Badångest!

Nu känner jag pressen, på lördag ska vi åka och bada och jag har ingen bikini som passar. Vart hittar man sånt så här års? Så skulle jag vilja gå ner typ 10kg oxå...på några dagar. Hälst.


I går va en seg dag. Men jag kom iväg på träningen iaf. I dag är det utvecklingssamtal kl.13. Vi kanske ska hämta en frys i kväll som vi fått av min faster. Men vi har ingen bil och ingen bärhjälp så vi får se om det löser sig. Vore ju inte helt fel....

Diggar musik nu, skönt å drömma sig bort lite. Får nästan lite panik när jag tänker efter hur långt det är till våren. Och i dag snöar det oxå, jag är verkligen trött på det här! Ge mig korta kjolar och solsken säger jag bara!

Ny vecka

Vi har haft en jättebra helg tillsammans! Vart på äventyr i Hallsta och i går var vi ute och gick största delen av dagen.

Denna vecka har vi lite planer. I dag ska jag träna på lunchen (annars blir de ju aldrig av!) och i kväll har C kvällsmöte så det är jag och Kev som ska röja järnet. I morgon är det en frys som väntar på oss och så ska vi hjälpa faster att slänga lite sopor. På onsdag ska jag jobba själv förförsta gången så de ska bli toppenkul! Och jag hoppas att jag kommer hinna med en kväll med Sanna så vi kan prata lite innan hon far.


Skönt å få sovmorgon i dag. Kevin vaknade 8.30 så det var perfekt. Vi kikade lite på Pettson och åt frukost, han tycker om att ta de coolt på morgonen....men när det var dags för mig att gå från dagis började han grina. Lille snutten....


Nu längtar man verkligen ner till Trollis, hoppas på en resa snart!

Och så var denna dagen över...

...nästan iaf. I dag började träningsvärken smyga fram. Ont som tusan har jag. Duktiga mig!
Jobbade idag,gick jättebra. Och i morrn är det dags i gen!

Sitter helt ensam  i soffan för Conny jobbar sent och lilla trollet ligger och snarkar. Vi var över till mor i dag och käkade. Tiden går ju lite fortare när man är ute och far lite. Här hemma ser det ut som ett slagfält, jag fattar inte hur det kan bli så stökigt på så kort tid. Får ta tag i det i helgen....nu har jag inga krafter kvar.

Kvällsblogg..

Här försöker man hänga med, men alltid är det något/någon som glöms bort.

Haft tvättstuga i dag, allt hans inte bli tvättat. Typ hälften kvar.

Kom äntligen i väg på träning, det var riktigt tufft men min kära syster (som jag tvingade med) gjorde att jag kämpade ännu mer. Måste göras oftare.

I morgon blir det tidigt, Kevin ska vara på dagis INNAN 7. Och jag ska få jobba lite.

Hoppas alla får en trevlig kväll, själv ska jag lägga mig i sängen och läsa lite boook!

Besviken på Västerås Stad

Ja, det är jag verkligen. Jag blir så arg på de nya reglerna! Barnen lider och det är inte rätt! Inte går dom att få tag på heller, skit!

I dag är jag supersnorig.Känns inte alls bra...


Denna vecka jobbar jag ons,tors och fredag. Känns bra att äntligen komma i väg och göra något. I morgon är dagis stängt och jag har inte klurat ut vad vi ska göra. Tänkte vi kunde komma ut lite och göra något kul.

Till Cassie...

...Är du nöjd nu?


Efter långledigt med familjen är man nu tillbaka till rutinerna. Känns skönt. Nu är det bara allt julpynt som ska bort, suck! Det värsta jag vet är att stryka gardiner! Men vi måste få ordning här till helgen för då får vi finbesök.

Måste berätta om min morgon. Jag vaknade och kände mig helt utmattad, Kevin fick jag väcka (han sov väldigt djupt!) och han var supersnorig och hostade jättemycket. När vi skulle gå till dagis så hostade han så mycket så han spydde slem på mina jeans. Suck! Och det är dom enda jag har så det var bara att torka bort och se glad ut.
Sen när vi kom in på dagis så sa en fröken att de hade löss. Skämtar du!?  Nej, löss.....kan de bli värre nu?
Men resten av dagen har gått finfint. Chefen bjöd på kaffe och semla och vi slutade ganska tidigt.  Ser fram emot att jobba mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Denna vecka började trögt. Det började med att vi skulle säga adjö till farmor och Christoffer, och det är Aldrig kul. Fy så hemskt det var. Saknar dom redan! Sen på natten strulade Kevin och ville inte sova. Det gjorde ju inte saken bättre att jag skulle hämta Kevin kl13 på dagis (nya regler) för då var han jättetrött. Samma sak hände på tisdagsnatten, ingen sömn. Vi funderar på om det är nya tänder på g. Och så blev han ju sjuk så de hade nog lite samspel...

det får duga för tillfället....ska försöka skärpa mig och skriva lite oftare..

Så här i början av de nya året...

Vi har haft en underbar jul och nyår. Så fort farmor anlände började myset och ungnen stod väl på tills hon åkte hem igen. Hon lagade underbart god mat och lekte med Kevin hela tiden. Men under kvällarna var det mys och snack i soffan som gällde. Vi plockade fram allt gott och tände alla ljus. Underbara tider!!!
Och på annandagen åkte vi till Sälen och farmor åkte hem. Vi fick en resa som vi alltid kommer minnas. Massor med slalom, spel, härliga människor och en jättejätte underbar mamma som tog hand om Kevin hela tiden när vi åkte i backarna. Hur ska jag kunna tacka dig?
En hel vecka sov Sara,Dennis, Kevin, jag och Conny i samma lilla rum. På ett sätt var det jobbigt (Dennis tuggar och pratar i sömnen och Conny snarkar) men ändå var det spännande, mysigt och kul. Det var ganska kallt i den fina stugan så alla hade hela tiden tjocka strumpor och tröjor på sig. Kevin varvade mellan sina spiderman tofflor och farmors egengjorda raggisar.
På resan dit och hem hade vi Sara och Dennis i bilen. Så roligt man kan ha i en bil! Haha. Och Sara var beundransvärt duktig med att underhålla Kevin hela vägen! Inget lätt jobb! Och när vi virrade runt på skogsvägarna och letade efter Burger King höll vi ändå ljuset uppe när vi aldrig kom fram med ett skämt.
Vi hamnade i stället på en grekisk restaurang, där hade vi oxå väldigt roligt. De hade vinglas som rymde ca två vinflarror! Och jag ångrade mig genast att jag tog cola ist för vin  :)

Inte i morgon men nästa dag så kommer virvelvinden och dess son hit. Många överraskningar väntar!

RSS 2.0