Så trött..

Sov med Kevin i nästan 2h i förmiddags. Det behövde jag. I går blev jag förkyld och fick ont i halsen. Så himmla trött och slö i kroppen. Hoppas det inte blir värre, så här till nyår!
Snutte verkar oxå trött. Ligger och sover på filten. Han är så duktig, dricker mer och mer välling nu. Trodde alla barn tycker om de men tydlige inte. Han kanske bara måste vänja sig.  I dag fick han lite mango. Det är himmla surt, men gott.
Han ser så rolig ut när han försöker krypa, ställer sig på benen men lyfter inte på armarna. Så blir han skitförbannad. Han är bäst på att rulla, och hasa sig båkåt.


Nu ä julen över...

Nu är det nästan helt tomt i huset. Svärmor har åkt hem och Conny jobbar.Kevin ligger och snusar på sin filt.

Det har vart en jättebra jul. I tisdags var vi hemma hos pappa. Massor med folk. Kom hem sent och så mös vi framför tv. Onsdags var vi hos mamma. Jättegod mat och allt va precis som jag ville. Mycket julklappar och glädje! Kevin sov dock när vi delade ut julklapparna. Han var så trött lillen.
I tordags var jag ute med brudarna. Haha. Ojoj vilken utgång. Vi började hemma hos Nisse och jag hade med min martini och cirton. Innan vi åkte kom Tom och Mija så vi delade på en vinare. Vi tog bussen (senare än tänkt) och mötte Cassie nere på stan. De slutade med att vi gick in på Strike. Där va de tomt! Men folk började rulla in vart efter. Vi tog tequila och cider först. Sjöng lite kareoke och drack lite till. De va kul. Kul att träffa alla igen. Måste vi se till att de blir oftare.
Conny kom och hämtade mig så jag kom hem säkert. Dagen efter vaknade vi kl.9 och jag gick up och mådde BRA. Skönt.
Vi hade knytis hos matts på fredagen och min kusin fick se Kevin.

Nu återstår bara nyår. Ser fram emot det. Ha de bra alla!

Mitt kära internet!

Äntligen tillbaka! Conny hade skruvat isär datorn och det tog ett tag innan den var hel i gen. De är inte klokt va man känner sig hjälplös utan datorn!

Det är så himmla tråkigt väder! Kan inte snön komma tillbaka?

I kväll kommer svärmor från Trollhättan och vi ska äta tacos. Det är alltid gott. Senare så åker jag till Nisse å firar henne. Hon fyller ju år som alla andra i december. Här hemma har vi ätit mycket tårta på sistone.  Ska bli kul å träffa brudarna igen. Det va länge sen sist.

Har bäddat och gjort iordning i Kevins rum så att Agneta kan sova där. Vi har haft ett berg av tvätt i sängen ett bra tag. Skönt att de är på sin plats nu! Alltid bra med besök, då får man ju lite ordning iaf.

I morgon ska vi till pappa och fira jul. Fattar inte att vi ska dit redan i morgon! Tiden bara flyger i väg. Det kommer verkligen bli trångt i deras lilla stuga, för vi blir några stycken! På julafton far vi till mamma, ska bli skönt för då blir vi inte lika många.

Nu gnäller Kevin, dags att byta blöja! God jul alla!

Burr!

Va ute och gick en sväng och fy va kallt de va!Mina öron höll på att rammla av.

Conny kommer hit efter jobbet och hjälper mig med all packning. Han ville käka pizza i kväll för han hade bara ätit fisk på island.Bla val! Och de smaka inge gott. Ingen pizza för min del, de är inte värt de! Nä, jag måste verkligen skärpa mig. Fast jag har varit duktig...

Hm, missade lite av desperata husfruar i dag. Tydligen har dom ändrat sändningstid!


Nu knorrar lillskrutten!

Saknar min älskling

I dag kommer Conny hem! Tiden utan honom har gått fort men OJ va jag saknar honom. Tur att jag har Kevin med mig iaf. Han får mig alltid att le, även i svåra stunder.

Tiden hos mamma har varit bra. Två stycken har sagt att det ser ut som om jag gått ner i vikt, å de får man väl hoppas! Jag har vart ute och gått med vagnen varje dag och de har känts vääldigt bra. Så himmla skönt. Inte har jag flåsat som förut heller, utan nu kan jag öka farten lite utan att jag håller på att dö.
Kevin trivs bra i sin vagn, han sitter hellre å kikar än sover.

Känns bra att få vara med syster oxå, hon plattade mitt hår i går :)  Vi hinner ju annars inte ses så mycket. Hon fyller 15 om några dagar, min lilla Sara. För mig är hon alltid ca 4-5år. Minns den tiden så väl.
Conny fyller oxå år snart!
Vi firar 3 år i April. Tänk va tiden går fort. 

Denna dag är ett liv

I dag har jag valt ut de bilder som vi ska ha på Kevin. De vart jättebra, svårt att välja dock! Men de vart 4st fina bilder. Så nöjd så.

I kväll ska Conny och jag äta fläskfile med bulgur, sallad och sås. Mummsigt. Ser fram emot i morgon, får njuta av min älskling för sen åker han så långt bort! Vi har aldrig varit ifrån varandra mer en EN natt! Och nu blir det nästan en vecka. Får väl se hur det går! Har kommit fram till att jag förmodligen kommer gå ner lite i vikt iaf. Bo hos mamma är nyttigt! Tänkte ut å gå med vagnen allt va jag orkar, hoppas på fint väder!

På söndag ska jag,Kevin,Sara och Dennis till pappa. Han fyller och och vi ska hälsa på. Han saknar Kevin så mycket. Det märks när vi pratar i telefon, vilket vi gör ganska ofta. Synd att vi inte hinner ses oftare bara.

Kommer inte i håg om jag har skrivit att Kevin har fått kalops? Det var iaf en hitt! Han bara ville ha mer hela tiden. Och så har han fått börja smaka på välling på kvällarna. Så har vi köpt gröt men det har han inte smakat än. Mycket med det mat nu. Kladd kladd! Blir ju ganska mycket tvätt. Tvättmaskinen har gått i ett sen vi kom hem från Trollhättan.
Nu gäller det att hålla koll på vad som ligger framme oxå. Kevin stoppar allt i munnen! Blir såå nervös... jobbigare lär de bli när han börjar krypa och röra sig mer. Tror inte jag kommer kunna slappna av någonsinn då!

Gula kassar överallt!

Just nu känns det som om jag aldrig mer vill se en gul kasse i hela mitt liv! Jag har nämligen packat upp alla varor från ullared. Och dom har gula kassar! De var ju några stycken...
När vi kom hem i går så låg ju allt i hallen. En enda röra, kassar,resväskor, skokartonger och massa mer. Vi la Kevin mitt i högen och Conny tog ett kort. De kortet kommer vi nog skratta mycket åt och minnas hur kul vi hade.
Vilken dag det var! Shopping i ca 10 timmar! + restid då. Jag minns när vi kom ut ur affären, stora snöflingor kom från himmlen. Mörkt och mysigt. Juldekorationerna glittrade, och alla sprang som tokar med sina vagnar.

Resan till Trollhättan var väldigt lyckad. Kevins farfar fyllde 50år så vi var där och drack kaffe och åt tårta (jo de vart en hel del synder). Köttfärspaj åt vi med en väldigt lycklig gammelmorfar. Julklappar fick Kevin såklart. Vi åt chokladbudding med Kevins farmor, som följde med oss till ullared. De va nog tur de. Då kunde vi turas om att hålla Kevin.
Han var så duktig hela tiden. Sov möjligtvis lite dåligt med han va på bra humör iaf.
Vi köpte allt från strumpor till arraxbollar. Hej och hå va vi shoppade. Äntligen har jag fått min mixer! Nu ska de bli mixande av! Vi köpte julklappar med, och en massa massa julklappspapper! Resan blev helt klart bättre än va jag trodde.

Nu gäller det att tvätta alla kläder och få ordning här hemma, för snart ska väskan packas i gen! Det bär i väg till "mormor" på söndag och Conny ska till Island. Jag,Sara och Kevin ska hälsa på "morfar" på söndag oxå för han fyller år. När Conny kommer hem hoppas jag att vi hinner julpynta. För december går i full rulle i våran familj.Bland annat fyller min älskling år!

Mycket som ska göras på så lite tid. Varför är det alltid stressigt före jul?

RSS 2.0