Att man kan vara så...

..rastlös när man har så mycket att göra! Skit. Men jag har ju bara "tråkiga" grejor att göra, städa å tvätta typ. Men jag orkar inte. Kommer bara få så himmla ont!! Och så är det fredag....vill gärna käka en god lunch någonstanns men det verkar ju som om alla jag känner är upptagna  :(  Hatar sånna dagar. Vill ju inte häcka här och käka nudlar till lunch!


I går var jag på Moa och Max med Fia!!De hade stammiskväll och hade massor med rea! Så vi shoppade loss. Hittade kläder både till Kevin och Kotten! Lycka! Kevin fick en dragkedjetröja (villervalla) som jag kikat på länge och en mössa (villervalla) som han kan ha i höst. Kotten fick en Älsklings body (lundmyr) och ett par Älsklingsstrumpor (lundmyr). Och till mig köpte jag ett gravidhalsband! Såå fint! En boll med massa hjärtan på.

Jaha nähe...

igår..

var ingen bra dag. Nejnej.
Fick hoppa på ett jobb och det vart en massa stress. Efter dagis åkte jag och Kevin ner på stan för att klippa honom, jag sprang till bussen. Inte bra! Kevin var jätteduktig när han blev klippt men sen var det kört. Jag och Sara försökte desperat att underhålla honom när vi fikade men inget dög. Vi tog bussen och det tog en evighet att komma hem. Det blev snigelfart hela vägen för jag hade så ont. Som tur var Kevin lugn! 
Mådde så dåligt när vi kom hem så jag bara satt mig på balkongen...Kevin fick mat lite sent, en matlåda. Och när Conny kom hem vid 19 tiden fick jag kebab och han åt Sibylla. Ont i magen ont i ryggen. Hostar, snorar.


I dag hoppas jag på en bättre dag. Har inget planerat förutom sjukgymnasten. Och det känns bra.

Har tänkt på att sjukskriva mig. Men kommer det verkligen gå igenom? Det är riktigt jobbigt att jobba nu, men man hör ju bara om folk som "inte får" sjukpenning.  :(    Får så mycket sammandragningar, i går var en enda lång sammandragning hela jäkla dagen! 

Glömde!

Skrev ju inget om gravven ju! Nästan...


Hm..va var det nu jag skulle skriva då?

Eh, äh vi börjar väl med att jag har gått upp 5kg. Min Bh är nu förliten så jag måste köpa ny! Hittade ett par byxor som jag hade med Kev i garderoben, lycka! Så sköna.
Kommer så mycket finnar hela tiden, blir så irriterad. Man känner sig så smutsig jämt. Måste få tag på ett dunder-rengöringsmedel! Någon som har tips? För ansiktet alltså.
Foglossningen är mycket bättre nu när jag inte jobbar så mycket! Så skönt! Men jag ska till sjukgymnasten ändå. Smärtan finns ju där men inte alls som förut.
Har börjat bli trött på em och jag har haft ganska mycket ont i huvet senaste tiden. Kan det bero på att Kevin drar upp mig så tidigt på morgonen kanske?

Börjar fundera på hur den här julen kommer se ut. Är ju beräknad till 26:de december. Är så nyfiken på när den kommer och hur. Mest hur. Men lixom....kommer den före eller efter jul, på julafton, i januari, när svärmor åkt hem?

Det ligger en...

...flodhäst i min sko.


I går hade jag och Kevin en em för oss själva. Det gick ganska smidigt, han var snäll. Alla som har haft foglossning förstår att det inte är så lätt att ta hand om en tvååring själv. Kevin pussade och klappade "Bappe" (kotten) och lyssnade! Haha, fick ju lov å hålla mig för skratt när han la örat mot magen! Så söt låg han där helt stilla och lyssnade...nåt måste han hört. Det är så häftigt för Kotten sparkar alltid när Kevin är i närheten. Jag tror att hon/han tycker om Kev redan  :D


Nu har vi en hemlis på gång, hah! Kanske får ni veta nästa vecka!


I dag ska jag till famor och hjälpa henne till frissan. Tänkte åka dit till lunch och äta där. Vem vet, hon kanske har glömt bort att vi ska dit i dag. Sånt som man måste vara beredd på. Känns bra att jag kan göra något för henne, ställa upp. När jag blir gammal vill jag ha ett barnbarn som bara: kom nu farmor/mormor nu ska vi gå till frisören med dig! Att det kommer hem någon tillmig med lite fika (när man inte kan köpa eller göra det själv längre) och pratar en stund.


Min älskade sambo fyller 30 år i december, jag har klurat och klurat på en present till honom hur länge som helst. Och nu kanske jag har kommit fram till den bästa presenten! Kanske kanske...

Svett...

svettt svett! Varför ska man svettas så när man är gavid?!


I går kom Sara (åter igen)  och hjälpte mig med maten. Tog en himmla tid med det blev bra! När Conny kommit hem och Kevin sov satt vi i soffan och mummsade cheescake (igen). Sen fick hon skjuss hem av mig för hon va så snäll :)

I dag måste jag ut, har ju bara jobbat tisdag denna vecka! Så jag får skjuss ner på stan av min snälla far så ska jag gå och dreggla lite bara hade jag tänkt. Plånkan är ju tom så det blir endast titta och känna. Vore ju inte helt fel om jag kunde hitta ett par hängselbyxor, kan man ju prova ut rätt strl och sen köpa dom när lönen kommer.


Kevin vaknar så tidigt på mornarna nuförtiden!JOBBIGT! Han går väl upp direkt efter Conny, vid 6! Och jag är så trött att jag inte kan gå upp. Men Conny sätter på en film och bäddar ner han i soffan, efter ett tag runt 7-7.70 så kommer han och ropar "mamma...maaaamma!" och drar i mina armar. Då är det dags för frulle. Så det funkar ganska bra endå. Men det var ju najs första veckan när han gick dagis, jag väckte honom varje dag! Då får man ju sova ut! Min gravida kropp är inte riktigt redo att gå upp kl. 6 varje morgon....

Nu ska jag göra mig i ordning lite innan pappa ringer!

Tiden går fort...

...när man har kul.


I dag är jag i v.22 och det är 130 dagar kvar till beräknad förlossning. Hur najs som helst...


Det var tänkt att jag skulle skriva massa här i dag, men ju mer gravid jag blir desto tommare blir det i mitt huve. :p     Efter dagis så var jag så himmla trött så jag gick och la mig, vaknade med huvudvärk. Inte så roligt, och nu när jag sitter här vet jag inte alls vad jag skulle skrivit. Så kan det bli!


I dag kommer Sara med Dennis, hon ska lära mig en ny maträtt! Som efterrätt ska vi mummsa på Connys cheescake. Trevligt att få besök!

Kotten var på en lite slö sida i går, kände två sparkar på hela dagen! Annars håller den igång mycket! Har ingen aning om varför, men i dag puffar den på lite mer. Det kommer inte dröja länge innan man ser hur den rör sig utanpå magen! På tal om magen, jag ser mig som ganska stor och "fet" och för ett tag sen fick jag höra hela tiden "åh är det inte lite tidigt att ha mage redan nu?"   men nu är det mest  "är du gravid?"  "Vart har du magen då?"  Hm, jag som tycker att jag ser så gravid ut.

I går fick jag ett litet infall när vi var och handlade. Var så sugen på frukt!! SÅ vi köpte vindruvor, melon, mango, äpplen och persikor. Mummms! Hade tänkt att få i mig lite på kvällen men det blev cheescake i stället!


Älskar älskar ÄLSKAR!!!

David Gray

Sail away with me honey
I put my heart in youre hand
Sail away with me honey now,now,now
Sail away with me, what will be will be
I wanna hold you now,now,now

Carzy skies are wild above me now
Winter howling at my face
And everything I held so dear
Disappered without a trace

Through all the times I tasted love
Never knew quite what I had
Little darling if you hear me now
Never needed you so bad

Spinning round my head

Sail away with me honey
I put my heart in youre hand
Sail away with me honey now,now,now
Sail away with me, what will be will be
I wanna hold you now,now,now

I been talking drunken gibberish
Falling in and out of bars
Trying to get some explanation here
For the way som people are
How did it get so far

Sail away with me honey
I put my heart in youre hand
Sail away with me honey now,now,now
Sail away with me, what will be will be
I wanna hold you now,now,now

Sail away with me honey
I put my heart in youre hand
Sail away with me honey now,now,now
Sail away with me, what will be will be
I wanna hold you now,now,now

Sail away whit me honey
I put my heart in youre hand
Sail away with me honey now,now,now
Sail away with me, what will be will be
I wanna hold you now,now,now

It break me up if you pull me down, oh
Sail away with me, what will be will be
I wanna hold you now,now,now


Tillfälligt handikappad...

är jag! Inge kul alls med denna foglossning! Och ryggen känns som den ska gå av närsomhelst.Ajajaj.

Hade möte med chefen i dag om att jag inte kan ta så tunga pass. Skit jobbigt var det! Vill inte acceptera att jag inte "kan"...så det va jobbigt. Men nu måste jag vara rädd om min kropp, det bor ju en kotte där inne som måste må bra. Den ska ju endå bo där ett tag till...
Har ringt och bokat en tid hon en sjukgymnast i dag oxå!!!Hon verkar toppen! Så jag ska dit nästa tisdag om det inte kommer jobb i vägen. Hoppas verkligen det lindrar liiite iaf!Skulle vara så skönt!


I helgen har vi vart på lite äventyr. I fredags grillade vi asgoood mat hos Mats och Sara var med! Supertrevligt! Hon sov kvar hos oss. I lördags så for vi iväg till Vingåker, en bra bit att åka vill jag säga. å man var lite mör när vi var framme. Det jag skulle kika på och ville ha var ett på gravidhängselbyxor från Pop. Men det fanns bara i strl. 38 och 44.....vilket inte är i närheten av min strl. Skit oxå. Det endå vi hittade där inne (försutom fikat) var en söt liten Lyndmyr dress till Kotten. Sedan gick vi runt i affärerna utanför och där hittade vi några par skor på Scorett! Jag och Sara provade för fullt och vi köpte tre par. Ett par stilett till Sara och ett par FredPerry (vit o rosa) sneakers till mig och ett par lååånga stilettstövlar till mig. SÅåå värt den långa resan!

I går var vi med familjen Vallin! Efter lunch möttes vi upp på lekplatsen på björnön, där lekte ungarna och så fikade vi. Toppen kul! Stakars Kevin som inte sov hemma utan somnade precis när vi åkte iväg, men det gick bra eftersom kompisarna var med. Sedan åkte vi och handlade på Maxi allihoppa, tacos stod på menyn för kvällen.
Vidare hem till dom och vi fick en jättetrevlig kväll!

Fy va tiden...

...går fort! Fattar verkligen inte att det är torsdag i dag redan!! Herregud.


Dagen spenderade jag hos min farmor. Det var väldigt trevligt, vi fikade och åt lunch tillsammans.  Innan jag åkte han jag både dammsuga OCH tvätta golven här hemma. Fy va skitigt vi har/hade det!!Så det var väldigt skönt å få det gjort.

Syster kom hit nu på kvällen och åt pannkakor med mig och Kevin. I morgon drar vi på fönstershopping (för min del) på Hälla. Hon bjussar på lunch!  :D  Över lag har det vart en bra dag,skönt å få lite "ledigt". 

Bebisen i magen sparkar och har sig hela dagen,både högt och lågt så nu börjar den växa till sig! Så spännande ska det bli och se hur förlossningen kommer bli och vad det är för en kotte som bor i mig. Vi kommer bli en Riktig riktig familj..på fyra pers!! Helt otroligt att jag får vara med om denna underbara upplevelse och omringas med dessa underbara människor. Jag är så lycklig.

Nya rutiner...

...Kevin har fått en ny säng. Det går väl inte så jättebra att lägga honom på kvällen. Vi läser för honom och sen går därifrån, och det dröjer inte många sekunder innan han kommer tassande. Conny bli arg och irriterad och ger upp och jag har ont i fogarna å ryggen (i dag är det huvet) så jag har det jobbigt. I går kväll ta jag mig i hans säng efter många turer fram och tillbaka till sängen.
Men jag ärövertygad om att det snart kommer gå bra, Kevin måste bara vänja sig vid sängen och förstå att även om man kan kliva ur sängen så måste man inte det. Vi måste baa ha en massa massa tålamod!

Måste verkligen få tag på en sjukgymnast snarast. Får så ont i fogarna och ryggen när jag jobbar. Och sen måste jag nog ha ett litet möte på jobbet och säga att jag inte klarar av 4h eller dubbelpass. Tråkigt som tusan men jag har inte mycket till val.



Nu ska jag lägga  mig och förvandlas till en korv i Kevins säng.

Återupplivar!

Heeeej! Nu är jag tillbaka från sommaruppehållet. Wooho!


Kevins första dag på dagis och Connys första dag på jobbet, hoppas det går bra för dom.

Hälften av gravidideten avklarad och nu är det bara hälften kvar! Folk på jobbet börjar komma med tips och frågor, idag var det några som tyckte att jag skulle sjukskriva mig. Och varför det? Jo, dom såg mig gå. Och min foglossning är inte så trevlig i dag! Och så är det värre på höger sida så jag haltar lite. Gick ju med Kevin till dagis själv i morse och jag bar honom lite, lite stress blev det med. Så det var väl ingen bra början på dagen, fast så kommer ju alla dagar se ut. Hm.
Har ju ingen lust att sjukskriva mig nu när jag precis kommit in i jobbet! Gå och dega hemma har jag gjort tillräckligt!
Dom på jobbet kom ju med komentarer som: men du är ju gravid, slit inte ut dig osv osv.


Kände Kotten hicka i magen härom dagen. Myspys. Nu kommer den ju verkligen växa i raketfart...man hänger ju inte med.

RSS 2.0