Jag kom på...

...att det är valborg i morgon! Eller? Jag fick för mig att det var på fredag. Så jag blev posetift överraskad! Och glad vart jag när jag fick reda på att det kommer en till vän kommer till Mija! Kommer bli en toppen valborg!

I dag är jag sugen på att ta en tur med bilen. Fast jag har nog inte fått mina pengar än så det lär ju inte bli någon shopping. Kanske en glass. I går var jag duktig, var ute och gick och var sååå sugen på en glass. Men när jag kom fram till affären fortsatte jag att gå! Hejja mig! Var på jympa själv i går, va väldigt tråkigt! Men jag var där iaf. I kväll hoppas jag att syrran och jag kommer iväg. Men det är bara om mor kan vara Kevin-vakt. Hon har ju en del å stå i eftersom hon åker till England snart.
Nu vaknade lilltrollet, han är inte så glad för näsan är full med små monster som gör att han inte kan andas. Måste bara skriva att jag fick igen mina gammla jeans i går! Fast kan inte andvända dom en för de kan ju vara bra om man kan andas oxå..


ha en bra dag!

Inga planer

I dag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Snutten sover lite oroligt (täppt i näsan) och jag hör en uggla i skogen utanför. Så härligt när man kan ha dörren öppen! Det är ett himmla liv på fåglarna här ute med det är lugnande på nå vis.
Nu gäller det att hålla ut till torsdag för då får jag ha min älskling med mig i hela 3 dagar! Ser fram emot valborg då vi ska mysa med kompisar. Jag ska verkligen njuta av mina killar och vänner. Jag är verkligen sällskapssjuk!

Längtar till juni, då kommer Kevins farmor! Underbara människa! Kändes så tomt när hon åkte sist och nu räknar vi dagarna tills hon kommer i gen. För dom som inte vet bor hon alltså i Trollhättan vilket ligger 30 mil bort!

Ha en bra dag i solen!


Så trött!

En lång dag har det vart. Vi kom nyss hem från mamma. Kevin sov inte på hela eftermiddan men slumrade till lagom när vi skulle åka. Nu sitter han och pillar på sin tandborste i Connys knä.

Hos mamma åt vi mumsigs god pastasallad, gick en sväng och busade i massor. Kev tycker det är jättekul när man kastar boll, han skrattar så härligt!

God natt!

Det blir inte mycket skrivande...

Nej, det är ganska fullt upp nu. Conny jobbar mycket så jag har händerna fulla med Kevin. Så glad att solen skiner och värmen  börjat komma! Alla kjolar åker fram och skorna förståss! Åh mina älskade skor! En sommar med blåsor och onda fötter väntar, häärligt! Men vad gör man inte för höga klackar?

Snart går flyttbilen, så spännande. Nu gäller det att rensa i frysen och tvätta massa tvätt. Det ska fixas med naglas och klippas hår. Jag väntar oxå på mina pengar, då blir det shopping (till Kevin) för fullt!


Nu vaknade snuttisen....

I går va en bra dag.

Käkade lunch på stan med en mamma och bebis. Vi höll på att stryka med i lunchstressen men kom på att vi inte behövde stressa alls. Sedan gick vi runt å kikade i affärer men det fanns inte så mycket. Jag hade lite rabatter på Kapphal så Kev fick nya överdragsbyxor och pyamas. Vi kom fram till att pyamaser kan man inte ha för många av! Byxorna behöver Kev när vi flyttar för där finns en stor sandlåda!
Jag syndade lite oxå, vi åt glass. Lyxglass i låda. Heh, magnums nya. De va gott!

Självklart va jag på jympa i går. Det vart mycket skratt för de va lite kluriga rörelser som jag inte kunde göra. Men det kändes himmla bra efteråt! När jag kom hem badade Kevin samtidigt som jag duschade (man måste ju va effektiv!) och det blev jätteblött på golvet. Sen landade vi skönt i soffan och Kevins ögon va så trötta! Han fick välling och sen var det sängen.


I dag är det städning som står på schemat. Typiskt att de ska vara fint väder, fast man får bättre energi då!

Hahaha!

Åh, lycka lycka! 20 kg har jag  nu gått ner! All slit på friskiss ger resultat! Va där i gårkväll och försökte hoppa runt med mina onda ben. Det blir ju så när man tränar 2 dagar i rad!

I dag är det ingen sol, men i helgen ska det blir mycket sol och varmt. Det blir bra för Connys jobb, och alla som ska ställa ut sina bilar.

Jag och syster var på hälla och shoppade lite i går. Var nog inne på KICKS 3 gånger. När det blir vår blir man ju så sugen på att köpa nya skor! Och klänningar, bikinis m.m. Bokade manikyr i går men nu har jag helt tappat bort tiden! Måste ringa och höra när jag ska dit! Så blir det när man inte skriver upp saker! Kom fram till att vi får ta kryssningen i Juni i stället. Det blir lite fullt upp i maj annars.

Ny vecka nya äventyr.

Nu är övervåningen ganska färdig inför flytten. Det är bara att bära ner lådorna. Så lite fick vi gjort i helgen.

I går var jag iväg på jympa och i kväll är det dags i gen. Vi har börjat gå på medelpass (ett snäpp "värre" än bas) och det känns bra. Man får verkligen svettas och kämpa. Och vågen visar härliga siffror, bara 5 kilo kvar av gravven.
Tycker det känns lite konstigt att vi ska flytta, vi har ju bott här ett tag. Sista veckan ska allt vara packat så vi ska äta hos mamma och ute. Så skönt att tapeterna kommer på plats innan vi flyttar dit, allt går enligt planerna.

Nu är det bara köra i full fart de närmsta veckorna. Conny ska jobba över mycket, jag ska träna, fortsätta packa, åka på kryssning, inflyttningsfest, valborg m.m.


Sakta men säkert planerar vi för Kevins ett-årsdag. Det blir förmodligen helgen efter vi firar honom. Jag längtar!!!

Härliga helg!

Nu är det helg i gen efter kort arb.vecka. Solen skiner och himmlen är blå. Men vi måste stanna inne och packa. Men de går ju sådär, Conny och Kev ligger och sover i våran säng.Trötta killar.

Jag skulle vilja ta en sväng på stan. Ta en glass i solen och bara njuta.

Jag längtar mycket till Maj. Flytta, fixa naglarna, klippa mig och åka på kryssning! Och sista helgen i maj åker jag och Conny till Sthlm på fest. Det är lite crusing och grillfood som gäller. Åh vad jag tycker om grillad mat. Det är sommar för mig.

Hoppas alla får en bra helg!

Bernääää!

En vecka har min kära svärmor varit här. Det var en väldigt trevlig vecka.

Kevin ser ut som en liten toker nuförtiden. Han har några tänder här och där och gör konstiga miner. Han kan stå själv i några sekunder, ser rätt lustigt ut. Jag märker hur han utvecklas och börjar förstå vissa ord. När han hör att det kommer någon i dörren kryper han med huvet på sned för att kika vet det är som kommer.
När han kryper mot trappan han han en busig blick, för han vet att han inte får vara där.
När han ska somna försöker han hålla sig vaken genom att kurra lite lätt, för sova vill man ju inte.


En minnesvärd dag var i tisdags. Jag och Agneta (svärmor) och Kevin åkte ner på stan. Vi åt lunch på George, Kevin flrtade med servitrisen. Han vart så lycklig när hon tittade tillbaka.
Jag shoppade lite på Gina (minns inte senast jag stod i en provhytt) och jag kunde i lung och ro kika bland kläderna. Kevin somnade skönt i sin nya vagn (finns en jättebra tröskel vid byxorna att dra vagnen över).
Vi gick på toa i sigmahuset och hade bara en 5:a så jag fick sitta i mörkret med mobilen. Funkar ganska bra.
Efter det blev det h&m då jag hade Kevin på höften. När jag såg någonting intressant fick Agneta ta honom och jag vart förvånad varför jag var blöt på magen. Eh. Agneta kände att Kevin var blöt längst benen och vi insåg snabbt att det var kiss. Det vara bara att växla till sig en 5:a och kila ner till toan (igen). På med ny blöja och nya kläder.
Vi gick kors och tvärs genom hela stan för att vi skulle hadla överaskningsmiddag till Conny och vin. Och sen till fikat! Man hinner mycket med bra planering. En sväng till apoteket han vi oxå, Agneta fick apotekskort! Conny hämtade oss vid stadshuset där vi stod och sa: bernäää (som två får). Kevin såg måttligt road ut. Tur att han är så liten....Va vi försökte få fram var hur man säger Beasås i Trollhättan.






Min bemärkelsedag!

Yesyes, jag fyller 22år i dag. Har så mycket att skriva men jag får besök snart så jag hinner inte skriva allt.

När jag kom ner i köket i morse låg det ett kuvert på bordet. Öppnade och läste, Conny hade skrivit att min present var:
Ett frisörbesök
En manikyr
En valfri kryssning (med eller utan barn).


Nu måste jag ta hand om min sötis.
Skriver mer när jag får tid!

This is the vecka!

Äntligen är den veckan som man längtat efter här! Solig morgon med en gnällig Kev. Men nu sover han iaf.

I fredags fick jag jätteont i min handled. Självklart den högra. Och hela helgen har den irriterat mig, man kan ju inte göra ett piss utan att de gör ont. Förutom det har det vart en bra helg. I lördags gick vi till vallby museum i den strålande solen. Vilken energi man får när den är framme. Jag tyckte de skulle bli kul å se hur Kevin reagerade på alla djur där men givetvis sommnade han precis när vi kom fram.
Vi har packat lite oxå, duktiga har vi varit. Pappa var på besök i går, vi åt lunch och hade trevligt.
Våra soffor blev sålda i går, så nu har vi pappas gammla soffor att sitta i. Dom är oxå till salu och om dom blir sålda får vi sitta på golvet. Men det gör ingenting! För snart får vi flytta och då kommer vi sitta skönt i nya soffan!

Dom gör så himmla söta påskgodisar på nyhetsmorgon så jag måste in å kika på deras hemsida. Tänk om man hade tid och göra allt sånt gott!


Nu kan jag meddela att jag har gått ner 19kg. Jag fattar det knappt, men det märks på kläder. Var på jympa själv i går (syrran va trött) och i kväll är det dags igen.

Upphittade plättar...

Jag gick en sväng i solen, shit va varmt de va! Kevin vägrade att ligga ner och roade sig i stället med att bita på mina nycklar. När vi kom hem var han jättetrött och jag tänkte att han skulle få sova ute en stund. Så jag drog vagnen fram och tillbaka på altanen, det blev en massa krångel innan han somnade. Jag öppnade altandörren och satt mig vid den med datorn. Skönt. Jaha, och det varade i tre sekunder! Kev verkar inte finna någon ro i dag. Men nu har jag iaf varit ute en stund! Jag hittade några vackra blommor i rabatten på tomten, lycka! Tänk att det är vår.
Inge kul alls att vara inne. Men jag kan inte släppa Kev på gräsmattan. Då blir han ett lermonster. Och de vill jag inte. Vi ska ju på kalas i kväll och då ska man vara fin. Jag har redan satt på Kevin sina fina kläder (ett stort misstag). Dom är redan nerfläckade med lunch. Finfina VillerValla kläder är det. Det är första gången han har dom på sig, strl 80 är det! Lite för stort men helt ok att ha nu. Jag får ångest varje gång han går upp en storlek.

Jag hittade något intressant i morse. Ett par plättar som låg på köksbänken. Bortglömda plättar smakar nog inge gott. Så jag slängde dom.

Undra vart man hamnar?

Om man inte tar tid för sig själv? Jag känner att min hjärna håller på att lämna mig ungifär. Ingen trevlig känsla. Så jag ser fram emot helgen, vara ute i solen.

Det blev jympa i går oxå. Fast det var en vikarie där, och det va väl inte det bästa passet jag vart på. Det var ens inte jämförbart med medelpasset i förrgår. Sara blev inte svettig ens. Hmf, men vi var där och gjorde NÅT iaf. Hoppas att hon inte är där nästa vecka oxå. Det var en äldre dam som höll i passet. Och musiken var lika gammal och seg som hon. Man blev inte så peppad om man säger så.

I dag skulle jag vilja komma ut lite. Blir nog en tripp efter lunch. Kevin verkar inte vilja sova nu. Han bara sjunger i sängen.

I går somnade jag direkt när vi kom hem. Var så himmla trött! Helt slut i kroppen och huvet.

Jag längtar efter nästa vecka. Det är inte långt kvar nu. Ska bli en spännande vecka.

Medel pass!

Vilken överraskning jag och Sara fick i går då! Vi satt utanför arobicssalen och pratade. Så kom plötsligt hennes kompis och frågade om vi inte kunde prova på medelpasset som hon skulle gå på. Och visst gjorde vi det. Sara hade inte svettats så mycket i hela sitt liv och jag var ju inte helt svettfri jag heller. Det gick ju ganska bra måste jag säga, bättre än va jag trodde. Så det var nog inte sista gången vi va där!

I dag vet jag inte riktigt hur det kommer bli. Conny jobbar över men jag får förmodligen bilen. Det är ju öppna i dag som jag hade tänkt gå på iaf. Kevin tycker det är så roligt att träffa andra barn. Sen blir det nog en tur till mamma. Eller kanske en sväng ner på stan.

Jag vill ha sommar. (en varm och solig sådan)
Jag vill ha picknick på stora filten. ( men människor som får mig att skratta)
Jag vill ha Kevin och Conny i solen. ( självklart måste Kevin ha mössa på sig :)  )
Jag vill ha våran XXL soffa. (och den ska stå i lägenheten)
Jag vill ha manikyrnaglar. ( nuuu snälla!)
Jag vill ha sommarmat. ( grillspätt, färskpotatis med gräddfil, sallad, mammas potatissallad....)
Jag vill ha en bikinikropp. ( och en snygg bikini)

Är det för mycket?!

Så mycket

att hålla reda på just nu. Känner mig stressad inför allt som ska göras. Det gick iaf bra på bvc i morse. Och lunchen var jättetrevlg. Pappa fick mata Kevin. Vi pratade och pappa kommer hit i helgen, kul å ses lite längre än en lunch. Och så får jag sällskap om Conny ska jobba.

Får se om vi kika på en vagn i kväll. Har hittat en annan i strägnäs som är mycket finare. Hm. Jag hoppas verkligen vi är hemma tidigt så jag och Sara kan gå på abrobics. Fast jag är helt slut redan nu. Man kanske skulle ta och vila medans Kevin sover.

RSS 2.0