Det fortsätter

Nu har jag gått ner 7kg. Hurra hurra!


Kevin är en liten buskotte. Han vill inte sova på dagarna. Han envisas med att maska runt. Men jag ger mig inte. För jag vet vad som händer om han inte sover. Han blir gnällig och speedad och då gör han illa sig.
Just nu håller han på och klättrar i soffan, fast han ska sova.
I kväll är det baddags och det gillar han. Plaska och leka med ankan.

Svärmor ringde för ett tag sen och vi stämde av lite med packning och så. Det är ju en del som ska packas när man har en liten kotte. Denna gång har vi med oss ännu mer saker, vi ska ge bort massa prylar vi inte andvänder. I morgon lär jag springa som en igelkott med eld i baken. Mycket som ska förberedas och ordnas. Fast jag tycker det är kul. Ser ju fram emot att komma ner till Trollis, ju snabbare desto bättre. Det blir frukostbuffe på vägen så det blir uppstigning tidigt.

I går var det semmeldagen och jag var jättesugen! Men när vi väl var hemma (efter extrem shopping på Willy:s) så ville jag inte alls ha någon semla. Fast den gick ner ändå. Men blä, SÅ god var den inte. Det ska va från ICA ettan, inte från brynolf! Så jag blev lite besviken.



Glaaaad!

Flytta flytta flytta!

I går var vi och skrev på kontraktet. Vi fick oxå ett antal pärmar med oss hem. Vi ska välja tapeter. Ojoj, vilken press! Rätt färger rätt mönster. Inte för många olika färger, inte för många mönster. De ska ju passa med våra personligheter och möbler. Och så tycker vi lite olika. Men det ska nog lösa sig.

I dag är det en solig dag, får se om jag och Kev kommer ut någonting. Skulle behöva fixa lite hemma i dag.

Matlagning till Kev skulle oxå behövas. Tror jag måste "såsa till" maten jag gör till honom lite mer. Burkmat är ju väldigt såsigt och den slinker ju liksom ner lite bättre.
Snutte börjar nu lära sig hur han sätter sig ner från stående. Och han tar sig ner ibland utan skada. Så det går frammåt!


I går blev det shopping med syster. Så kul att vara med henne. Men nu kommer vi inte träffas på ett tag. Hon ska bort och jag ska bort. På kvällen körde vi arobics. Hej och hå! Jag har så himmla ont i mitt ben! Och min kropp/hjärna hänger verkligen inte med i stegen. Men de skiter jag i, för jag blir anfådd och får träningsverk så någon nytta måste jag göra.

Jorå, många snälla söta vänner har anmält sig att hjälpa till när vi flyttar. Jättekul att de vill hjälpa till! Jag ska börja packa snart hade jag tänkt. Garberober och sånt. Så blir det inte lika mycket när man väl ska iväg.


Nu är det bara 2 dagar kvar farmor sen kommer vi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Sportlovsvecka

Helgen har Varit lite blandad. Vi skulle ju till skumgummigropen i fredags, men vi orkade inte. Med min träningsvärk och med Connys trötthet så ställde vi in. I stället fick vi en mysig hemmakväll. Lösgodis och Let´s dance. Helt perfekt. Kevin har en utveckligsfas just nu. Resa-sig-upp-mot-saker-men-vågar-inte-släppa-fasen. Varje kväll när vi lagt honom för natten har han rest sig upp i sängen och skrikit, för att han inte vågar släppa. Väldigt jobbigt, för det enda vi kan göra är att låta honom vara, så han lär sig. Annars lär vi få springa som galningar en lång tid och lägga honom ner. Bättre att låta honom vara, för om han rammlar så landar han ju mjukt!

I dag kommer pappa på lunch. Trevligt! Hoppas Kev tycker det är lika trevligt....Lite jobbigt när han blir så rädd för folk. Det händer inte allt för ofta, men när det väl händer HÄNDER det.
I kväll är det jympa som gäller, men mitt onda ben! Aj så ont jag har ( så synd om mig) fortfarande. Men jag ser fram emot att komma iväg, som alltid. Jag trivs verkligen där, även fast det inte ser ut som det. Tar ju ett tag innan kroppen lär sig stegen och hjärnan hänger med. Jag ser min mammaledighet som ett extra handikapp :)

I morgon har jag nog inga planer direkt. Blir väl att städa och fixa här hemma. Vattna blommor på övervåningen tex!

Ah! Jag glömde nästan! Vi var och kikade på en längehet i går!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Och vi tackade JA! Herregud! Fast vi kommer säkert inte få den, va fyra till som hade kollat på den. Men man kan ju hoppas! Var jättebra läge, vi får nytapetserat i alla rum och det finns ett rum extra för eventuell farmorinflytt. Jag vill jag vill jag vill!!! Jättefin lekpark till Kevin fanns utanför porten!

Onsdag för vi förhoppningsvin finbesök!


AHHH!! ( en stund senare)
Vi ska flytta!!! Conny ringde nyss och sa att vi fick lägenheten! Jag började nästan gråta. Så i morgon ska vi skriva kontrakt och välja tapeter. Så kul!

blåmärken

Kevin verkar vara väldigt intresserad av sammla på sådana. Han ska klättra och klättra, men han har ingen tanke alls på hur han ska komma ner. När han ställer sig mot bordet så släpper han bara och faller rakt bakåt. Självklart står jag bakom honom och håller i honom. Men hur ska han lära sig då? Jag vill inte att han ska slå sig mer!!! Han rammlar ju så hårt oxå....
Känner mig så hjälplös. Man kan ju inte linda in allt i skumgummi. Just nu känns det inge bra. Nu blir han rädd och börjar gråta när han vill ner. Även fast han inte rammlar så blir han rädd. Förmodlingen att han vet att det gör ONT!

Nu måste jag se efter buskotten...

Mycket

träning i dad. Jag har ju haft min underbara syster här i dag, vi vandrade till öf. Va jättekul att ha med henne. Vi gjorde avjutningar av Kevs hand och fot. Nyfiken hur de blev! Sen gick vi hem och åt lite mellis. Kev fick mat och sen kom mamma. Sara och jag drog iväg på träning, gjorde jätteont eftersom vi hade träningsvärk sen förra gången. Men det kändes bra att vi kom i väg.

Nu är jag så trött så jag ska lägga mig i soffan!

Min myskille

han är så duktig även fast han har en tand som växer. Och en blåtira. Och ett blåmärke.

Kevin sover mer på dagarna har jag märkt, sen tanden dök upp. Annars är väl allt som vanligt. Jag har städat här i dag för vi får besök i kväll. Massor av tvätt skulle behövas tvättas oxå. Synd att man bara har en tvättmaskin! Lär ju bli en hel del tvättande nästa vecka så man får med sig kläder till Thn. Moahaha! I går hade jagf minsann ett par gammla byxor på mig ( ett par andra än de jag skrivit om) fast en liten gummisnodd fick sitta emmelan knappen för dom gick inte riktigt ihop. MEN DE SKITER JAG I!!

Kvällens ena besökare är min farmor. Älskade lilla farmor. Tänkte hon skulle få kika på lite kort, från i julas bla. Kul att hon ska komma hit för det brukar alltid vara vi som åker dit. Tänk vad mycket god mat man fått av henne genom livet! Vi kikade på egna hemmafilmer i helgen, och farfar va med!!! Ah, stora tårar i mina ögon! Det var så himmla kul att få höra hans röst i gen! Varför vart han tvungen att lämmna oss? Dumma död.

Några tårar senare...

Det gör så ont i mig.  Två människor som jag älskat så mycket har tagits i från mig. Och så dramatiskt! Egentligen fattar jag inte hur man överlever sånt. Att man klarar att leva vidare.  Nu tänker jag inte skriva mer om det för jag blir bara så arg och ledsen.



Väntar och väntar på kläderna jag beställde från Me&I. Skulle kommit i slutet på förra veckan. Så man funderar ju vart dom tagit vägen.

Hm. Nu var det länge sen jag verkligen grät. Jag är en sån person där jag måste gråta ut ordentligt ibland. Det byggs upp någonting i mig och det måste komma ut. Nu känns det som om det finns gott om "någonting" i mig just nu. Får tårar i ögonen för ingenting och är allmännt nedstämd. Måste ta tag i det....

Nu ska jag klä på mig det som är helt nog för att kallas kläder och ett ansikte så jag inte skrämmer människorna som kommer. Ha en bra Onsdag!

Början på ett riskorn!

Va mycket som händer i dag! Efter jag hade tröstat Kevin när han slagit sig så såg jag ett litet hål i underkäken! Tänk att det kommer sitta en tand där snart!!!! Min lilla kille! Som nu har sovit i 3h om jag räknat rätt! Vad är det som händer i dag?!

Måndag igen!

En ny vecka har anlänt.

I morse häde det jag bävat för! Min lilla älskling rammlade och slog sig! Han ställde sig mot vardagsrummsbordet och ville sen ner så han bara släppte, BANG! Och så slog han i ögonbrynet i "hyllan" under bordet.  Han skrek så jag trodde en lunga skulle komma ut! Min älskade lilla lilla son, jag tog upp honom och såg ett hack! Snutte då, trösta trösta. Det kom inge blod och ögat är inte skadat, men har har nu en salig blandning av färger med ett litet hack som pryder hans lilla ögonlock. Jag fick panik och ringde Conny såklart.
Kev ville prata med sin pappa och vart genast glad när han hörde vem det var i luren.
Så läskigt när han gör illa sig.
Och det är ju typiskt att det händer när jag är själv hemma! Hela helgen har Kev äventyrat och ställt sig mot fotpallar och bord. Men inte rammlat. Men vad händer när mamma är själv, jo då! Då rammlar man. Vad gör man?!  Tänk om det hade sprutat blod då? Självklart hade jag försökt stoppat det men....och lägga is? Om det inte slutar ringer man 112 då? Eller om han nu hade rammlat mer på ögat och man trodde det var skadat?! Jag blir tokig. När K vaknar ska jag linda in honom i skummgummi!


Jag har funderat mycket på det här med att Kev är blyg för sin morfar. Har pratat runt lite och kommit fram till:
När man träffar nya människor (eller morfar) så ska K vänja sig vid personen/erna. Sedan om någon vill hållahonom så stannar man kvar en stund så han känner sig trygg. Om han skriker ska han komma till mamma eller pappa. Då vill han känna trygghet. Man ska ta det i barnets takt. K ska lära känna sina nya känslor och vänja sig vid nya ansikten. Nu när rutiner är så viktigt är förändringar extra jobbigt. För morfars del, det är normalt att barn kan bli rädd för närstående människor oxå.På förskolan pratade vi om detta och jag tycker det var skönt att få reda på hur man ska göra.
Kevs farmor: hörde att du hade en lite plan för hur vi/du ska göra när vi kommer ner, mycket bra!


Lycklig

är jag! Jag älskar min lilla kotte så himmla mycket! Han får mig på bra humör genom att göra så lite. Det finns så mycket kärlek så det gör nästan ont i mig! (inte träningsvärken då utan i hjärtat!)

Jag undrar ibland va grannarna eller förbi passerande tänker när de hör mig och Kev. Förhoppningsvis får dom ett leende på läpparna. För vi måste ju låte helt galna här, jag härmar K och han blir överlycklig och tjuter i lyckliga toner.

I dag är det fredag, den 13:de. Inte så trevligt! Mer trevligt är att Sara kommer hit! Vi ska äta tacos och mysa. Kul med en tjejkväll! (Kev är naturligtvis med!)
Conny ska ut och röja stan. Hoppas dom får de kul, de va länge sen dom va ute med jobbet. Han ska även få tacos för dom ska till Oliver.

Underbart!

Vi är tillbaka från öppna. Tom där sa dom -du måste ju ha gått ner i vikt! Och de har jag ju. Så himmla kul å höra!

Kevin sommnade i vagnen helt utmattad men vaknade förståss närjag släpade upp den för trappen. Nu ligger han och sjunger i resesängen. ska nog ta och söva honom (på nytt) innan han blir grinig.

Tack å hej!

Går ner i vikt

gör jag! HAHAHA! Nu är det 5,5 kg mindre Malin. 8kg återstår av gravidkilona. Känns som om jag börjar komma en bit på vägen. Har konstant träningsvärk i hela kroppen :)   Hoppar och studsar på friskiss och börjar väl komma in i det.

I dag står öppna på schemat. Solen skiner så jag ser fram emot att gå en sväng! Får äver sällskap av C på lunchen.

I morgon blir det en kväll hos mamma. En kväll utan C. Jag och Kev ska sova över oxå. Lite tråkigt att inte vakna upp med C på alla hjärtansdag!

Fy va jobbigt det var i natt! Jag kunde bara inte sommna! Ont i nacken och torr i munnen, jag var så himmla trött men jag kunde inte få ro. Skit jobbigt.

Nu är det någon som ligger och sjunger. Daadaaa blaadaa....Kev ser så otroligt rolig ut när han "pratar" . När man härmar så tittar han konstigt på en, nästan lite - va fan säger du? Men sen kommer leendet. Han är så cool. I går ställde han sig mot vardagsrummsbordet i gen (fast bara på knä men en då!) och jag blir så rädd att han ska rammla och slå i huvet! Jag bävar för den stunden han kommer slå sig ordentligt. Fy!!! När han rammlade ner för Saras säng (som ligger på golvet) trodde jag att han skulle dö! Lät så iaf. Det var ju ingen fara alls, han blev mest rädd.
Men någon gång kommer han rammla ner för en säng som står på ben. Och då kanske det inte går så bra. Ah, jag vill ens inte tänka på det!


Dags för lite Kev!

Så fint!

Har vart ute och gått precis och de va så fint ute! Snö överallt. Synd att jag inte tog med kameram men de får bli nästa gång. Verkligen upppiggande och komma ut!

Keso

Det är gott de. Min frukost bestod av en kopp te och lite keso. Mumma.

Helgen Har vart bra. I fredags fick vi besök av snälla Robban. Innan han kom så kikade vi på filmen BOLT. Så gullig! Sen såg en jättedålig film som Conny envist skulle titta färdigt på. Dipp och grönsaker stod på bordet.
Lördagen spenderade vi en stud på stan där vi åt lunch. Kevin fick finkläder och jag lite smink. Sen for vi iväg till Hälla och shoppade lite fiskar. Kevin fick mat på cafeet och så handlade vi lite på maxi. Massa spännande ekologisk mat till Kev har dom där!
På kvällen kom Robban och vi åt tacos (ja, Linnea. Vi åt oxå tacos! :) ) och missade melodifestivalen. Gjorde inte så mycket. Kevin fick för sig att han skulle ställa sig mot bordet här i vardagsrummet oxå. Han kämpade jättemycket, och med LITE stöd från pappa kom han till slut upp. Jag grinade nästan. Min lilla prins, han växer allt för fort.
Senare tittade vi på en till film (som jag inte kommer i håg va den heter) men det va skräck iaf. Den va väl lite B men helt ok. Lite vin slank ner under helgen oxå, gott och bara ta ett glas.
Vi har över hunnit städa lite. Dammsugit ett antal gånger. Tror vi är lite känsliga (både jag och Conny) när det gäller kex på köksgolvet och jord i hallen. Så dammsugaren står alltid framme numera. Och vad gör väl de?!

I söndags var jag ute på  äventyr alldelles själv! Skottade massor med snö för att få ut bilen och sen körde jag i snigelfart till me&i party. Jättekul å träffa tjejjerna och shoppa kläder! (nu vet jag inte vad som hände med texten)
Jag handlade ett par byxor till Kev (bruna med en vit kanin på rumpan) och en turkos body med vita kaniner+ en scarf med samma som body. Jag fick ett par sommarbyxor som verkar helsköna. Blev en dyr räkning, men oj vad nöjd jag är. Väntar med spänning!
Söndagskvällen blev det spicy hot. Såååå gott! K sov en stund o vagnen och jag och C pratade. Skönt å bara vara. Vi bestämde oss för att inte sätta på tv:n när vi kom hem. Den tar så mycket av våran tid. Och det vart jättelyckat! Kev badade och sommnade gott i sin säng, jag oc C fick egen tid tillsammans. UTAN tv:n.

Så mycket snö vi har fått! Ser ut som ett riktigt vinterland! Jättefint. Solen skiner så starkt så man får ont i huvet. Det är riktig vinter.

Dagens planer består av hårfärgning, snövandring och step up. Kanske hinner jag städa övervåningen. Lätt och glömma den.

Till min kära vän

Min kära vän
Jag tänker på dig ofta
Våra små liv som vi älskar så mycket är så fina
Dom är det finaste som finns
Hoppas att vi snart kan träffas
För jag saknar dig så mycket

Här är ett recept till dig som du kan ge ditt älsklingsmonster när din man är borta!

BABYHOMMUS:
Från 8mån

1 dl kikärtor - blötlagda och kokta eller på burk
1/2 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1/2 tsk  citronsaft
en liten nypa spiskummin

Om du andvänder kikärtor på burk, skölj dem ordentligt under rinnande vatten.

Mixa kikärtorna och vitlöken och blanda ner övriga ingridienser. Smaka eventuellt av med mer citronsaft och olja.

Servera til kött eller kyckling, som pålägg eller som ett tillbehör till HELA FAMILJEN (haha) - låt de större salta på sin.

Härliga fredag!

Äntligen  är det fredag i gen. Massor massor med snö faller från himmlen, vackert! Men jag hoppas att de slutar för jag vill ut!

Njuter av att kunna ha mina gamla byxor. Provade lite byxor som hänger i garderoben, men de va en bit kvar tills jag kan stänga dom. Men jag fick ju upp dem hela vägen! De är ju mer än va jag fick förut! Jag är så stolt över mig själv!

Funderar på vad vi ska äta i kväll. Hm. Har varit grymt sugen på plockmat länge nu....vi får väl se. Nu börjar det kurra i magen! Haha. Snutten sover och jag är nyduschad. Han har krånglat med maten de senaste dagarna. Vill ha välling i stället. Fast i går när vi va på hälla så åt han en hel burk med ekologisk banan och mango på några minuter! Då va jag glad. En skvätt välling slank ner oxå. 
Det var trevligt att träffa syster och shoppa lite. Fast åka buss med barnvagn är ingen hitt! Varför är det ingen som hjälper till? Otrevliga busschafförer som kör som dårar, det är inge kul själv! 
Jag köpte en jättefin tröja till Kev på h&m i strl 80. Det va jättestor, men han har redan så mycket kläder så han kan ha den sen. Och så blev det lite rea-shopping till mig på lindex.
På kvällen hos mor så fick Kevin ekoligisk spagetti,tomat och mozarella. Mumma! Jag smaskade på tårtan och kakorna från i onsdags. Just därför hade jag tänkt att ut och gå en reäl sväng i dag, dumma snö!

Ha en bra fredag!

Utflykt i dag

I dag är Kevin trött. Han sommnade innan mellanmålet i dag.


Dagens planer är att jag och Kevin tar bussen ner på stan. Går hem till mamma och möter moster Sara där. Sen ta bussen till Hälla, shoppa lite! Sen blir det kväll hos morsan.  Conny har meckarkväll så han hämtar oss sen.

I går kväll hade vi trevligt. Mamma bjöd på middag och jag bakade tårta. Alla vart så mätta! Min bror var oxå med så de va trevligt! Han fick med sig en bit tårta och lite kladdkaka.
Vi planerade att jag, mamma och Sara ska ha tjejkväll i gen på sportlovet. Det blir spa på klockartorpet. Ska bli väldigt trevligt och jag hoppas att jag kan få på mig en bikini då! De va inge kul å ha på sig en gravidbaddräkt! Men nu kan jag  ha mina gamla byxor (sååå kul å gå ner i vikt!) så då borde jag få på mig bikinin sen.

Nu vaknade busen....

Onsdag

I dag fyller morsan år. Vi ska dit i kväll och jag ska göra tårta! Tänkte försöka göra den tårtan jag gjorde när C fyllde år. Den va så himmla god! Får väl se om jag lyckas.

Nu ligger vilddjuret och sover. Jag fattar inte varför barn inte vill sommna även fast dom håller på att svimma? Lilla snutten grinade och grinade typ -uuhhuhh maaammaaa, jaag kaan inte sommna!
Han är nästan alltid lite krånglig att söva på fm.
När jag kom hem från jympan i går så hande han somnat, gud va jag saknade honom! Tråkigt när man inte får säga godnatt!  Mitt lilla troll är så söt på mornarna. Han sjunger och pratar med gossedjuren i sängen. Och när jag släpar mig upp så står han på alla fyra och håller i sängen med händerna. Nästan så man tror att han ska ställa sig upp!

Tänkte att vi skulle ut och gå i dag efter lunch. Men det är ju så himmla tråkigt här! Man måste gå så långt för att komma dit man inte varit. Så oftast blir det en sväng till Maxi och tillbaka. Men det blir dyrt i längden  :)
Så vi får väl se vart det blir i dag..

Har städat köket lite i dag. Conny var så snäll och hjälpte mig med disken i går. Så jag tvättade spisen och kaklet. Mikron fick sig en omgång och arbetsbänken (eller vad det heter) så nu luktar det gott! Det ser ut som om jag måste dammsuga i dag oxå. Kevin åt lite jord i gå rnär jag var borta, kex pryder vårt köksgolv och lite brödsmulor på mattan i vardagsrummet. Som det står på mitt kylskåp - Att städa när barnen är små är som att skotta när det fortfarande snöar!

Burr!

I dag är det nästan 10grader kallt! Jag tänker då inte gå ut i dag. -5 där går min gräns! Hoppas det blir lite varmare, måste nämligen komma iväg till affären för att köpa mozarella.

I kväll blir det jympa och jag ser fram emot det.Ska bli skönt att röra på sig.


I går fick vi besök av min syster. Hon hjälpte mig med hårfärgningen,men det blev ingen skillnad! Morr!
Pappa skjussade hit henne så han kom in i hallen och sa hej. Kevin är fortfarande rädd för honom. Stackars pappa, kan inte vara kul med ett barnbarn som bara skriker när han ser honom.

Nu ska vi ha gröt-stund!

En trött mamma

är jag. Efter maten fixade jag diskenoch städade i köket. Sen fick jag ett ryck och började dammsuga. Så nu har jag jätteont i ryggen och är alldeless slut! Ska tvätta golvena oxå, lika bra när man dammsugit. Kevin fick äta sin mat själv i dag så det var lite matrester på golvet om man säger så.

Nu sjunger Kevin lite olyckligt i hoppgungan.Han gjorde bara en massa hyss så conny satt honom där. Det är nog grötdags.


Trevlig kväll på er

Nej du får inge mat!

För du ska banta!  Kevin vill inte somna för han vill inte att jag ska få mat. Vi gick till Maxi och självklart (och som vanligt) så somnade han på vägen hem. Han sov en stund ute i vagnen men va trött när han vaknade. Han fick lunch och lite bus. Nu orkar han knappt hålla ögonen öppna, men vill inte sova. Min mage kurrar som ett åskväder (om nu åskväder kurrar?) fast det kanske bara är posetift att han gör så. För min viktnedgång alltså.

I morgon är det jympa igen. Och denna gång slipper jag känna mig så ensam för jag har lurat med Connys jobbarkompis! Det ska bli jättekul å få lite sällskap! Ska även kolla vilken tid det är step up i kväll. Jag är nyfiken på de oxå.

Fixade mina naglar i går och vart väldigt nöjd! Tog silvrigt glittrande nagerlack och några av klistermärkena (blommor och fjärilar) och det vart asbra!

Undra just vad jag ska göra till lunch. Jag tog fram lax i går, hm. Enklast å bara steka och äta med lite sallad. Lax sallad, gottgott! Syster ringde och hon kommer förbi lite senare. Hoppas hon vill hjälpa mig med hårfärgning!

I kväll ska vi äta kycklingenchiladas (stavas?) och de ska bli jättegott! Mumms

Nu är Januari slut

Och dags för februari. Festen i fredags va mycket trevlig och Kevin va jätteduktig. Conny oxå  :)
Vi åt bakismat i gallreian i Kista på lördagen, eftersom vi inte hade vagnen med oss fick vi bära Kev men de gick ju bra. Kevin fick lite banan och välling, vid bordet satt det tanter som Kev genast flörtade till sig.
Söndag bestod av att jag sprang runt lite i huset, fixade lite allbum och Conny jobbade. Lagade oxå ny mat till Kevin, denna gång blev det lax och potatis med lite grönsaker.

Veckan är planerad med hårfärgning, jympa, kalas och Me and I party bland annat. Blir nog en bra vecka.

Nu är det dags för frukost! Bakade som vanligt scones i söndags och nu är det dags att äta upp dom!

Ha en bra dag!

RSS 2.0