Stora dagen!

Yes, i dag är det en Väldigt stor dag. Ultraljudsdagen! Jag är så nervös så jag ens inte vill tänka på det. Men nu är det endast 2h kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har under ett par veckor försökt att kontakta försäkringskassan, utan att lyckas förståss. Det dom säger är "vi har mycket att göra nu så var vänlig ring senare"  och när jag försökte nyss så var det "vårat system är överbelastat". Eh, då kan det ju knappast bli mitt fel när dom kommer på att jag inte uppdaterat mina uppgifter! Ska ringa ett par gånger i dag tänkte jag, måste ju få tag på någon!! Slutar väl med att man blir återbetalningsskyldig eller nåt!


Kände kotten förra veckan, gjorde någon slags volt av nåt slag. Det verkar vara en riktig busunge där inne. Gör oss så himmla oroliga! Tom. Conny är orolig. Och mamma och pappa ringer varje dag och frågar hur jag mår, ibland Flera gånger om dagen!


I går fick vi en härlig em med morsan på framnäs! Hon hämtade Kev på dagis och sen gick vi till cafet som ligger vid hamnen och åt middag (Kevin var riktigt duktig att äta!) sen gick vi vidare till badet. Först stod Kevin bara och spanade, sen snodde han andra ungars leksaker. Till slut gick han i vattnet, och då var det dags att gå hem kl var 18.30!!! Men han fick plaska lite (och skvätta vatten på mormor) sen gick vi hemmåt. Det var en väldigt väldigt trött Kevin som satt knäpptyst hela vägen hem. Jag kikade på honom flera gången för å se om han somnat. Jag fick himmla ont i ryggen, jääättejobbigt! Så jag landade i soffan direkt när vi kom hem!

Försök nr 2: Kom fram till rätt grej och hamnade på plats 428 i kön. *suck* Men dom är tydligen så smarta att dom numera ringer upp om man vill. Så  vi testar. Förra gången jag provade det så ringde dom aldrig, vem vet jag kanske fortfarande står i kö? Får hoppas att dom ringer i dag, tar med mig pappret utifall! Ska käka lunch med mor på stan efter ul nämligen.

Ännu en kväll...

...ensam. Inte helt men endå. Kevin ligger i sin säng och ska sova. Han har feber och är allmänt seg. Får se om han somnar.

Har haft en himmla massa ont i huvet senaste tiden, så jag tänkte ringa min bm i morgon. Får säkert käka järntabletter.
Känner hur det drar och stramar till i magen i bland, nu händer det grejjor.

I går lunchade jag med min Maria, så trevligt det var att prata! Efter lunchen blev det fika hemma hos henne. Massa prat om graviditet och förlossning. I morgon kanske jag ska luncha med henne och Bettan, det vore ju väldans trevligt! Får se om jag orkar med och inte har ont i huvet.

Sista arbetsdagen i morgon, sen blir det full fart. Hua.

Det här är defenetift en knäppare graviditet denna gång. I går åt vi på Kajen och ingen av oss blev mätta (jag åt en bakpotatis!) sen åkte vi och handlade på Maxi. Massor med folk!!!När vi väl var hemma i soffan så blev jag sugen på lite saker:

Oliver
Ostfyllda fefferonis
Vindruvor
Pucko
Fetaost

hm..va de nå mer? Iaf...jag la upp allt på en tallrik och åt! Gott som tusan. Kanske glömde jag filen?

Måååndag...

..är det i dag. Och jag tycker inte alls om att behöva lämmna min sköna säng kl6!!Borde förbjudas.


Helgen gick väldigt fort (som vanligt) men denna vecka är det ju långhelg! I lördags var det någon som inte var sådär jättepigg så jag cyklade själv ut till Hälla för att byta lite mammakläder mamma köpt till mig. Hittade ett par leggings som slutar nedanför knät (svarta) som jag kommer andvända mycket i sommar tror jag! Väldigt nöjd där! När jag var på väg hem så var det ju lunch dags och jag visste att vi inte hade nå hemma, hm kebab vore ju vääääldigt gott tänkte jag. Men orka köpa det då? Men jag tog mig hem och lassade av kläderna och frågade en sovande pappa om han ville ha lite bakislunch men det ville han inte. Så jag cyklade iväg, igen, och köpte min heliga kebab och en cola. Och tusan va gott det var (inte den godaste jag ätit men endå) satt på ballisen och käkade oh det var superhärligt.
Om ni nu börjar undra vart Kevin har vart under hela tiden så han han oxå sovit! :)    Så jag passade på att läsa lite oxå.

På söndagen blev väl inget riktigt som det skulle. Vi åkte iväg och köpte en matta till ballisen (det gick ju bra iaf) och så började det spöregna för fulla halsar. Bror ringde och frågade om vi kunde komma å kika på ett fel på hans bil. Sagt och gjort, han bjöd på pizza (när vi hade tänkt att vi skulle vara duktiga och äta fisk!) och åkte till björkmans med sin bil och vi hämtade syster och skjussade henne till en kompis. Hämtade sedan bror på björkmans och körde hem honom. Vidare till ica för att köpa en pepsi max och hyra film.
Sen var vi alla helt slut och vi la Kevin och landade i soffan. Ringde farmor som vi tänkt gjort under dagen så hon fått prata med Kevin oxå men vi fick ju lite förhinder. Jag hade sån hemst huvudvärk så jag sa inte mycket (men vi fick ju pratat i fredags!).

Det var helgen det. Blir att jobba 3 dagar denna vecka (än så länge) och det känns bra. Det händer väl inte så värst mycket i veckan förutom att det är lite skoj i helgen då. I kväll är det ju VIP-kväll och alla får kika på nya 9-5:an (som jag redan sett) och dom bjuder på midsommar mat. Får se om vi ska gå. Jag ska på öppethus på dagis på em och käka fika. Och lära mig en nyckelpigssång.


¨Jobbiga veckan

Jo den här veckan har varit jobbig. Mycket jobb, lite Conny, stök hit och dit.


Kände första sparken förra veckan, har sedan känt den varje dag. Men i måndags tog det slut och har inte känt den sedan dess. Ska förhoppningsvis till min bm i dag och lyssna på hjärtljuden i dag, det är ju ingen annan som vill hjälpa. Ringde förlossningen,kvinnokliniken och gyn i går men där va det ingen som brydde sig. Så dom menar att jag ska gå varje dag i tre veckor och tro att min bebis är död. Det tänker jag visst inte!
Har en telefontid med en bm efter 10 nu på morgonen och jag hoppas verkligen att don hjälper mig, jag håller på att gå sönder ju!
Känt mig tom hela veckan  :(


Har gått upp ett halft kilo hittills. Känns bra, men jag äter inget på dagarna. Det är typ klubbor som går ner, vilket är bra när jag jobbar. Men kunderna som är hemma tittar lite konstigt och då säger jag bara att jag är gravid. Då förstår alla och börjar bjuda på kaffe (bläää) kakor å glass  :)
Häromkvällen fick jag för mig att jag skulle äta fil,ölkorv och vattenmelon. Och det gick ner! Inget konstigt alls. Har kanske lite knäppa ideer för mig redan nu, som tur är heter min sambo Conny och bara hänger på.

I kväll är det bara jag och Kev som är hemma. Conny ska på räkkryssning och fira av två som ska gå i pension. Sen ska dom ut efter det. Det blir nog en tidig kväll för mig med andra ord, som det alltid blir iof.

Snurr Malin...

...gravid Malin! Är så himmla "typisk gravid"....glömmer saker hela tiden! Jag börjar bli som farmor. Och det är inte så bra för på mitt jobb måste man ha stenkoll på måndag morgon för hela veckan! Då göller det verkligen att inte glömma nåt eller ta fel sak. Jag dubbelkollar mig själv hundra gånger...minst.
När jag är gravid är jag GRAVID och då tänker man lixom inte så mycket på andra saker. Herregud, kom på i går att det är bara 5 veckor till halvtid!


Skulle behöva åka ner på stan i dag å kika sandaler till Kevin, det vore ju inte helt fel att luncha på stan heller. Kan ju inte äta matlådor längre, helt mysko! Mår illa som tusan när jag känner lukten (?) även fast jag gillar maten så kan jag verkligen inte äta den. Lite jobbigt när man jobbar.

Då var Kevin färdigfirad (sista födelsedagen som ensambarn) för denna gången. Skönt att det är över! Det är ju jättekul å se honom så lycklig och träffa alla människor, men det är ju lite jobb bakom det oxå. Vi har haft fullt upp! Kotten är ju så underbar, i helgen har han sovit till 9 varje dag så när jag skulle väcka honom i morse väntade jag verkligen till sista minuten. Alltså en kvart innan vi skulle vara på dagis. Och ungen ligger och snarkar och sover jättetungt, viskar försiktigt - Kevin, dags att vakna. Och han börjar skruva på sig lite, tittar på mig och ler! Min unge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Så härlighan är alltså!
Han lär sig ett nytt ord varje dag nu, som Mer,flygplan,nalle, leverpastej (var det väl han sa hemma hos dig farmor??)  har kommit till sen han fyllde 2 år. Nu går det snabbt minsann!

På ta om att det går snabbt, hittills är det En som har sagt "men nu börjar det ju synas". Och ja, min mage är ju större än förut men det är ju bara för att den är svullen  :)


Min bebis...

...är 2 år i dag!!!!!Grattis grattis grattis!!Härliga unge! Tänk att vi blev föräldrar till just dig!
Sjöng för honom i morse och han sken upp som en sol! :D

På dagis ville han inte alls släppa mig trots att dom hade värsta grejorna för honom, en tavla där det stod "grattis Kevin 2år!" och en bild på honom när han var utklädd. Flaggan på bordet å allt så dom får nog lite fika i dag!
Jag hade tänkt att han skulle få donkan i dag, eftersom resten av dagen inte blir så där rolig för honom kanske.
Ska hämta honom på dagis kl.14, hem å käka mellis (förmodligen kolla på Pippi), åka ner påå stan så att moffa får gratta Kev, äta donkis (kanske med far?) , möta mormor för att köpa sandaler till födelsedagsbarnet, fika på Bredbar, åka å kika på hus med Conny, hem å tvätta.
Så ser Kevins födelsedag ut. Jag får dåligt samvete!!!!!!
Men han har ju firats en gång redan och kommer att firas mer på söndag. Iaf.

I går fick jag en liten renovering. Det behövdes ju verkligen verkligen!!!!Klippt håret å plockat, färgat ögonbrynen. Så skönt å få det gjort! Känna sig lite fin för en gångs skull!

I dag är det meningen att jag ska städa hela lägenheten, toppen! Nja, inte så där jättesugen på det. Men det måste göras!

Det blev inte riktigt...

..som det skulle i går! Satt och skrev här och då ringde mobilen. Jepp, bara iväg och jobba!


Jag är fortfarande sjuk, genomförkyld och öroninflamation (som gör att jag är döv på höger öra).
Mycket mycket drygt!!!Som tur är börjar gravven bli lättare.

I helgen var vi i Trollis, träffade mycket folk och det var mycket hela tiden. Kevin sov 2h på dagis i går, inte så konstigt efter en helg som denna. Och i morses fick jag sova till 8.15!!!Så vi blev lite sena till dagis  :)
I dag ska jag försöka få en klipptid på Harmoniq, lika bra att lyxa till det när man är gravid! Och senare blir det stan med syster.

Låg ju under ett badkar i ca 4h i går och det kändes i ryggen på kvällen! AJAJ! Så ja vette tusan om flyttstäd eller startstäd är nå bra när man är gravid. Skulle vara asbra om jag fick kunder som bara har 2,5h ungifär, men det kan jag ju inte sägatill chefen! Har ju redan sållat ner mina kunder eftersom jag inte tål pålsdjur!!Jobbigt!

Så härligt väder i dag! Gick till dagis i byxor som går ner till knät (heter?) och sandaler! Superskönt!

RSS 2.0