Julstäminig

Jo, det har vi här hemma. Nu är det ju bara julgranen som saknas (Conny vill ha gran,inte jag).


Jag julpyntade rejält i helgen eftersom jag var ensam. Kanske va bra det så att det blev gjort. Dammat och fixat har jag gjort oxå. Duktiga mig. I fredags tog jag med mig jobbet hem (haha)  jag gick runt och städade lite överallt.  Kevin och jag har haft en bra helg tillsammans, han har haft lite feber så han sov långa stunder på dagarna. Pratat med farmor har vi gjort! Här julplanerar vi i högsta grad, för nu längtar vi ju mer än någonsin på denna underbara människa. Fast nu är det inte långt kvar, endast 5dagar kvar!


I dag ska jag slå in systers presenter och göra ett kort till henne. Hon fyller nämligen 16år! Super Grattis till dig!
I kväll ska vi alla till mor och äta smörgåstårta (alá Malin/Agneta).

Sitter här och myser och lyssnar på julradio.se  jag är ju så såld på julmusik!!! Men det är något speciellt, det pirrar i kroppen lixom. Helt underbart.
Nu ska jag fixa lite bilder till bdb! Är du nyfiken gå in på min sida Yourefool och kika på lite bilder från i helgen bla!

Färga hååår!

I dag sker det äntligen. Dumma utväxt!

Ska ner på stan i dag med, lika bra att låta en frisör ta hand om mitt katastrof hår.

I går shoppade jag upp alla pengar...blev en del julklappar till Kev. Oj då! Nu måste jag iväg!

Julstress

Nu börjar jag bli stressad. Mycket som ska göras på kort tid.


Jag jobbade i E-tuna i tors o fredags, gick bra men de va lite lite folk. På fredagen åkte jag hem till mor där mina älsklingar väntade. Vi käkade och gick hem senare...
I lördags fick vi ordning i gästrummet (och sängen går nu att ligga i Agneta!) nu är det bara några lådor som ska bäras ner i källaren. Sååå skönt. Och alla julgardiner är uppe. En riktigt bra dag! På söndagen åkte vi till våra underbara vänner i E-tuna, där spenderade vi hela dagen med god mat och mycket prat. Love it!


Yes, jag har ju fått ett nytt jobb oxå! Hohooo! På en städfirma som extrajobb antar jag. Har ej skrivit papper än. Jag börjar på torsdag och så är det jobb hela nästa vecka! Så Kevin ska nog få äta frulle på dagis. Ska verkligen bli kul å komma ut å jobba lite! Ser fram emot det som tusan!

I dag måste jag städa undan här, rena katastrofen efter en helg som denna! Möjligtvis att jag åker och lämnar Connys mobil som han glömde hemma, det rinder ju konstant! Skulle ju inte vart helt fel att få träna lite oxå men det finns inte en chans att jag hinner med det. Så synd för jag vill verkligen....så länge sen jag kom i väg nu.

Det finns folk till allt...

..ja verkligen. Fick lov å ringa Alfa-kassan nu i morse för att det har "försvunnit" massa papper, där va det inte så lång väntetid iaf. Hon han jag pratade med fatta va problemet var och löste det. Så nu kommer nya kassakort inom kort och det var inga problem. Men han sa att jag är avregistrerad från arb.förmedligen och får då ingen ersättning från dom dagarna?! Vad nu då?
Jag är ju inte avregistrerad, jag var ju för tusan där i går på möte! Så jag ringde dit och förklarade, mycket trevlig man som svarade. Han undersökte och såg att jag hade varit där men snubben jag träffade då fattade ju inte vad han skulle göra så då blev det fel. Suck! Men mannen i telefonen fixade så att jag är nu med från det datumet iaf. Problemen bara blir flera....men nu är de mesta löst! Allt detta jobb för att jag var hemma med Kevin. Jag kastas ut från allt och måste göra om allt i gen när han är frisk....tar ju flera dagar och få ordning på allt.  Hoppas att han håller sig frisk nu...orkar inte göra om allt i gen!


I dag ska Kev få spruta och göra 18mån kontroll. Förhoppningsvis kommer C dit och håller Kev när han får spruta. Det är något jag verkligen inte klarar av. Hoppas allt går bra!

Sol!!!

Jag tror knappt mina ögon, solen skiner! Jag blir så lycklig så jag tänker faktiskt GÅ ner på stan. Det behövs nog eftersom jag inte har kunnat träna på ett tag. Ska bli skönt å få lite luft.

Kevins hosta blir värre varje dag, i morse var han väldigt tufflig. Men han kryade på sig efter några russin.

Tänk att vart man än ringer får man sitta i telefon kö, lyssna på "tryck ett, tryck två..", bli bortkopplad osv. Jag blir tokig! I går fick jag iaf tag på min familjeläkare (efter att jag först ringt till fel visade det sig), men Västerås stad vill då inte svara i telefon. Nejdå, dom är på lunch hela dagen. Så i dag provade jag igen och personen var upptagen (verkligen?!) men man blev kopplad till telefonist. Bra tänkte jag. Men denna människa sa bara att personen jag ringde till var upptagen. Ehm? Det sa ju bandspelaren när jag ringde? Varför ska man då bli kopplad till telefonist om hon bara ska säga samma sak och inte något annat. Mysko.
Fk har ju inte hört av sig än om de där förbannade vab-pappret. Men det är ju bara att vänta.

I går var jag och Kev själva hela dagen. Han var så snäll och duktig. Han är riktigt rolig att titta på när han leker med tandläkarvänterumsleksaken. Han blir så förbannad när han inte får loss klossarna, och så klappar han händerna när han får dit dom på rätt plats. Vi byggde en koja med alla IKEA-kassar oxå, dom är ju så stora så att han kan bo i dom!

Talade med svärmor i telefon i en och en halv timme när Kevin somnat. Jag kan ju säga att jag hade rejält ont i halsen efter det!

RSS 2.0