag är det fredag! Sååå skönt.

Nu är jag så seg i huvet så jag måste lägga mig i soffan! Ha en bra dag!

I går va ingen bra dag.

Jag var så trött och simmig i huvet. Hungrig och utmattad. Och lillen, snorig och slö. Han sov iaf hela natten till i dag.
I går kom Conny hem med allt möjligt. Det blev krya-på pizza, godis m.m. Så jag hoppas att det blir jympa i kväll!

I dag blir det lite städning. Röj i köket och lite allmänt plock! Längtar till helgen då vi ska packa och förbereda. Jag längtar och längtar tills vi ska flytta! Jag vill NU! På lördag ska vi köpa soffa! *överlycklig*  Vi garvade åt oss själva när vi låg ihopppusslade framför tv:n. Så de ser ut!! Våra kroppar kommer nog tacka oss när den nya soffan andländer!


Jag vill så gärna köpa en ny vagn till Kev oxå! Fast jag vet inte vilken man ska ha. Finns ju så många och välja mellan. Men jag är bara så trött på våran nuvarande skrutt vagn!


Nu är det snart påsk. Och min födelsedag är inte allt för långt borta. Jag har önskat mig en korsordsbok av min syster (en som är för barn) för jag är så kass på de. Förlängning av friskisskortet skulle inte vara helt fel heller. Eller en fettsugning?! Vi äter så mycket gott nu, ajjabajja! Inte bra.

Det är härlig vårsol ute och det gör mig glad.

Värsta natten!

I dag är jag så trött så jag vet varken in eller ut. Kevin var jättesnorig när han somnade i går. Och plötsligt vaknade han och bara skrek! Jag har aldrig hört honom så förut. Inget funkade, nappen, välling, gunga....
Conny kom upp och vi gav honom näsdroppar. Då skrek han bara ännu mer. Mitt hjärta gjode så ont!
C gick runt och vaggade Kev och försökte lunga honom. Efter ett bra tag öppnade han ögonen och var närvarande igen. Vi puffade upp hans säng så han skulle få lättare att andas och la ner honom. Han sommnade efter ett tagmen jag fick springa ett antal gånger och stoppa in nappen och trösta.

Solen skiner bakom dom gråa molnen

Det säger mig någonting. Solen finns där, men molnen är framför.

Har bara gått ner ett kilo på några veckor. Står bara still på vågen. Jag som tränar som en galning! Det bildas iof muskler...men det känns ändå jobbigt. Känner mig lite smått stressad inför sommaren, kommer jag hinna bränna bort minst 6 kilo?

Kevin utvecklas väldigt mycket nu. Man kan busa med honom och prata på ett helt annat sätt. Man måste sätta gränser och säga nej. Han får äta själv lite mer nu. Han såg så stolt ut när han fick hålla i ett äpple och äta själv i går.
Undra hur han kommer reagera när vi flyttar. Kanske för tidigt för en reaktion? Det visar sig...

Åh vad jag saknar och längtar efter våran soffa! Börjar hata våran soffa här hemma mer och mer. Man får verkligen ont i kroppen av att sitta i den. Och det är alltid någon som blir mos. Kan det inte bli Maj??????
Vi ska spendera kommande helgen med packning. Måste göra så mycket som möjligt nu för sen kommer det gå fort!


I dag jobbar Conny sent så jag ska till mamma. Jag och Sara ska på arobics, som jag inte tycker så mycket om. Jag kan inte göra vissa rörelser och då blir jag bara arg och irriterad. Fast det är väl det som är meningen, att lära sig. Jag får väl inprovisera lite.

I går var min älskling så fin när han kom hem. Han hade klippt sig och såg ut som en helt ny människa. Älskar honom så mycket. Han är verkligen min drömprins.

En glimt av våren!

Vilken härligt söndag vi hade! Man fick verkligen vårkänslor, för det var väl ingen som kunde undgå hur starkt solen sken i går!?

Vi klarade oss bra med tanke på fredagens datum. Shopping på stan med morsan är bra. Hon fick nämligen betala eftersom mitt kort inte funkade! Tack mor!
Vi fickade, inte en gång utan två! Precis som de ska va. Sen kom älsklingen och hämtade mig och Kev och vi for i väg och handlade. En myskväll i soffan med film och gott.
Lördagen bestod av mer shopping (skor till mig bla.) och lunch med våra härliga vänner. Och Linnea, det gjorde absolut inget att du var stressad! Vi visste ju varför! :)    Sen fick Conny ett ryck och shoppade kläder till Kev, tyckte jag var väldigt kul! Han har bra smak.  Vi åkte sen vidare till Linneas föräldrar, fika och lek! Nova och Kevin lekte snällt (tänk vilka härliga barn vi har!!!) på golvet. Kevin pussade och smakade på Novas skor som jag köpt. Dom var nog goda, och Nova verkade inte ha något emot det.
När vi kom hem åt vi väääldigt god kinamat! Och landade skönt i soffan för att se ännu en film.
I går fick vi sålt akvariet. Och nu ser det jättekonstigt ut i fiskrummet!! Pappas soffa står nu där och ser allmänt grön ut. Skönt iaf att det är borta, slipper vi kånka upp det för alla trappor när vi flyttar.
Vi var oxå på soff-äventyr under dagen. En viss Bryssel XXL soffa satt vi väldans bra i. Och det blir nog den. Tur att vi får stort vardagsrum i lägenheten, med tanke på att soffan är större än bilen!!! Åh, va jag längtar tills vi flyttar.
Det var ju folk å kikade på huset i går oxå. Dom verkar intresserade. Så vi får väl se...

Den här vecka har vi inget planerat (på dagen). Ganska skönt faktiskt. Blir en hel del jympa som vanligt och en och en annan tur till morsan. Hoppas vi får lite mer vårväder oxå!

Fredag den 13:de - igen!

Ja, inget trevligt datum i dag! Hoppas dagen passerar smärtfritt.


Mina vader gör så himmla ont! Känns som dom brinner. Men det är det värt, för ännu ett kilo har lämmnat min kropp! Hahaha! Bara 6 kilo kvar! Jag och Sara tränar ju som galningar så det är roligt att det syns på vågen.

I går var vi på öpnna. Väldigt trevligt och träffa alla föräldrar och deras söta bebisar. Kevin och hans kompis Bojje hade jättekul! Hade kryptävling i tunneln och race med gåvagnar. Så kulå se hur mycket dom har utvecklas sen första gången vi sågs. När vi sjunger och dansar har en av "lärnarna" en docka i famnen, Kevin tycker den är jättelläskig. Så när han får syn på den håller han hårt i mig och börjar skrika. Borrar sen in huvet i mitt bröst. Haha, han är ju så söt!
Mellanmål fick han innan vi åkte vidare till Matts. Där väntade Sara och en tupplur för Kev.
När mamma kom fick vi varmamackor med mozarella och latte! Mumms! Sara och jag var så trötta och slöa men vi åkte iväg till jympan iaf. Hopp och skutt! Lär ju så ännu mer värk i kroppen i helgen. Heh.
Efter träningen åkte vi tillbaka och där väntade en glad liten kille. Han hade haft de bra med mormor men ville inte sova. Snutten klämde sina små korvfingrar och slog i huvet i bordet den kvällen. Stackarn, men det var ingen fara.

I dag får vi se vad som händer. Lite småplock hemma och sen kanske vi åker ner på stan. Sara och mamma skulle nämligen träffas där i em och shoppa lite.


Äntligen!

I går provade jag mina ringar som jag inte kunnat ha sedan i mitten på graviditeten. Och jag fick på mig en! Min käraste käraste älsklings ring! Åh va glad jag blev! Nu måste jag kämpa mer så är snart alla kilon borta! Hejjahejja!

Kevin sover som en stock. Tycker han sover väldigt mycket på dagen, eftersom han sover hela natten oxå. Trött kille man har..

I går kom sara hit och vi tränade. Arobics var på schemat, men det är nog inte min grej. Bas jympa passar bättre. Och det ska vi på i kväll. Conny kommer hem på lunchen och så ska jag skjussa tillbaka honom så jag och Kev kan åka till öppna. Sen åker vi vidare till mamma. Åh, jag ska dricka kaffe! Matts har en kaffemaskin som gör väldigt gott kaffe, eller latte som jag brukar ta. Skumm är gott! Sen får mamma vara barnvakt när vi ska träna. Kommer nog ha väldigt ont för det hade jag redan i går! Svårt att hoppa och skutta när man har träningsvärk i benen!
Det går faktiskt bättre än va jag trodde på björnövägen. Var ju så negativ förut men det går superbra! Inte så mycket folk och det finns pass som vi vill gå på.

Lagade en jättegod lunch i går. Hade dålig fantasi och tänkte koka lite skabetti. Men så såg jag kantarellsåsen i skafferiet. Hm. Fick ett ryck och började steka lök, champinjoner och bacon. Kokade upp såsen och skabettin. Sen när allt var genomstekt så hällde jag i såsen i stekpannan, fy va gott det blev! Ahh! Så det blir min lunch i dag med, det kurrar i magen!

Ha en bra dag!

vinter igen

Jaha, nu är marken (och allt annat) täckt med snö. Och det snöar! Jag orkar inte med mer snö!!!

I går shoppade jag och Kev. Mötte moster på stan och tog en fika. Efter hon fått ännu en läxa från tanten på KICKS så kom Connybejb och hämtade oss. Han hade monterat Kevs nya barnstol. Haha! När vi kom hem hade han somnat och det såg så lustigt ut! Armarna och fötterna stod rakt ut! Men han sitter ju bra och den är inte för trång. Han började gnälla så fort vi satt honom i den gammla, så det var dags med en ny.

I dag bestod min frukost av äppelpaj med vaniljsås. Jag skyller på Sara som sov här. Nog för att det var min ide men det känns alltid bättre att skylla på någon annan :)
Det bli arobics i kväll så då får vi ta i extra mycket. Tänk att det redan är onsdag, jag som trodde veckan skulle bli seg.

I går var jag och Sara och handlade på kvällen. På vägen hem åkte vi och hämtade lite kläder till henne. När jag körde upp på E18 såg vi blåljus. När man kom närmare så såg man att det hänt en olycka och polis var på plats. En bil hade kört i diket. Och precis när jag körde förbi dem kände jag hur bilen gled närmare dem och jag kunde inget göra! Vi bara skrek och fick panik. En lång sträcka var det bara blankis! Det var jätteläskigt och jag var helt säker på att vi oxå skulle hamna i diket. Men jag körde i minifart så det gick bra. Vi var helt skärrade! Fy va hemskt det var! Vi såg några bilar till i diket på vägen,...ingen trevlig syn.

Bristande självförtroende.

I går kom jag på att jag inte är nöjd med hur jag ser ut. Jag vet att jag inte ska se ut så här, och jag är på väg ner i vikt. Men det gör mig inge gladare. Allt blev bara jobbigt.  Sara och jag var å tränade i går och det kändes bra. Fast jag vill träna mer. Så jag ska gå varje gång det finns ett pass som passar mig. Blir nog att vi åker i väg i kväll oxå. Har ju ändå träningsvärk jämt. Jag känner bara att - nu jädrar! Jag vill kunna gå utanför dörren i sommar, våga visa mig på stranden. För Kevin skull.
Sen har vi ju byxorna svärmor har hemma hos sig. Hon ska lägga upp dom åt mig och ta med dom hit till påsk. Och då ska dom sitta bättre än va dom gjorde när jag köpte dom. Det är ju sommar byxor så jag ska ju kunna ha dom då. Jag är så himmla trött på att inte kunna ha alla mina gamla kläder. Längtar till den dagen då jag kan de.


I dag blir det äventyr på stan för mig och Kev. Fast jag är lite splittrad. Jag skulle bara vilja vara hemma men ändå komma ut. I går var jag lite rastlös så jag känner att i dag måste jag åka. Jag har varit hemma länge nu och det börjar kännas. Längtar efter ett jobb och träffa folk.

Vi har börjat borsta tändera på Kev. Han är så söt! Han sitter på skötbordet och tittar förvånande på en när man börjar borsta. Och det är klart! En helt ny smak i munnen (pappa C ville att han skulle ha bamsetandkräm) och en konstig borste som gnids mot tänderna. Men det är nog ganska skönt när det kliar.

I helgen ska vi äntligen i väg till pappa. Vi ska sova över där  med syster och hennes pojk. Ska bli mycket trevligt och jag längtar! Tänkte pappa skulle få öva lite med Kev inför eventuella barnvaktningar. Haha!
På söndag ska vi åka in till Eksilstuna till våra kära vänner. Så länge sen vi träffade dom så det ska bli otroligt kul att se dom! Att det alltid komma någon ivägen när vi ska träffas?! Men nu äntligen, inget kan stoppa oss!

En vecka full med träning, en helg att se fram emot. Det gör mig glad!

Marsväder!

De har det verkligen varit i helgen. Regn,snö,grått. Om vart annat! Men vi har klarat oss bra endå! Myspys i fredags med räkor och vin. Benjamin Buttons såg vi på och SHIT va den va bra. Mig tycka mycket om! Lördagen bestog av städning, låter kanske inte så kul med det var så skönt att rensa och få snyggt! Jag han med en sväng till IKEA med mor oxå. Väldigt trevligt. Hittade lite smått och gott.
När jag kom hem hade Kevin fått en blåtira! Min stackars lilla sötis. Och nu har han slagit i pannan oxå. Mitt hjärta går sönder! Man blir ju tokig när han klättrar överallt och han rammlar, få rju så dåligt samvete att man inte va där och tog i mot honom men det är ju omöjligt!

Nu är det grötdags!

Ta förgivet

tror jag att man gör mer än vad man borde. Tänk om det som alltid funnits där försvinner, och man har tagit för givet att det skulle fortsätta finnas där. Vad händer då? Stanna upp och tänk efter vilka i din vardag som älskar dig, vilka som finns för dig när du behöver dem.
Sara och jag pratade i går om att man aldrig ska skiljas som ovänner.  Eller somna när man har bråkat. Jag får varje morgon en puss av Conny innan han åker till jobbet. Den pussen betyder väldigt mycket för mig, för om det händer Conn något på vägen till jobbet, på jobbet eller på vägen hem från jobbet så har han pussat mig på morgonen och jag vet att han älskar mig. Man kanske skulle ta och respektera och se varandra med lite annorlunda ögon? Ögon? Det lät väl kanske konstigt men det är ju dem man ser med!

Nu till annat. Folket på nyhetsmorgon tycker jag om. Dom verkar ha så roligt på jobbet. Dom är alltid glada och skojjar, dom gör mig glad. Alla vet ju att ett leende smittar, och att man ska umgås med människor som ger en glädje. Han du smittat av dig med lite glädje i dag?


I dag tänkte jag åka till farmor, men jag funderar på att stanna hemma. Känner mig lite slö.
I gårkväll hade vi Sara och mamma på besök. Sara gjorde så god kycklingsallad! Det är verkligen gott med sallad. Och man kan ha i så mycket olika saker. Senare på kvällen gjorde hon en kladdkaka oxå, inte helt fel!
Läste i vlt i går om att rocklundas lokaler på friskiss har blivit översvämmade!!!!Va f*n!?  Det är ju typiskt när man precis köpt kort och vill sattsa på träning. Det kommer ju bli packat med folk på björnövägens lokaler! Morr!

Nu krafsar Kev på sängkanten, dags för gröt!

Jag har en bebis

som har TVÅ tänder! I lördags hos K:s farmor fick jag se ett litet hål bredvid den första tanden, och i går kikade den fram!


I fredags for vi iväg till Trollhättan. Vi hade jättehöga förväntningar på en frukostbuffe vi trodde väntade oss på vägen. Men ack så fel vi hade! Ingen buffe och knappt något annat heller.  När vi kom fram blev det köttfärspaj och va mätt jag blev! Gott som tusan! Sen blev det shopping. Inga skor denna gång men jag köpte iaf ett par byxor! Så glad jag blev när jag fick på mig dom! Svärmor ska sy upp dom till mig och då kommer dom passa ännu bättre! Så kul!!!
Lördagen hälsade vi på Kevins farfar. Alltid lika kul där. Vi pratade om påsk och jag bjöd upp dom! Jag har nämligen tänkt att ha en stor påsk-middag här! Blir kul för Conny och ha sin familj här oxå.
På fredagkvällen drack vi bubbel och skålade för lite olika saker. Det var jättekul! Mycket jag är så tacksam för, särksilt alla underbara människor i min omgivning! På lördagen blev det martini och massa gott att dippa. kevin var som vanligt snäll hela tiden och sov bra på nätterna.
Det var med andra ord en bra helg.

I går packade jag upp våra grejjor och tvättade lite. Min kära syster och jag var i väg på jympa. Nu börjar vi bli lite kaxiga eftersom vi har börjat lära oss stegen! Jättekul! Så skönt att röra på sig och kämpa!
En som verkligen kämpade på jympan var en tjej framför oss. När man skulle gå bakåt och flaxa lite med armarna (vilket jag och Sara ser väldigt lustigt ut) så hoppade hon bakåt! Vi kunde inte hålla oss så vi skrattade jättemycket! Folk tittade argt på oss och vi bara skrattade! HAHA! Förstår inte varför folk blir arga när man har kul? Är det inte det som är meningen, att ha kul? Aja, kommer iaf aldrig glömma hur tjejjen såg ut! Heh!
Syster följde med hem och sov över. Och i dag kommer hon hit efter skolan.

På torsdag ska jag och Kevin till stan. barntandvården kommer til bvc. Passar oss jättebra nu när man har lite frågor. Ska även köpa lite tandkräm till K. Tänkte shoppa lite pyamaser till Kev oxå för han växer ju ur alla kläder nu! 


På lördag hoppas vi få besök av en viss liten familj. Saknar er så och jag tror Kev saknar sin prinsessa.

Nu ska vi ha grötstund!

RSS 2.0