Fortsättning...

Yes, nu sover lillmannen så jag hinner skriva några rader till.

Som sagt, dagen på Grönan va jättekul. Jag skrek tills jag var hes! Och klockan gick så fort så vi han inte äta där innan parkeringsbiljetten gick ut. Så det blev nattmat på donkan. Kevin var så snäll hela tiden. Han låg bara i vagnen och spanade på allt och alla. Och när jag och Conny kom ut ur kärlekstunneln så sov han. Han är helt underbar våran lilla krabat...

I går va det pannkakor och plättar för hela slanten! Guuud så gott de va! Tar ju bara så himmla lång tid att steka, men de va värt väntan. Vi hade flera sylter på bordet, grädde och glass! Mumms mumms!

I kväll ska vi till Kevins dagis...spännande!

God morgon!

Nu är det en ny vecka!


Helgen var toppen. I fredags möttes vi på Hälla för att leta efter regnkläder till Kevin (som verkar helt omöljigt) och var med i någon undersökning där (man fick en trisslott). På kvällen var vi jättetrötta så vi landade skönt i soffan.
Lördagen bestod av marknads besök ( jag köpte remmar) där vi åt mindre god mat. Tycker att de var dåligt i år. Sen vidare till Maxi för att storhandla. När vi väl var hemma i gen kändes det som mitt huvud skulle sprängas! Kevin var jättetrött och Conny ville bada. Det slutade med att jag låg i sängen och pratade i telefon (svarade även på några sms) och pendlade fram och tillbaka till Kevins säng för han bara skrek. Och C badade. Det var väl kanske mindre lyckat, men Kev somnade till slut iaf.
Vid 15 tiden var det dags att åka i gen för då skulle vi möta upp Fredrik,Sanna och Robban på Hälla för att sen åka till Gröna Lund! Där hade vi jättekul!!!!!!!!Robban hade fixat gratis inträde och massor av friåkningsbiljetter så alla kunde åka mycke!Åh, de va kul....Det varsommarkrysset oxå så vi såg Stenmark,Ledin och Rasmus på luffen.

Nu vill min buse att jag ska läsa lite (han har hittat massa pek-böcker som jag fick från min moster) så jag skriver mer sen!

Otursdag!

Stackars lille Kev. I dag har han ramlat ner från våran säng (som är hööög!) och från soffan! Som tur va gick det bra. Det dunsade i golvet så jag vet inte vad (så jag vart ju livrädd) men jag har inte sett något märke eller nåt så han måste landat bra. Nu kommer han verkligen upp överallt, köksstolarna tom! Så snart kommer jag nog hitta honom på de oxå.
Han klättrar upp för lådorna så att han ska se vad som händer på bänken osv.
Jag är verkligen livrädd att han ska göra illa sig!

Men det finns ju en charm med varje ålder. Nu förstår han vissa ord och kan säga några. Det märks att han börjar bli stor! Fy så hemskt....  :)  Fast ändå längtar man. Inga blöjor, kan klä på sig själv, prata m.m Det blir sån stor skillnad när man kan prata med honom och få ett svar. Nu går man ju runt och pratar bebis-språk och får - Dadada som svar, om ens det. Jag sa det till Sara för ett tag sen (när jag hade var hemma ett tag) - Det är ju nästan så jaghar glömt bort hur man pratar med vuxna.

Det var jättekul å se pappa. Men maten var väl ingen höjdare, men man måste ju prova för att veta. Det blir nog ingen mer buffe där för min skull i framtiden!

Fredag!

Det är så himmla skönt att det är fredag!

I går kväll va det inget kul alls. Jag hatar att vara ensam och är väldigt dålig på det! Jag kunde inte somna och sov väldigt dåligt. Kevin bara skrek när han skulle sova (förmodligen kände han att Conny va borta) och sen vaknade han och skrek flera gånger på natten. Inte många timmar jag sov....

Mitt humör har skiftat reält i dag. Det blir ingen intervju för han hade inte tid så förmodligen blir det nästa vecka. Och jag som hatar när det inte blir som man tänkt blev jättebesviken (var så himmla laddad). Så jag ringde min kära far (som bantar) och sa att jag bjuder honom på buffe på pizzan här i centrum. Vi skyller på att det är fredag! Så det ser jag fram emot...

Kevin va så himmla trött så jag sövde honom, hoppas han inte sover all för länge.Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på älskade 7-heven. :-)

Ensammast i världen

känner jag mig nu. Jag är van vid mycket folk och bus och stök. Men nu är det bara jag här, och det är helt tyst.I natt ska jag sova ensam och det minns jag inte när jag gjorde sist...

Sara va här i dag och bakade muffins. Dumle var det i, men det blev nå fel på mjölmängden så dom smakade lite mysko. Och morsan kom med käk...

Har städat hela dagen här hemma. Men inte syns det! Tänkte göra Conny glad men det är ju helt omöjligt att hålla det rent. Kevin sprider ju ut både leksaker och mat överallt. Tusan! Jag skulle ju tagit kort så det fanns bevis på att jag faktiskt städade!

I morgon blir det stan. Först intervjun och sen ville morsan kuta runt lite, hon ska på kryssning så jag antar att hon vill ha klädråd.

Nu är man plötsligt populär!

Hah, det ringde en man hit i går och frågade om jag kunde komma på intervju på fredag! Det är oxå ett demojobb. Så himmla kul! Så pappa tar Kevin medans jag fixar ett till jobb!

I dag skiner solen minsann,men det är bra för i dag ska vi ut på äventyr. Hämta Sara från skolan och förmodligen åker vi hem till morsan. Trevligt å se henne så det var ett tag sen. Hennes mat är ju inte helt fel heller....

Jag är en demokock. Delar ut smakprover och ger folk tips. Jag ska laga mat i en affär, och sälja produkter. Ska bli skitkul!

Han är ju för rolig!

I går var ju mjölk som sagt inte så intressant, men i dag! I dag va det jättegott, Kevin fick ett glas till frukost. Och när jag ställde det vid honom så doppade han makan lite och sen tog han glaset och drack upp allt! Slickade sig om läpparna och ville ha mer, haha!
Han var så himmla trött nu på fm så han fick faktiskt sova lite mer nu. Jag hade så himmla ont i halsen i går så jag kunde inte somna. När jag vaknade var jag astrött men nu är det bättre. Hoppade över träningen för jag var så dålig. Kevin är jättetäppt i näsan även fast han får spray. Hoppas det går över snart!

Jag vart så himmla sugen på pankakor i går. Det är ju så himmla gott! Så vi bestämde att vi skulle göra det på söndag....jag längtar!

Det är riktigt mysväder i dag, mörkt och regn. Tur att jag inte ska ut i dag! Det blir mys för hela slanten!


Jag har fått jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De glömde jag nästan bort.Börjar nästa fredag, ska bli skitkul!

Att dricka mjölk

var ju inte så jättespännande som jag trodde. Hmf. Kevin fick smaka för första gången i dag och reagerade knappt. vad gör man?

Kom ju på det i badet i går, i lördags blev det ganska konstiga ämnen vi pratade om. Vi kom fram till att föräldrar som pratar om sitt barns bajs är tråkigt, men sen gick de vidare till att vi pratade bajs ändå. Men inget barns bajs, utan vårat eget. Hah, det låter ju helknäppt men det var så roligt för alla var seriösa och bara babblade på....Vi blev vuxna som pratade vuxenbajs.

I helgen är det marknad som gäller. Alltid trevligt att gå runt å kika. Käka lite gott å glo på folk. Brukar hitta bra scrap grejjor....
I dag är jag utan bil för bejb ska tvätta den, så jag tänkte röjja lite här hemma.

Hemtjänst

Jag har en liten buse som just nu håller på att plocka ur diskmaskinen, vilken tur att man har sån hjälp!



Jag är så himmla svettig, sprang ner på stan och sen hem i gen. Det var jobbigt! Min hals gör så ont och Kevins snor bara rinner.Vi ska hämta Conny på jobbet i dag för att vi ska handla sen, jag vill bara lägga mig och sova............

sista veckan som bebis

och den börjar ju bra, han sitter nämligen i mitt knä och vägrar gå ner. vi är snoriga hela familjen och det är ju så synd om Kevin! Han sover så dåligt på natten för han kan ju inte andas. Vi får ta och höja huvudenden....

I dag blir det en tur ned på stan. Förhoppningsvis träffar vi pappa där och umgås lite! Åh, vad jag vill ha pengar!! Jag får väl inget denna månag skulle jag tro. Alfa-kassan är ju så seg. Så det blir väl lite torrt i september.

Kevin har fått för sig att han ska gå runt i hela lägenheten och skrika - ULLA!  ULLA! Så gulligt, vi var hos min farmor förra veckan (hon heter Ulla) och då sa hon -säg Ulla  ett par gånger. Men inte Kev, så de kom i efterhand.

Fy jag har sååå ont i halsen. Inge trevligt alls. Heh, men jag har ju faktiskt glass hemma. Ben and Jerry´s till och med! Så jäkla gott! Half baked är godast.

Vill du se hur kul vi hade i lördags så kolla in Connys blogg, han har lagt ut en filmsnutt.

Prada blev ada

Yes, bokstäverna på min väska vill inte sitta kvar....suck.

Helgen har gått så fort, fest i går och lite annat smått å gott. I dag har vi vart bakis för hela slanten, glott på film med täcke i soffan,ätit kebab och käkat godis. Vi hade så himmla kul i går, kul å träffa lite folk. Nu kokar spagettin (vart såå sugen) och bejb äter mackor.

Farmor: Jag kom hem så sent så jag ringer dig i morgon i stället (idag) ......du fattar.


Nu ska jag käka...god kväll!

Hoppas på en bra dag.

I går va jag och Kev på lite äventyr. Vi for till Björkmansbil efter lunch och bytte ratt. Sen vart det glass hos farmor. Och sen när vi kom hem var det Sara och pappa som ringde på dörren. Det var kul med besök, pappa matade Kevin med mellis.
Sara stannade här ett tag och vaktade busen medans jag hade tvättstugan.
När Conny kom hem så gick vi och handlade och sen hjälptes alla åt och laga mat.


I dag fick jag lite sovmorgon, skönt. Fast Kevin verkar inte riktigt lika nöjd. Han ville absolut äta frukost med nappen i munnen. Och i går kväll tyckte jag han var jättevarm. Kanske några tänder på g?
I dag har vi inga planer, vet bara att vi ska ut! Söka lite jobb kanske. Och det vore ju inte helt fel att komma i väg på träning i kväll! Måste kolla hur deras schema ser ut.

Funderar

Det gör jag mycket. Jag mår illa.


Sökt en del jobb nu. Ringde en tjej och frågade om jag kunde komma på intervju i morgon och på onsdag, me när jag nämde att jag hade en son blev hon inte överlycklig precis. Hon sa att hon skulle återkomma (nämnde inskolningsdatum å allt) ska vi slå vad att hon inte kommer ringa tillbaka?


Så ringde det en annan tant och sa att jag måste komma till adelsö för att skriva under ett papper så att mina journaler kan skickas till min moster i stället. Suck. Så jag måste dra dit någon dag...



Vi är bjudna på inflyttningsfest i helgen, ska bli riktigt kul!

En ny dag

Jag och Kev sitter och äter frukost, utan bejb. Känns otroligt tomt!!! Vad händer nu?
Jag har lyckats ringa Kevins dagis och bokat ett inskolningssamtal! Herregud, vår beis är stor. Jag har ångest!
Hon i luren lät iaf jättesnäll, måste va hon jag träffade när jag var där. Och det känns ju bra för det tycker jag är as viktigt! Min bebis ska ha de bra på dagis!

Det är strålande sol ute och varmt....vart tar man vägen?Jag har en del jag måste fixa här hemma, den dumma diskmaskinen vi fick av mor krånglar, så jag måste diska för hand!

I går kom syster med pojkvännen och käkade. Trevlans. Känns bra å bjuda fattiga studenter (som bara käkar makaroner) på middag. Dom stannade kvar och såg en film oxå och som vanligt hade vi supertrevligt. Vi kom fram till att jag ska skjussa Sara till skolan på fredag för det är hennes första dag på gymnasiet och hon är jättenervös. Det är bara för mig att sätta kl (och när gjorde jag de senast!?).

Om det är mycket stavfel skyller jag på att jag har plåster på fingertopparna (kan inte sluta bita). Nu måste jag jaga kevin för det är  dags för tandborstning!

Kevins dag

I dag har vi vart på Busborgen. Redan innan vi åkte var Kev jättetrött, men de gick bra att busa, en stund iaf. Sen vart de mest gnäll så han fick sova i vagnen. Jag och bejb käkade (jättegod mat) och jag drack kaffe. Det var mycket varmt där inne så man va ju jättesvettig. Sen var det dags att fara, vi åkte och tankade och fyllde på mitt friskisskort. Nu jäklar! Jag har inte vågat ställa mig på vågen sen jag slutade jympa, men jag kan tänka mig att det är några kilon man lagt på sig.

Måste säga att vi har hittat dom borttappade gummistövlarna! Jag var till och med inne på kolgrillsbaren och frågade om de hade sett några. Haha! Men hela tiden har dom legat i gästrummet! I en påse som jag tittade i förut! Men nu har dom kommit till rätta iaf. Kev har dom på sig nu. Och sin rocktröja. Han är en riktig cooling!
Han fick gå utan blöja ett tag nyss och vi ställde fram pottisen. Han kissade, men inte i pottan utan precis bredvid.


I kväll är det mys som gäller, vad annars? :)

Varför måste jag vara bajsletare?

Ja, vem älskar inte Ice age? Kevin tyckte ekorren i början va väldans kul. Han bara flina och pekade hela tiden.


Nu äter jag frukost (godisrester från i går). Jag har ju vart hos tandläkaren så nu är det väl fritt fram?

Conny börjar jobba i morgon och det känns lite konstigt. Men det ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen, semestern har vart jättebra och lång. Allt vi ville att den skulle vara. Så vi är nöjda.
Numera kan Kevin öppna alla skåp i köket, men det enda han tar ut är kastrullunderlägg i kork. Och dom går han och biter på och sprider ut i hela lägenheten. Ett och ett annat kastrulllock kommer med oxå, vet inte om vi är så populära hos grannarna under när han sätter i gång och bankar.

Mycket ska göras i veckan. Vi letar för fullt efter ett regnställ till Kev men vi hittar inget bra. Vart tusan hittar man det? Jag ska ringa dagis och boka inskolning. Alla hans kläder ska märkas. Lite smått och gott. Mest dagis-grejor som  ska ordnas. Jobbsök blir det oxå. Conny har laddat upp massa cv:n i bilen så jag ska ta en runda...


Nu står det riktiga frukosten på bordet och det är dags att plocka undan godiset.


Äntligen är det avklarat...

Jag överlevde det här tandläkar besöket oxå. Gick faktiskt jättebra. Jag har bytt så att jag har min moster och det kändes toppen! Så nu är man nypolerad i munnen.


Bebj ska till jobbet i kväll så jag och Kevin få lägenheten för oss själva. Undra va vi ska hitta på för bus....

Det ska börjas i tid....

Kevin har gjort sin premiär på Bernä. Det var nog gott för han satt och åt ganska länge, jag och Conny plockade av bordet och fixade disken. Och kvar satt han och mumsade. Helt tyst och snäll, skönt att han kan äta själv


I dag har varit en hektisk dag. Det började lugnt på framnäs, sol och bad. Sen blev det IKEA med mor (vi var väl där ett antal timmar) och sen vidare för att hjälpa farmor med diverse handling. Det blev en hel del suckningar i dag...och Kevin har vart lite mysko sen i morse, han hade nog ingen bra dag. Så har han fått utslag vid munnen och vi kommer inte på vad de kan va.

I morgon kommer mor och äter frukost med oss. Det ska bli trevligt. Hon bygger om köket så kylskåpet är inte inkopplat. Därmed allt strul på ikea förresten.
Ï kväll ska vi ha myskväll här hemma, visserligen har vi haft de typ hela sommaren men jag ser verkligen fram emot i kväll.

Så underbart väder...

Nu är vi tillbaka efter en långpromenad (nåja, så Lång va den kanske inte) och ett glas vin gör mig sällskap i soffan. Vi svängde förbi farmor en sväng och sedan ringde en annan farmor, trevlans. Vi shoppade lite dipps och annat gott så vi ska njuta i kväll. Det var så skönt å komma ut lite, solen värmde alldeless lagom. Kevin sjöng hela vägen och var på bra humör. Nu är han nybadad och håller låda här i vardagsrummet.

Vi pratade i dag om hur mycket vi verkligen vill att Kevins farmor ska flytta hit. Om jag vann på lotto skulle jag först köpa en lägenhet till henne, det är skrivet! Det blir ju lite jobbigt i bland och saknaden blir för stor.




I morgon ska vi åka med farmor (min) och shoppa på apoteket, sen har vi inget planerat. Hon kommer nog vilja handla lite mat oxå förresten...

Snart är det över...

Conny har endast några dagar kvar på semaster och sen är det full fart igen.
Vi har haft en underbart sommar tillsammans och jag fattar inte hur mycket Kevin har växt! Han har blivit såå stor nu. Och snart börjar han på dagis, gummistövlarna står redo.(med hajar på.)

I måndags åkte vi på kryssning. I går va en rätt seg dag måste jag säga. Men kul hade vi. Det blev shoppning, goda drinkar, dans, sol och bubblande. Och en hel del mat förståss. Och vin. Vi saknade lille skrutten jättemycket, men han hade det toppen hos mormor.

På bordet framför mig ligger papper som ska skickas till alfa-kassan. Jag hatar verkligen sånt här, för man vet inte vad man ska fylla i och så är det hundra andra bifogade papper som ska skickas efter. Jag vill bara ha ett jobb! Måste göra ett ryck på den fronten...

Vi var och handlade lunch på mios i dag. Men Conny glömde säga till att jag vill ha vitlökssås till salladen (annars är den inte god!) så nu sitter han och äter den och blodpuddingarna ligger i stekpannan. Vilken besvikelse!!!! I kväll ärdet jag som ska ha Sibylla!!!Hm, träningsfronten skulle oxå behövas fixas....så många Måsten! Fy, nu är jag bara sur och hungrig!

RSS 2.0