Semestern är i full gång!

Ja nu i semestertider blir det inte mycket skriva av... men nu är vi hemma iaf. Vi har haft 2 underbara veckor i Trollis.Mycket äventyr, god mat och härliga människor.

Nu är det ju hög tid att söka jobb,en jag hittar verkligen inte lusten!!!!

Vilket vackert väder vi har!

Nu har pappa vart på besök, som vanligt sov Kevin. Jag har nog inte fattat att vi åker i morgon! Måste börja packa och så ska jag slänga i en till tvätt.

Kevin på restaurang, han får smaka på allt! Han är så himmla duktig och snäll. Han mummsade farmors potatismos och citron och på min pot.gratäng. Så kom servitrisen med deras hembakade bröd på ett litet fat och gav till Kev.  Den lilla krabaten får i sig hur mycket som helst! Både till lunch och middag fick han två stora burkar! Plus en massa broccoli.
I dag har han klappat händerna åt sig själv hela tiden. Man ser på honom att han tycker det är kul att han kan de.

Fy va mycket jag har att göra i dag, å här sitter jag å slöar i soffan! Dags att göra nytta...

Baka baka liten kaka

Nu luktar det kladdkaka i hela lägenheten. Härligt! I dag är jag nog lite gladare, solen skiner så de verkar ju bli bättre väder i gen.

I dag för 4 år sen dog min farfar. Fattar inte att de va så länge sen. Ibland känns det som de va i går. Den dagen var hemsk, och ingen dag blev sig lik efter det.


Måste ringa svärmor i dag, ska planeras lite inför semestern. Pratat med pappa varje dag nu och vi kom fram till att han ska komma hit i morgon. Han blev glad när jag sa att jag skulle spara kladdis till honom. Farmor han jag oxå ringt och bestämt när vi ska hämta henne och så, ska bli riktigt mysigt att äta på restaurang!



Svåra tankar

Det är ju så jobbigt! Jag funderar och funderar, vad ska jag välja? Jag kom på för ett tag sen att de vore ju jättekul och intressant och joba som en bm. Och då ska man först plugga till ssk. Jag har inget annan jag kan direkt tänka mig att göra, eller... Det verkar ju smart att börja plugga nu. Medans man är ung. Men det finns många för och nackdelar. Och  det verkar som om det är några stycken som inte tycker det är en sån bra ide.
Jag vill komma nån vart med mitt liv, inte jobba på donkan till jag dör!


Pappa kommer hit någon dag för undervisning i blommvattning. En nyckel ska han få oxå. Det vore ju så mycket roligare om han kunde följa med till Trollis!Men vi ska ju umgås när vi kommer tillbaka..

Varför har man känslor man inte vill ha? Tankar som surrar runt....

Power meet är över

så oxå det fina vädret?

Den här veckan kommer nog gå väldigt fort. I morgon blir det grillning med mor, onsdag äter vi på casablanca med farmor (min farmor) och på torsdag ska allt vara färdigpackat för 2 veckor i trollis.

I torsdags fick jag äntligen träffa mina brudar! Vi grillade lite här hemma (och kalle fick kött med extra glasbitar) gick sen vidare ner till löga för att parkera oss på gräset. På andra sidan busken stod våffeltältet så jag och cassie kunde inte hålla oss läge. Mumms! Kevin va på glatt humör som han brukar. Lite rädd vart han när han såg första bilen som börnade (stavas!?). Men sen blev han van. Han var så söt med sina hörlurar, hela ansiktet blev ihoptryckt.
På fredagen kom våra kära vänner från eksilstuna. Brudarna stod och lagade mat och killarna va i verkstaden och meckade bil. De är väl så de ska va. Vi hanmade senare på en filt lite innan löga och hade picknick. Vi hade jättetrevligt och vi hade sån tur med regnet! Vi fick bara några droppar på oss och när vi kom hem började det ösregna. Då mös vi på ballen med varma mackor.
På lördagen fick vi oss en överraskning! När vi plockade undan frukosten ringde Connys polare från trollis och sa att dom var på g hit. Så vi fick ta framtäcken å kuddar. Vi åkte ut allihoppa till marknaden och utställningen. Jättekul att dom kom upp! Sen på kvällen gick vi ner till crusingen tillsammans och hade så roligt! Vilken helg de vart!

RSS 2.0